Ya benim de ücretlerle ilgili 2 sorum olcak..
Ben İstanbulda yaşıyorum İstanbulda bir doktor arıyorum..
1. Taksitle ameliyat yapan doktor var mı?
2. Hepsi muayene ücreti alıyor mu? Yani birkaç tane doktora gitmek gerekli diye düşünüyorum ama hepsine de para veremem nasıl olacak bilmiyorum..
Herkese teşekkürler :)
e posta gönderip sor doktorlara. muayene için de para alan dr a benim güvenim olmaz. hasta iyileştirmiyor ki. zaman ayırıyorlar ama almamaları gerekir. çünkü zaten bu ameliyata karar vermek çok zor. kendini göstermek çok zor. ne bileyim, niyetli olan insan muayene olur zaten.
yeterince bilgi toplayabildin mi? ne düşünüyorsun, zaman vs?
Öncelikle cevabın için teşekkür ederim :)
Evet öğrendiğim 4 doktor var muayene ücreti almayan hepsinden randevu aldım. Barış Çakır, Eser Aydoğdu, Naci Çelik ve Hasan Fındık şimdi hepsiyle görüşmeye gittikten sonra bakalım karar vereceğim.. Ben okuduklarıma bakarak kas zarı altı istiyorum ama tabiki kesin emin değilim doktorla konuştuktan sonra hepsi.. İlk görüşmem perşembeye.. Umarım güzel geçer :)
Tamam tabiki hepsinden haberleri getiririm :)bana da kas zarı altı mantıklı geliyor. doğru doktoru bulmaksa en önemli konu. sen isteklerini belirtirsin ama dr un seçimlerini de göz ardı etme. onlar en iyisini bilir. sağlık da önemli doğallık da. inşallah sorunsuz geçer ve rahat edersin. hasan beye gidersen ayrıca haber beklerim senden haberin olsun
bana da kas zarı altı mantıklı geliyor. doğru doktoru bulmaksa en önemli konu. sen isteklerini belirtirsin ama dr un seçimlerini de göz ardı etme. onlar en iyisini bilir. sağlık da önemli doğallık da. inşallah sorunsuz geçer ve rahat edersin. hasan beye gidersen ayrıca haber beklerim senden haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?