- 18 Ağustos 2009
- 5.034
- 3.637
-
- Konu Sahibi Hostesin Kirmizi Fulari
Merhabalar doktorunuz kimdir?Ben istanbul anadolu yakasında butik bi hastaneden 6.500 fiyata anlaştım, doktoruma da güvendim orada yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ameliyat olacagın hastane de değiştiriyor dedi doktorum. Büyük ve lüx hastanelerin konaklama yatak ücretleri ve ameliyathane kiraları cok yüksek olabiliyormuş.
Merhabalar Ayşegül hanım 'ın soyismi nedir teşekkür ederimHerkese farklı fiyat verirler çünkü ne uygulancak nasıl olcak ona göre de değişiyo. Bi de yapılan hastanesine göre de fiyat oynuyo.
Ben dün Ayşegül hn dan fiyat aldım 9500-11500 arası dedi.
Sivri. Rica ederimMerhabalar Ayşegül hanım 'ın soyismi nedir teşekkür ederim
Merhaba annem olucak:)) dr çok fiyat yükseltmiş baska araştıriyim dedimsen aml olmamış mıydın yanlış mı hatırıloyurm gayette güzeldi bence yine o dr a git
Ekrem keskin doktorumun adıMerhabalar doktorunuz kimdir?
tanındıkça fiyatları artırıyorlar malesef sana özelden yazayım bi isimMerhaba annem olucak:)) dr çok fiyat yükseltmiş baska araştıriyim dedim
merhaba, bende doktor arştırıyorum, öneriniz var mı?tanındıkça fiyatları artırıyorlar malesef sana özelden yazayım bi isim
Annem dün Defne hanıma oldu. Defne Erkara ya çok memnun kaldık herhangi bir sıkıntı yaşamadıkmerhaba, bende doktor arştırıyorum, öneriniz var mı?
Annem dün Defne hanıma oldu. Defne Erkara ya çok memnun kaldık herhangi bir sıkıntı yaşamadık
Ben istanbul anadolu yakasında butik bi hastaneden 6.500 fiyata anlaştım, doktoruma da güvendim orada yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ameliyat olacagın hastane de değiştiriyor dedi doktorum. Büyük ve lüx hastanelerin konaklama yatak ücretleri ve ameliyathane kiraları cok yüksek olabiliyormuş.
Merhaba kızlar.. Bugun gittigim doktor 13bin fiyat verdi . Merak ediyorum istanbul'da olup daha makul fiyat ile yapan güvenilir bi doktor var mıdır ? Sadece size güvenebilirim ameliyat için 10 bin para ayirmistim fakat indirim yapmıyorlarmış. Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bilgi paylaşır misinizz
fiyat yazar mısınız?Fiyatlar ortalama ayni canim 8 15 arasi degisiyor.
İstanbul Anadolu yakasında amelyatımı oldum Op . Dr Ekrem Keskin kesinlikle öneririm.doktor önerileride yazarmısınız?