Meme estetiği 2018 fiyatları

Merhaba kızlar.. Bugun gittigim doktor 13bin fiyat verdi . Merak ediyorum istanbul'da olup daha makul fiyat ile yapan güvenilir bi doktor var mıdır ? Sadece size güvenebilirim ameliyat için 10 bin para ayirmistim fakat indirim yapmıyorlarmış. Yardımlarınıza ihtiyacım var lütfen bilgi paylaşır misinizz
Merhaba

Haydarpaşa numune hastanesindeki doktorlar iyi diye ozan aslan a gittim amelliyat gunu belli degil defterine yazdı onlardan telefon bekliyorum suan.size devlet hastanesini onerebilirim.bende bana ne zaman sıra gelicek 2018 de orada amelliyat olan tecrubeli arkadaslardan yorum almak almak istiyorum

Haydarpaşa numune hastanesindeki doktorlar iyi diye ozan aslan a gittim amelliyat gunu belli degil defterine yazdı onlardan telefon bekliyorum suan.size devlet hastanesini onerebilirim.bende bana ne zaman sıra gelicek 2018 de orada amelliyat olan tecrubeli arkadaslardan yorum almak almak istiyorum
ben 7 ay önce ozan aslana ameliyat oldum ve çok memnunum. hastanede 6 bin civarı tutuyor sanırım. tam emin değilim. ama beni özelde 8 bine yapmıştı. yani arada çok bir fark olmuyor. ve hastanede sıra gelmesi uzun zaman alabiliyormuş diye duymuştum ö dönem (1 2 yıldan bahsediyorum) ben de o kadar beklemek istemediğim için özelde karar kırdık. ozan beye ameliyat olursanız pişman olmazsınız kendisi gerçekten işinin hakkını veriyor. çok ilgili alakalı bir doktor çok güven veriyor insana destek veriyor.

ben 7 ay önce ozan aslana ameliyat oldum ve çok memnunum. hastanede 6 bin civarı tutuyor sanırım. tam emin değilim. ama beni özelde 8 bine yapmıştı. yani arada çok bir fark olmuyor. ve hastanede sıra gelmesi uzun zaman alabiliyormuş diye duymuştum ö dönem (1 2 yıldan bahsediyorum) ben de o kadar beklemek istemediğim için özelde karar kırdık. ozan beye ameliyat olursanız pişman olmazsınız kendisi gerçekten işinin hakkını veriyor. çok ilgili alakalı bir doktor çok güven veriyor insana destek veriyor.

Merhaba arkadaşım bende ozan beyle görüştüm ve sıranın gelmesinin bir birbuçuk yılı bulacağından bahsetti ama gel seni özelde ameliyat edeyim şu kadar fark ver gibi birşey söylemedi söylese düşünrbilirdim. O süreç nasıl oluyor yani bizmi teklif ediyoruz yada bu adam numunede çalışıyor özelde ameliyat ettiği hastayla nasıl ilgilenebiliyor cevabın benim için çok önemli, makul birşeyse tekrar gidip görüşürüm enazından

Ben istanbul anadolu yakasında butik bi hastaneden 6.500 fiyata anlaştım, doktoruma da güvendim orada yaptırmayı düşünüyorum. Fiyatı ameliyat olacagın hastane de değiştiriyor dedi doktorum. Büyük ve lüx hastanelerin konaklama yatak ücretleri ve ameliyathane kiraları cok yüksek olabiliyormuş.
Merhabalar acaba hangi hastane ?

X