- 13 Mayıs 2009
- 68
- 0
- 43
-
- Konu Sahibi tatlikezban
kızlar kocişlerinizin bu konuda anlayışı hoşuma gitti maşallah
slm arkadaşlar bacağından estetik olan var mı? bana yardımcı olun lütfen..
Merhaba ruyam_u ben bacak liposakşını yaptırdım ama sen neyi soruyorsun tam olarak bacak estetiği derken?
merhaba kezbancım benim bacaklarımda eğrilik var çok moralim bozuluo. Etek felan giyemiorum. :çok üzgünüm:
Canım benim meme renkli kımın yanlarında, göbeğimin alt kısımlarında yanlarda çatlaklar vardı, hepsi gitti.Zaten Aylin hanımın söylediği göbek deliği altında kalan çatlaklar gidermiş, üstünde kalanlar da karın alt kısmında kalırmış. Benim meme ölçüm C cup'tı lakin meme ucu 29 santime sarkmıştı, sertti öyle yumuşak değildi, sadece toplandı. Şu anda meme ucu 19 santimde, biraz daha inecek sanırım. Çocukla falan ilgilenme , işe gitme bir hafta ama tabii çocuk küçükse yerden kucaklayıp kaldıramıyorsun. Şu anda durum çok iyi, dümdüz karnım, füze gibi memelerim var daha ne olsun.
hayırlı olsun canım..
şuanda halinizden çok memnun olmanız ne güzel kezban hanım sizin adınıza ayrıca sizlerden cesaret aldığımız için kendi adıma da seviniyorumhihoyyyt benim bilgim olmadığı için sorma gereği duydum bu meme ucunun sarkıklığı nasıl ve nerden ölçülüyo yani nebilim nerden nereye ölçü alınıyo diye sorarsam anlatmış olurum herhalde
teşekkürler ederim cevap için umarım bende sizler gibi mutlu ameliyat sonuçlarımı paylaşabilirim birde bende arkadaşlar gibi ameliyat ücret ve diğer bilgiler hakkında sizden detaylı bilgi alabilir miyim çok olmazsam eğerkaydirigubbakcemile3
Ay ferahdeniz ne yaptı acaba? Bulabildimi Osman Oymak beyle ilgili haber