Meme dikletirme, Karn germe, Bel-Bacak Liposakn (Kombine Ameliyat) yaptrdm!!

kızlar kocişlerinizin bu konuda anlayışı hoşuma gitti maşallah

Sağol şeker anlayışlıdır sağolsun bebek gibi baktı bana valla. Senin eş izin vermiyor mu şekerim?

Aliyem kurban olurum arkadaşım sana sağol canım süperim şu anda yok bir problem. Sen nasılsın?
Bir de bir arkadaş mesaj atmış msn'den görüşelim diye. Ancak kendisine msj atılamıyor şu anda bana tekrar ulaşsın lütfen ya da buradan yazışalım.

Ben şirketin psikolojik danışmanına sormuştum kızlar , duyduklarımı sizinle paylaşayım. Karısını estetik ameliyat yönlendiren, onunla beraber doktora gidip daha fazla soru soran koca iyi değil, karısının vücudundan memnun değil, aldatmaya müsait, şiddetle karşı çıkan kocayı değerlendirmek lazımmış, ya karısını hakikaten herhaliyle kabul etmiş, kıyamıyor veya kadından vazgeçip boşuna para harcamak istemiyor, ikisinin ayrımını evlilik sürecinde kadın değerlendirir zaten, ama adam bence problem yok ama sen kendini daha iyi hissedeceksen olabilir diyorsa en ideal koca grubuymuş. Benden size tüyo değerlendirin artık.

Canım benim meme renkli kımın yanlarında, göbeğimin alt kısımlarında yanlarda çatlaklar vardı, hepsi gitti.Zaten Aylin hanımın söylediği göbek deliği altında kalan çatlaklar gidermiş, üstünde kalanlar da karın alt kısmında kalırmış. Benim meme ölçüm C cup'tı lakin meme ucu 29 santime sarkmıştı, sertti öyle yumuşak değildi, sadece toplandı. Şu anda meme ucu 19 santimde, biraz daha inecek sanırım. Çocukla falan ilgilenme , işe gitme bir hafta ama tabii çocuk küçükse yerden kucaklayıp kaldıramıyorsun. Şu anda durum çok iyi, dümdüz karnım, füze gibi memelerim var daha ne olsun.

şuanda halinizden çok memnun olmanız ne güzel kezban hanım sizin adınıza ayrıca sizlerden cesaret aldığımız için kendi adıma da seviniyorumhihoyyyt benim bilgim olmadığı için sorma gereği duydum bu meme ucunun sarkıklığı nasıl ve nerden ölçülüyo yani nebilim nerden nereye ölçü alınıyo diye sorarsam anlatmış olurum herhalde

Merhaba canım ;
Çok sağol.alkisalkisalkisKöprücük kemiği ile memeucu arası ölçü 19-20 santim olması gerekiyormuş canım normalde.

teşekkürler ederim cevap için umarım bende sizler gibi mutlu ameliyat sonuçlarımı paylaşabilirim birde bende arkadaşlar gibi ameliyat ücret ve diğer bilgiler hakkında sizden detaylı bilgi alabilir miyim çok olmazsam eğerkaydirigubbakcemile3

Ne ameliyatı olacaksın sen şeker? Sadece meme mi yoksa benim gibi üçlü mü? Bir de diğer bilgiler derken neyi kastediyorsun?

merhaba tatlikezbancım öncelikle seni tebrik ediyorum,benim uzun süredir olmayı düşündügüm ameliyatları benden cesaretli çikip yaptırdıgın için Allahın izniyle bayramdan sonra bende ameliyat olmak istiyorum karın germe meme toparlama ya seni görmeyi çok isterdim çünkü doktor seçiminde kararsızım saglıklar diliyorum

Canım benim doktorlar öneriler bölümünde ara tek tek bulamazsan yeni topik aç. O zaman olanlar fikir belirtir. Ama birileri olduysa zaten topik açılmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…