Meme dikleştirme ve büyütme ameliyatıma son 5 gün

Mixico

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
927
841
kızlar çok heyecanlıyım. Perşembe günü hastaneye yatıyorum. Cuma sabahı ameliyat oluruorum. Doktoruma bıraktım herşeyi. Ama okuduklarımdan dolayı 350 cc olması için ısrar edicem. Umarım ertelenmez bi aksilik çıkmasından çok korkuyorum.

İnşallah aksilik olmazda hayaline biran evvel kavuşursun cnm, benimde yarın olucaktı ne güzel ama yoğunluk yüzünden bayabi ileri tarihe erteledi Dr .
Zaman artık nasıl geçicek bilmiyorum çok moralim bozuk.haberet herşey yolunda gitsin inşallah. Sağlıkla dön aramıza .

Ay biliyorum gerçekten beklemek çok sıkıcı. İnşallah valla olsada bitse şu heyecan. Resim yükledim şimdiki halini. Oluncada yükliycem.

Selam canım benimde 13.günüm dikleştirme ve büyütme işlemi yapıldı. Asimetri olduğu için birine 350 birine 375 takıldı 350 den aşağısını taktırma bari biraz büyük olsun ki o kadar ücret ödüyoruz acı çekiyoruz değsin. Meme dokunun ne kadar olduğu ile ilintili tabiki ama 350 den aşağısını yaptırırsan pişman olabilirsin umarım herşey yolunda gider sevgiler

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Seni izledim resmime bakarmısın bende varsa seninkini görmek isterim. Göğsüm var ama sarkık. Çok büyük istemiyorum açıkçası ama dediğin gibi o kadar para ve acıyada değsin yani. 300 cc den küçük istemiycem ama 350 çokmu büyük olur bilemedim

Merhaba canim şimdiden hayırlısı olsun ameliyat surecini ayrintilari ile istiyoruz

Kahvemveben seninki hangi güne ertelendi

Özelden yazdım tatlım sana 350 büyük değil bence

Merhaba arkadaslar bende meme büyütme ve dikleştirme oldum bugun 17.günüm Ankara da Ferruh bingül e yaptırdım çok memnunum merak ettığınız bır şey varsa paylasabılırılm
Hayırlı olsun cnm. Normale dönmüşsündür artık. Ne durumdasın kaç cc takıldı? Birde foto eklermisin izledim seni. Merak ettim.

Merhabalar benim de yardımınıza ihtiyacım var çok moralim bozuk , minyon tipli yim 160 boy 50 kilo ve çocuklardan dolayı meme sarkması var dı dikelestirme ameliyatı olmak istedim ama tek basına yeterli olamayacağı icin protez de koyuldu 275 moderate plus ,round yuvarlak, sanırım dual plan yapıldı tekrar gittiğimde soracağım , inanılmaz şişler ve şekilsiz ler gözüme çok büyük ve saçma bir sekil olarak görünüyor . İner mi acaba , yani bi de meme ağzıma girecek kadar yukarıda önü açık bir şey giyemiyorum zaten , 7. Günüm bugün

Canım şu an tam da karar aşamasındayim,diklestirme ve büyütme olacak.Büyüklüğe karar veremedim beni izler musun,FotoGraf varsa görebilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…