Ay biliyorum gerçekten beklemek çok sıkıcı. İnşallah valla olsada bitse şu heyecan. Resim yükledim şimdiki halini. Oluncada yükliycem.İnşallah aksilik olmazda hayaline biran evvel kavuşursun cnm, benimde yarın olucaktı ne güzel ama yoğunluk yüzünden bayabi ileri tarihe erteledi Dr .
Zaman artık nasıl geçicek bilmiyorum çok moralim bozuk.haberet herşey yolunda gitsin inşallah. Sağlıkla dön aramıza .
Selam canım benimde 13.günüm dikleştirme ve büyütme işlemi yapıldı. Asimetri olduğu için birine 350 birine 375 takıldı 350 den aşağısını taktırma bari biraz büyük olsun ki o kadar ücret ödüyoruz acı çekiyoruz değsin. Meme dokunun ne kadar olduğu ile ilintili tabiki ama 350 den aşağısını yaptırırsan pişman olabilirsin umarım herşey yolunda gider sevgilerkızlar çok heyecanlıyım. Perşembe günü hastaneye yatıyorum. Cuma sabahı ameliyat oluruorum. Doktoruma bıraktım herşeyi. Ama okuduklarımdan dolayı 350 cc olması için ısrar edicem. Umarım ertelenmez bi aksilik çıkmasından çok korkuyorum.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Seni izledim resmime bakarmısın bende varsa seninkini görmek isterim. Göğsüm var ama sarkık. Çok büyük istemiyorum açıkçası ama dediğin gibi o kadar para ve acıyada değsin yani. 300 cc den küçük istemiycem ama 350 çokmu büyük olur bilemedimSelam canım benimde 13.günüm dikleştirme ve büyütme işlemi yapıldı. Asimetri olduğu için birine 350 birine 375 takıldı 350 den aşağısını taktırma bari biraz büyük olsun ki o kadar ücret ödüyoruz acı çekiyoruz değsin. Meme dokunun ne kadar olduğu ile ilintili tabiki ama 350 den aşağısını yaptırırsan pişman olabilirsin umarım herşey yolunda gider sevgiler
Merhaba canim şimdiden hayırlısı olsun ameliyat surecini ayrintilari ile istiyoruzkızlar çok heyecanlıyım. Perşembe günü hastaneye yatıyorum. Cuma sabahı ameliyat oluruorum. Doktoruma bıraktım herşeyi. Ama okuduklarımdan dolayı 350 cc olması için ısrar edicem. Umarım ertelenmez bi aksilik çıkmasından çok korkuyorum.
Kahvemveben seninki hangi güne ertelendiİnşallah aksilik olmazda hayaline biran evvel kavuşursun cnm, benimde yarın olucaktı ne güzel ama yoğunluk yüzünden bayabi ileri tarihe erteledi Dr .
Zaman artık nasıl geçicek bilmiyorum çok moralim bozuk.haberet herşey yolunda gitsin inşallah. Sağlıkla dön aramıza .
Tabiki paylaşıcam. Çok yardımı oluyor burdaki bilgiler. Ben bezmialemde yaptırıyorum.BNT35 buarada kime yaptırıyorsun
Özelden yazdım tatlım sana 350 büyük değil benceÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Seni izledim resmime bakarmısın bende varsa seninkini görmek isterim. Göğsüm var ama sarkık. Çok büyük istemiyorum açıkçası ama dediğin gibi o kadar para ve acıyada değsin yani. 300 cc den küçük istemiycem ama 350 çokmu büyük olur bilemedim
Hayırlı olsun cnm. Normale dönmüşsündür artık. Ne durumdasın kaç cc takıldı? Birde foto eklermisin izledim seni. Merak ettim.Merhaba arkadaslar bende meme büyütme ve dikleştirme oldum bugun 17.günüm Ankara da Ferruh bingül e yaptırdım çok memnunum merak ettığınız bır şey varsa paylasabılırılm
Foto eklersen izleriz cnm.kizlar beni de izler mısınız oncesi ve sonrasi fotoğraflarınızı görebilir miyim
sağol canım su an cok iyiyim 405 takıldı özleden atıyorum resmıHayırlı olsun cnm. Normale dönmüşsündür artık. Ne durumdasın kaç cc takıldı? Birde foto eklermisin izledim seni. Merak ettim.
Fotoğraf eklersin izlerim cnm. Resimlerim var tabi.Canım şu an tam da karar aşamasındayim,diklestirme ve büyütme olacak.Büyüklüğe karar veremedim beni izler musun,FotoGraf varsa görebilir miyim?
Fotoğraf atarsan çok sevinirim. Özler belli miMerhaba arkadaslar bende meme büyütme ve dikleştirme oldum bugun 17.günüm Ankara da Ferruh bingül e yaptırdım çok memnunum merak ettığınız bır şey varsa paylasabılırılm