H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 16 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #1 Merhabalar acaba benim gibi sadece diklestirme topalrma biraz küçülme geçiren varmi aynı zamanda da karin germe olacağım varsa yardımcı olmanızı çok isterim şimdiden tesekur ederim kızlar...
Merhabalar acaba benim gibi sadece diklestirme topalrma biraz küçülme geçiren varmi aynı zamanda da karin germe olacağım varsa yardımcı olmanızı çok isterim şimdiden tesekur ederim kızlar...
H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 17 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #2 Yokmu hiç olan
E emiratam Guru Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2013 401 485 17 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #3 Ben dikleştirme +protez oldum bence olmuşken protezde koydurun değsin çok daha güzel oluyor
H Harikasevda Üye Kayıtlı Üye 16 Aralık 2018 169 94 33 17 Aralık 2018 Konu Sahibi Harikasevda #4 emiratam .!.: Ben dikleştirme +protez oldum bence olmuşken protezde koydurun değsin çok daha güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Döküm var ama benim dr olmaz dedi bana
emiratam .!.: Ben dikleştirme +protez oldum bence olmuşken protezde koydurun değsin çok daha güzel oluyor Genişletmek için tıkla... Döküm var ama benim dr olmaz dedi bana
E ekinsuyil Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Ağustos 2014 4 0 30 16 Nisan 2019 Konu Sahibi Harikasevda #5 emiratam .!.: Ben dikleştirme +protez oldum bence olmuşken protezde koydurun değsin çok daha güzel oluyor Genişletmek için tıkla... hissiyat olarak çok farkediyo mu silikon gibi hissediliyor mu?Benim de yeterli dokum var ve silikon hissi yaratsın istemiyorum.
emiratam .!.: Ben dikleştirme +protez oldum bence olmuşken protezde koydurun değsin çok daha güzel oluyor Genişletmek için tıkla... hissiyat olarak çok farkediyo mu silikon gibi hissediliyor mu?Benim de yeterli dokum var ve silikon hissi yaratsın istemiyorum.