Merhabalar,
Öncelikle çok geçmiş olsun süreci harika anlatmışsınız teşekkür ederim.
Sizden doktor ismi ve amaliyatı ne kadara olduğunuzu öğrenebilir miyim?
Bende amaliyat olmak istiyorum araştırma içindeyim :)

Gecmıs olsun . Sonuç istediğiniz gibi ilerler umarım . Doktorunuz kimdi acaba ?

Sitede erkek kullanıcılar var bilginize eğer tesettürlüyseniz falan dikkat edin .

Gecmıs olsun . Sonuç istediğiniz gibi ilerler umarım . Doktorunuz kimdi acaba ?

Sitede erkek kullanıcılar var bilginize eğer tesettürlüyseniz falan dikkat edin .
Teşekkür ederim 120.000₺ ödedim. Doktor adını özelden iletiyorum

Merhabalar çok geçmiş olsun, çok güzel görünüyorlar sürecide iyi atlatmışşınız çok sevindim sizin adınıza, rica etsem özelden bende doktor adı alabilir miyim, araştırma içerisindeyim, yazınızı görünce heycanla okudum, teşekkür ederim şimdiden

Çok teşekkür ederim. Biraz değişim olunca güncelleme yapacağım tekrar. Özelden iletiyorum

Merhaba sol göğüs altında sızıntı devam ediyor ufak ufak ama enfeksiyon değilmiş içeride kalan ödemler sızıyormuş dikişlerimde açılma da yok şimdilik iyiyim
Geçmiş olsun benimde sağ göğüs altımda akıntı var yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inana hep tedirgin oluyormuş bu süreçte

Geçmiş olsun benimde sağ göğüs altımda akıntı var yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek inana hep tedirgin oluyormuş bu süreçte
E tabi burada görüyoruz açılanları enfeksiyon kapanları vs biz de tedirgin oluyoruz başımıza gelecek diye çünkü zor bir süreç.. haber verin siz de bakalım ne diyecek sızıntı için

Merhaba bu arada kullandığınız silikon bant hangi marka? İnternetten aldıysanız özelden link atar mısınız
İnternette siltape marka satılıyor onu gördüm şuanlık

Merhaba bu arada kullandığınız silikon bant hangi marka? İnternetten aldıysanız özelden link atar mısınız
İnternette siltape marka satılıyor onu gördüm şuanlık
Ben de siltape aldım. Henüz kullanmaya başlamadım bir gün taktım dikişlerimi sulandırdı çünkü erken daha sanırım. Birinci ayda kullanmaya başlayacağım onu.

kızlar size bi sorum var ben büyütme ameliyatı oldum yarın kontrolüm var banyo yaparken korsemi çıkarmalı mıyım dikişlerime su gelir mi pazar olduğu için asistandan cevap alamadım

kızlar size bi sorum var ben büyütme ameliyatı oldum yarın kontrolüm var banyo yaparken korsemi çıkarmalı mıyım dikişlerime su gelir mi pazar olduğu için asistandan cevap alamadım
Kacinci gününüz bugün? Evet korse çıkarılıyor.. banyodan sonra yara yerinizi iyice kurutun saç kurutma makinesinin ılık kısmıyla dezenfekte edip kapatın korsenizi sonra giyin.. banyoda da çok oyalanmayin.. çok geçmiş olsun..

1 hafta oldu 4.gün duş almıştım ama korseyi çıkarmadım şimdi kontrol olacağı için çıkarmak istedim. Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…