MEME DİKLEŞTİRME OPERASYONU OLAN VAR MI ?

aley65

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
24
-5
28
Aksesuar meme problemim var ve bunu alırken göğüs altımdan alıcaklar hazır ameliyat olurken meme dikleştirme ameliyatıda olmaya karar verdim. 30 Temmuzda ameliyat oluyorum bu başlık altında deneyimlerimizi paylaşabiliriz, olanlar benimle iyileşme süreçlerini paylaşabilir mi acaba

Son düzenleme:
Arkadaşım olmuştu yeterli dokunuz varsa meme başından da diklestirme yapılıyor eğer lolipop kesiyke olursanız ve beyaz tenliyseniz izler rahatsız etmiyor hakkında hayırlısı olsun

Arkadaşım olmuştu yeterli dokunuz varsa meme başından da diklestirme yapılıyor eğer lolipop kesiyke olursanız ve beyaz tenliyseniz izler rahatsız etmiyor hakkında hayırlısı olsun
teşekkür ederim kimse bir sey yazmamıs yeterli konuda göremedim bu konu hakkında daha dogrusu bilgilendirici veya aktif kişiler yok ben mutlaka gelip yazacağım :)

merhaba canım şimdi öyle bir bakayım dedim ve yazını gördüm ben 2,5 ay önce oldum.. sonuçtan memnunum bana merak ettiklerini sorarsan cevaplarım... hiç estetik durmuyor ama izler için şuan krem kullanıyorum yavaş yavaş geçiyor, biraz zaman istiyor tabi.

merhaba bende bir kaç aya olmayı düşünüyorum sınavlarımdan sonra. Sonuçtan memnunsan doktor adı vermen mümkün mü bir de sadece dikleştirme ameliyatımı oldun göğüslerin küçüldü mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…