Günde 1 kere sürüyordum ama işe başlayınca sürmeyi buraktımçok geçmiş olsun, not aldım. ne sıklıka kullandınız
Merhaba. Ameliyatınızı oldunuz mu?merhaba kızlar, haftaya meme dikleştirme ameliyatı olacağım. ameliyat sonrası almak için önerdiğiniz takviyeler, kremler vs neler var? sitede
contractubex kremi görmüştüm, doku iyileşmesini destekleyen takviyelerden de önerirseniz çok sevinirim. <3
Merhaba. Ameliyatınızı oldunuz mu
Geçmiş olsunmerhaba evet dun oldum :)
cok tesekkur ederim, agrim sizim cok az agri kesici de yaptilar, yarin direnlerim cikacak taburcu olacagimGeçmiş olsunağrı sızı zor mu
cok tesekkur ederim, agrim sizim cok az agri kesici de yaptilar, yarin direnlerim cikacak taburcu olacagimsiz oldunuz mu
ameliyattan 2gün sonra çıktıDirenler kaç gün durdu?
Merhaba hangi doktorda ameliyat oldunuz? Bide fiyatı nedirBen doktorumun önerisiyle sarı kantaron yağı kullandım. Şuan 2,5 ayım doldu ama son günlerde düzenli kullanamıyorum.
Ankara da Melike Oruç Özpostacı ya ameliyat oldum. Ocak ayında protez ve dikleştirme için 45 tl fiyat almıştım.Merhaba hangi doktorda ameliyat oldunuz? Bide fiyatı nedir
Merhaba bende onu kullanıyorum ama göğüs kahverengi altında şişlik varmı acaba tam böyle kitle diyemem ama şişlik benimde 2.5 ay olduBen doktorumun önerisiyle sarı kantaron yağı kullandım. Şuan 2,5 ayım doldu ama son günlerde düzenli kullanamıyorum.
Ben de şişlik olmadı ama açıkçası sarı kantaronu şe başlayınca düzenli süremedim.Merhaba bende onu kullanıyorum ama göğüs kahverengi altında şişlik varmı acaba tam böyle kitle diyemem ama şişlik benimde 2.5 ay oldu
Ben ilk günden beri sağ tarfıma yastık koyup hafif sağa yaslanarak yattım. Tamamen yan yatmam 2-3 haftayı bulmuştu.Kızlar ne zaman yan yatmaya başladınız 10 günde sırtım çok fena oldu en azından yan yatabilsek
benim doktorum 1 hafta dolduktan sonra nazikçe dönerek yan yatmakta bir sıkıntı yok demiş okey vermiştiKızlar ne zaman yan yatmaya başladınız 10 günde sırtım çok fena oldu en azından yan yatabilsek
Benim protez+ dikleştirme yapıldı. 4 ayım doldu ve his kaybı olmadı. İlk zamanlar his kaybı olıyor ama zamanla geri geliyor.Ben de meme diklestirme ameliyatı olacağım şu an kilo verme aşamasındayım. Ameliyat beni korkutmuyor fakat en çok düşündüğüm şey meme ucunda his kaybı. Bunu yaşayan var mı acaba ?