Meme dikleşikleştirme ve büyütme ameliyatı sürecimi anlatıyorum

Benim bugün ikinci günüm eve geldim 3 gün sonra direnlerim alınacak

Merhaba 5 ocakta oldum bende ve protezsiz oldum doktorum bana bıraktı istersen takmam dedi ben istemedim ve hiç gerek yokmuş iyiki istememişim
Merhaba burcu hanım. Sarkma durumu nasıldı? Yani çok sarkık mıydı? Ona rağmen mi başarılı geçti acaba?

Merhaba çok geçmiş olsun . Ben de tübüler memeyim ve benimde çok zor geçti hatta 7 gün hastane de kaldım . Sizi hemen çıkarmış olmaları da çok tehlikeli bir durum olmuş aslında … Size de dikleştirme yapılıp uçları küçültüldü mü ? Ben yeni ameliyat oldum 2 hafta olacak . Sizin ne durumda bir sıkıntı yaşadınız mı ?

Merhaba bugun 11. Ayımdayım, meme dikleştirme, 325 CC protez ve uçları da küçültüldü. Hastahaneden ertesi gün ayrıldım, ayrılmadan önce kontroller yapıldığı için tehlikeli bir durum olmadı. Şimdi hiçbir ağrım kalmadı çok şükür, 3 aydır özellikle ara ara gelen minik ağrılarım vardı onlar da yok :) dikiş izleri ise tamamen beyaza döndü çok dikkatli bakınca belli oluyor. Bir sıkıntı yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…