Meme dikleşikleştirme ve büyütme ameliyatı sürecimi anlatıyorum

Merhaba bugün doktor kontrolüm vardı bantlar falan çıktı dikişler alındı ve ilk defa banyo yapabilirsin dedi eve geldim ayna karşısına geçtim ve ilk defa inceledim kendimi panik atak yaşadım resmen sağ meme ucum ortada değil sağa doğru kayık ben karında oldum ve göbek deligimde sola kayık duruyor kendimi bok gibi hissediyorum eşim ödemlerden dolayı böyle görünüyor olabilir dedi biraz mantıklı geldi ama bilmiyorum hiç iyi değilim sizde böyle birşey yaşadınız mı

Tabii 6 aya kadar anca toparlanacak göğüsler 18 gün oldu benimde 2 gündür bir tık daha indi ödem korsenin iliklerini daha sıkabiliyorum oradan anlaşılıyor sizede geçmiş olsun

Merhabalar ameliyat olmak yemin ederim ameliyattan sonra aynaya bakmaktan daha kolay. Bence içiniz rahat olsun çok yenisiniz ve evet ödemden dolayı o şekildedir. Benim de meme ucumun biri bir tık daha aşağıda duruyordu şimdi ikiside eşit hizada. Bol bol su için en az 2,5 lt. Ve bol bol ananas tüketin iyi gelecektir. Endişe etmeyin süreç çok yeni.

Kesinlikle söylediğiniz şey çok doğru ameliyat olmak sonrasında aynaya bakmaktan çok daha kolaymış kendimi toplama insan gibi hissediyorum psikolojim hiç iyi değil bu günler biran önce geçsin gitsin istiyorum

Hiç sıkmayın canınızı. Biraz sabır isteyen süreç. Sonrasındaki özgüveninizi düşünün keyfini çıkaracağınız günleri düşünün. Hepsi geçicek ve en sonda aynaya baktığınızda yüzünüzde mutlu bir gülümseme kalacak. Ben şuan memelerimle aşk yaşıyorum hala iyleşme aşamasındayım ama en azından o zorlu günler geride kaldı sizin de öyle olacak

Desteğin için çok teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur ve bende burada mutluluğumu paylaşırım

Banada zeynep türkşen demişti ama ona olmadım ameliyatımı
Bende Murat Bey e olmadım şimdi baktığım zaman zaten silikonsuz olmazmış diyorum limon kadar birşey kalırmış heraldebaşlarda çok büyük geliyordu ama yavaş yavaş inmeye başladı biraz daha indimi tam istediğim olacak gibi duruyor

Arkadaşlar bugün tam 2. ayım doldu. Güncelliyorum. Harika hissediyorum, iyi ki bu ameliyatı olmuşum. Baştaki kare meme goruntusunden ve slikonun çok yukarıda olmasından şikayet etmiştim. Yuvarlaklaştı ve protezim olması gereken yere neredeyse oturdu. Kendime ait gibi hissediyorum, o eski ağırlık hissi asla yok ve yumuşamaya başladılar. Çok mutluyum herkese tavsiye ederim

Ya meraba bende 20 yaşındayım göğüslerim 80 beden ve sarkık bende olmak istiyorum ama iz kalıyo cok diyen var cesaret edemiyorum. İzleriniz ne durumda detaylı söylerseniz sevinirim

Ya meraba bende 20 yaşındayım göğüslerim 80 beden ve sarkık bende olmak istiyorum ama iz kalıyo cok diyen var cesaret edemiyorum. İzleriniz ne durumda detaylı söylerseniz sevinirim
Merhaba,
evet dikiş izleri var fakat çok ince bir çizgi halinde doktorum gerçekten mükemmel dikiş atmış son kontrole gittiğimde cildimin çok hızlı iyileştigini ve yaklaşık 1 yil içinde izlerin tamamen kaybolacagini söyledi henüz 2 ay 10 gün geçmesine rağmen dik inen dikiş izlerimin bazı kısımları beyazlayıp ten rengime dönmeye başladı ama meme altındaki dikiş izleri sanirim daha geç geçiyormuş o dikişler zaten karsidan bakınca gozukmuyor. Görüntü beni hiç rahatsız etmedi, ameliyat sonrasindan itibaren. Çünkü sarkık ve içi boş bir memedense, dik ve şekilli bir memeye sahip olup istedigimi giyip sadece 1 yıl izli gezmek çok daha mantıklı. Zaman icerisinde estetik dikiş olduğu için izler tamamen görünmez hale geliyor.

Doktorunuz kim bana özelden yaza bilir misiniz lütfen

Yaaa şu an nasılsınız? Rahat hareket edebiliyor musunuz veya kısıtlıyor mu sizi silikonlar. Ben de bu ay içerisinde olucam çok çekiniyorum

Yaaa şu an nasılsınız? Rahat hareket edebiliyor musunuz veya kısıtlıyor mu sizi silikonlar. Ben de bu ay içerisinde olucam çok çekiniyorum
Hiçbir kısıtlama yok
Slikonları hissetmiyorum
Kollarımı kaldırabiliyorum hatta spor yapmaya başladım sadece kol ve göğüs bilerek çalışmıyorum bir sorun olmasın diye. 1 hafta sonra 3. Ayıma girecegim. Çekinmene gerek yok ilk haftalar evet zor ama çok hızlı bir iyileşme süreci ameliyat boyutuna göre

Merhaba, şuan nasılsınız benim 3 haftam dolacak ağrı ve yanma hissi var 315 cc motiva takıldı ağrılarım geçmeyecek gibi geliyor her gün kabus gibi

Nerde yaptırdınız soyleme sansınız var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…