Meme büyütmeden sonra yaşayacaklarınız;

Ben artık meme protezini dis teline benzetiyorum.teli takıyoruz ve dişler zamanla oynayıp yerini buluyor burda da protezi tak zamanla yerini bulsunbenim bugün tam bir hafta oldu .Dediğim gibi bende hep böyle sert mi kalacak diye kafama takmış durumdayım

Benim 7 hafta bitti damlada nasıl olur bilmiyorum ama benimki yuvarlak ve uhp, ilk haftalar semsertti. Şimdi elimle mıncıklayabiliyorum. Yumuşama da uzun bir süreçmiş 6 ay sürer diyor doktorlar. Sırtüstü yatınca benim kas altı dual plan olduğundan sert oluyor ama forumda okuduğum kadarıyla bu hep böyle kalacak ama ayaktayken baya mıncıklayabileceğim bir kıvamda şuan.

Damla bir tık sert olabilir ama çok aşırı fark olmayacaktır ,mıncıklanıp hareket edebiliyorsa süper benimki şu an semsert destekli sütyen gibi yumuşama umudu olsun da artık süreci bekleriz

Bende tam 1 hafta once ameliyat oldum, ve benimde sol mememde bisey hareket ediyor egilip kalkarken otururken falan. Bugun doktoruma sordum gececek dedi. Seninki gectimi hala aynimi?

Bende tam 1 hafta once ameliyat oldum, ve benimde sol mememde bisey hareket ediyor egilip kalkarken otururken falan. Bugun doktoruma sordum gececek dedi. Seninki gectimi hala aynimi?
Benim de sağ da var,sağ kolumu çok kullanıyor diye ekstra ödem de yapıyor dedi doktor.

Eğilirken tutup eğiliyorum,yatarken yan yat dedi doktor ama ben hala 2 yastıkla düz yatıyorum ve semsert oluyorlar.Tek yastıkla yararsam sanki ağırlığını hissediyordum protezlerin benim kas üstü bide.Normal mi bilemiyorum ,daha tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyoruz

M mommyjuly seninle çok benziyor bizim operasyonlarımız tek fark ben daha olmadım heyecan dorukta. Lütfen olduktan sonra da konuşalım eminim milyonlarca sorum olacak. Benim operasyon sonrası 10. Günde falan araba kullanmam gerekecek umarım yapabilirim.

Elbette sorabilirsin ,az kaldı seninde,kas üstü olduğumdan 10.gun araba kullanılabilir diye düşünüyorum ,insan daha çok ani fren yaparım vs diye korkuyor.Şafak kaç

Evet bendede duz yatarsam cok sertlesiyor ve uyaniyorum agridan. Cift yastikla ve biraz dik koyarak yatiyorum

Elbette sorabilirsin ,az kaldı seninde,kas üstü olduğumdan 10.gun araba kullanılabilir diye düşünüyorum ,insan daha çok ani fren yaparım vs diye korkuyor.Şafak kaç
Şafak 7 Ben uykuma çok düşkünümdür, düz, yan, dimdik vs her türlü uyuyabilirim. O yüzden uyku konusunda zorluk yaşayacağımı sanmıyorum. Tek sıkıntı rapor almayacağım yıllık izinde halleşeceğim ameliyatı, işe dönüş için yeterince toparlanmış olmam lazım. Aşırı heyecanlıyım artık, önceleri korku vardı, sonra korku bitti heyecan aldı yerini. Şimdi de nasıl olacak, güzel olacak mı sorusu aklımdan çıkmıyor. Tüberöz meme, sadece meme ucu kesisiyle olacak aynı zamanda da dikleştirme. Bu ameliyat baya beceri gerektiriyormuş zor bir ameliyatmış umarım sonuçtan memnun kalırım. Bir de ben 300 cc altında istemiyorum kesinlikle küçük olmasını istemem. Onu da net olarak konuşacağım doktorumla.

Az kalmış evet heyecan olacaktır sonra da bitmiyor işte ne zaman yumuşar vs gibi sorular

Ben de göğüs estetiği düşünüyorum;fakat hiçbir bilgim yok. Bir sürü terim görüyorum, kas altı, zar altı, kas üstü, yuvarlak, damla gibi;ama hepsi çok uzak geliyor. Korkum top gibi durması ve elleyince silikonun ele gelmesi, sert olması. Estetikle doğal sonuç olabilir mi?

Öncelikle içinize sinen bir doktor bulun. Benim de çok bilgim yok ama anladığım kadarıyla, doktorlar muayenede sizin vücudunuza en uygun tekniği ve silikon şeklini belirliyor. Bunu belirlemede de, meme dokunuz, sarkma vs olup olmadığı, estetik sonrası sizin beklentiniz vs hepsi rol oynuyor.

Her doktor bu konuda iyi değil maalesef. Bursa'da bilindik bir kliniğe ön görüşmeye gitmiştim. Doktor da ameliyattaydi sanırım baya bekledik. Beklerken sekreter kızla konuştuk biraz, sonra kız kendi memelerinin de silikon olduğunu ve bu doktorun yaptığını söyleyip bir anda şak diye memelerini açıverdi. Sütyen de takmamış. Gördüğüm en kötü memeler olabilirdi onlar dokunabilirsiniz dedi, bir dokundum vitrin mankenlerindeki memeler daha yumuşaktır öyle diyeyim. Yeni mi amaliyat oldunuz diye sordum kıza, 1.5 sene olmuş hiç meme dokusu yokmuş kızın. Arkadaş madem meme dokusu yok ne diye o incecik deriye kafam kadar silikonu sokuşturmussun. 5 10 dakika daha bekleyip muayene olmadan çıkmıştım

O yüzden içine sinen doktor demiştim :) Tabi ki önceki ameliyatlarını vs görmek lazım bir de konuşunca insan anlıyor bence. Ben birkaç doktora muayene oldum sadece bir tanesi içime sindi

O yüzden içine sinen doktor demiştim :) Tabi ki önceki ameliyatlarını vs görmek lazım bir de konuşunca insan anlıyor bence. Ben birkaç doktora muayene oldum sadece bir tanesi içime sindi
Siz oldunuz mu olacak mısınız? Bir de fiyatlar konusunda bilginiz var mı? Ben gideli uzun zaman oldu en son gittiğim doktor 7.500 demişti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…