Meme büyütmeden memnun kalan var mı?

melonni

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2023
8
0
23
Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu? 🥺

Okadar güzel bir konu açmışsınız ki 30 yaşındayım , eksikliğinden psikolojim bozuldu …
2 çocuk annesiyim … gerçekten yaşamayan bilemez … bende sizin gibi korkular içinde kaldım keşke hiç okumasaydım dediğim çok oldu 2 yıldır korkudan doktora Rand alamadım …
Bu durumda olup memnun olan yokmu acaba ?

4 yıldır protezlerim var 24 yaşındayım. açıkçası sürekli halsizlik, depresyon, kistler hepsine sahibim ahahaha ama yine de silikonlarımı çıkarmak aklımın ucundan dahi geçmiyor. verdiği özgüven inanılmaz. gerçekten kadınsı hissediyorum. yine olsa yine bu ameliyatı olmak isterdim

10. Günüm 350 cc kas altı koyuldu çok tuhaf bi his çok sisij 2 gecedir ödem den uyuyamıyorum yani bence çokta gerek olmayan bir ameliyat sabah başka doktora gideceğim yeniden çok konfor alanınız bozuluyor yatakta ölü gibi yattığım halde kollarım düz dursa acıyor üzerime koysam bi ağrı oluyor ayaklarıma kadar şişim

Ben de aynı şekilde konu açıp sormuştum, burayı okuyup komplikasyonları gördükçe düşük ihtimal bile olsa göze alamayacağımı fark ettim sanırım. Sonra baya kilo aldım 60 kilo oldum hayatımda ilk defa 😂😂 yağ oranım şimdilik arttı yine ameliyat işini rafa kaldırdım…

Merhaba arkadaşlar. Bu sitede ne zaman meme büyütme ameliyatını araştırsam felaket tellalarını okuyorum. BII hastalığı, kist, yırtılma, depresyon... Herkes yazıyor bu ameliyatı yaptırmadan önce 2 kere düşünün diye. Anlamadığım nokta herkes buraya derdini paylaşmak için yazdığından mı böyle yoksa gerçekten memnun kalan hiç kimse yok mu? 🥺
6 ay once ameliyat oldum. Ben cok memnunum. 2.aydan itibaren hic bir sikintim kalmamisti. Goruntu ve dokunus itibariyle de artik protezlerim oturdu ve benim gb oldular. Keske daha once olsaymisim. 😊

1 sene oldu ameliyat olalı çok çok memnunum. Hayatımın en doğru kararı. İyi ki olmuşum.

6 ay once ameliyat oldum. Ben cok memnunum. 2.aydan itibaren hic bir sikintim kalmamisti. Goruntu ve dokunus itibariyle de artik protezlerim oturdu ve benim gb oldular. Keske daha once olsaymisim. 😊
Merhaba İstanbul’da mı oldunuz acaba ? Doktorunuz kimdi ? 😊

Cevaplayan herkese çok çokk teşekkür ederim, anladım ki memnun kalanlar da var. Bu bana umut verdi :))).

2 yıldan uzun süredir protezlerim var, iyi ki yaptırmışım

Bu arada ben de biraz kendi sürecimden bahsedeyim, belki yaptırmayı düşünenler için faydalı olur. İstanbul Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın hastanesinden Hikmet Can Doğruel'e randevu aldım. Devlet hastanelerinde estetik ameliyat olabiliyormuşuz. Hatta doktor burun ameliyatı falan da yapmış ama sonuçlar nasıl bilmiyorum. Benden geçen ay ameliyathane için 16 bin istendi ama değişecekmiş. Protez fiyatları da tam emin olmamakla birlikte 25 bin (mentor)- 35 bin (motiva) civarı dendi. Nasipte varsa diğer ay ameliyat olacağım🥹🥹🥹. Merak edenler yazabilir, deneyimimi paylaşırım.

X