- 14 Temmuz 2024
- 28
- 6
- 36
-
- Konu Sahibi oylesinebiranne
yatiyorum aslinda ama hic olmamis gibi de degil bu his geciyor mu yani.tabii ki hissedeceksiniz. ilk başta böyle olması normal. ama bir ay bitmiş artık yan yatmaya biraz olsa başlamanız gerekiyordu
1 ay gecince demistim baslarken zorlandim ama simdi cok rahat , ozlemistim resmenBenim doktorum 45 günü tamamlayalim dedi yan yatmak için
Merhaba bişey sormak istiyorum ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol mememde ağrı çoktu geçmişti fakat motor kazası yaşadım tekrar başladı doktoruma göründüm normal bişeyin yok dedi ama çok ağrım var geçer dedi düzeliyor gibi oluyor tekrar başlıyor pişman oluyorum galiba bu ameliyatı olduğuma çok hevesliydim aslındaevet geçecek. kendinizi üzmeyin, zaman verin
çok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?Merhaba bişey sormak istiyorum ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol mememde ağrı çoktu geçmişti fakat motor kazası yaşadım tekrar başladı doktoruma göründüm normal bişeyin yok dedi ama çok ağrım var geçer dedi düzeliyor gibi oluyor tekrar başlıyor pişman oluyorum galiba bu ameliyatı olduğuma çok hevesliydim aslında
Çok geçmiş olsunMerhaba bişey sormak istiyorum ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol mememde ağrı çoktu geçmişti fakat motor kazası yaşadım tekrar başladı doktoruma göründüm normal bişeyin yok dedi ama çok ağrım var geçer dedi düzeliyor gibi oluyor tekrar başlıyor pişman oluyorum galiba bu ameliyatı olduğuma çok hevesliydim aslında
çok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?Hoca
çok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?
Doktorum sadece eliyle muayene etti ve bi sorun yok dedi 3 hafta ağrır geçer dedi ultrason çektirmedi. Ya çok takmış durumdayım artık ağrı çekmek istemiyorum bunaldım yaçok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?
Teşekkür ederim umarım iyileşirizÇok geçmiş olsun
Merhaba geçiyor 1,5 sene oldu ameliyat olalı varlığını bile unutuyorumyatiyorum aslinda ama hic olmamis gibi de degil bu his geciyor mu yani.