meme büyütmede yan yatma konusu? ne zaman?

oylesinebiranne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2024
28
6
36
merhaba 355 cc takildi bana cok da buyuk degil ( buyuklukten mi acaba diye)
1 ay bitti, yan yatarken zorlaniyorum
bir tarafta bir sekilde pozisyon alip yan uyuyorum ama bir tarafta daha zorlaniyorum.
yan yatinca memelerim agriyor yani aslinda, bir agirlik hissi de oluyor
bu hisler gececek mi?
gercekten yan yatip hic ameliyat olmamis gibi hissedebilecek miyim bir gun

evet geçecek. kendinizi üzmeyin, zaman verin
Merhaba bişey sormak istiyorum ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol mememde ağrı çoktu geçmişti fakat motor kazası yaşadım tekrar başladı doktoruma göründüm normal bişeyin yok dedi ama çok ağrım var geçer dedi düzeliyor gibi oluyor tekrar başlıyor pişman oluyorum galiba bu ameliyatı olduğuma çok hevesliydim aslında

Merhaba bişey sormak istiyorum ben 4 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum sol mememde ağrı çoktu geçmişti fakat motor kazası yaşadım tekrar başladı doktoruma göründüm normal bişeyin yok dedi ama çok ağrım var geçer dedi düzeliyor gibi oluyor tekrar başlıyor pişman oluyorum galiba bu ameliyatı olduğuma çok hevesliydim aslında
çok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?

Merhaba benim de pzt günü bir ay bir hafta olacak ve yan yatma konusu kabus gibi hafta hafta daha iyi oluyor ama hâlâ tam anlamıyla yan yatabiliyor değilim ama ne olursa olsun zorluyorum artık çünkü düz yatmak kabus destek koyuyorum sırtıma yan dönünce ama yine de deliksiz uyuyamıyorum umarım bu günler de geçecek başka sıkıntımız olmasın

Çok geçmiş olsun 🙏

çok geçmiş olsun. ameliyatın üstünden çok kısa bir süre sonra böyle bir kaza yaşamanız kötü olmuş maalesef. ultrason çekildiniz mi?
Doktorum sadece eliyle muayene etti ve bi sorun yok dedi 3 hafta ağrır geçer dedi ultrason çektirmedi. Ya çok takmış durumdayım artık ağrı çekmek istemiyorum bunaldım ya

ilk zamanlar yan yatarken korse ile uyuyordum. Korse daha sıkı tuttuğu için rahat ediyordum. Rahat uyumak en çok özlenen şey oluyor ama inanın hepsi geçiyor. Şuan 1.5 sene oldu ve istediğim şekilde uyuyorum.

X