- 3 Mayıs 2019
- 63
- 11
- 40
Benimki cumartesi sabahi hayirlisyla bi atlatsam cok korkuyorum bir o kadar da heyecanliyim bikini giymek istemiyordum cok kompleks yapiyordumSigara kullanmıyorum 350cc takıldı şuan evdeyim sizin ne zaman ameliyat.. hepsi geçicek inşallah zamanla
Hayırlısı ile kurtulun bende şimdi korseden kurtulmayı bekleyeceğimBenimki cumartesi sabahi hayirlisyla bi atlatsam cok korkuyorum bir o kadar da heyecanliyim bikini giymek istemiyordum cok kompleks yapiyordum
Amin insallah istanbul florence nightingale de prof fuat yuksel de olucam dr umu cok sevdim insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz korse kac gun kalacakmisHayırlısı ile kurtulun bende şimdi korseden kurtulmayı bekleyeceğimnerde olucaksınız
1 ay dedi arada değiştirebilirsin dedi sporcu sütyenle ama o kadar sıkıyorki açıncada rahatlamıyorsun gögüsler gergin bu seferdeAmin insallah istanbul florence nightingale de prof fuat yuksel de olucam dr umu cok sevdim insallah en kisa zamanda toparlanirsiniz korse kac gun kalacakmis
Hic merak etme bi olayimda paylasicam Alkah yardimcin olsun darisi basima1 ay dedi arada değiştirebilirsin dedi sporcu sütyenle ama o kadar sıkıyorki açıncada rahatlamıyorsun gögüsler gergin bu seferdeolunca durumunu paylaş bizimle az kalmış
Arkadaşım bugün 3. Günüm gece rahat uyumuşum en az 6 saat uyudum evimdeyim .. bu sanah daha raht hareket ediyorum hatta kendim tuvalete bile gittim inan çok rahatladımHic merak etme bi olayimda paylasicam Alkah yardimcin olsun darisi basima
Ayyy cok sevindim cabucak agrilarin gecsin guzel gunler gelsin bende tam sana yazacaktim nasil oldun diye sen yazdinArkadaşım bugün 3. Günüm gece rahat uyumuşum en az 6 saat uyudum evimdeyim .. bu sanah daha raht hareket ediyorum hatta kendim tuvalete bile gittim inan çok rahatladımsanada bilgin olsundiye yazdım dün rahatsızken bugün inanılmaz iyi olmak 3. Gün kuralı doğru bu işte galiba sende 3 gün sıkıcan dişini.. şimdiden kolaylıklar diliyorum
Hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorumAyyy cok sevindim cabucak agrilarin gecsin guzel gunler gelsin bende tam sana yazacaktim nasil oldun diye sen yazdinaynen bende 3. Gun senin gibi olurum insallah heyecan dorukta bekliyorum kuzu gibi
Saol cnm ilk isim sana yazmak olucakHadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum
Hu huu 3.gunun sonu nasil gecioSaol cnm ilk isim sana yazmak olucak
Gayet güzel bugün çok az yattım hep dolandım ama hala şiş ve sütyene alışık olmayan biri için çok sıkıcıHu huu 3.gunun sonu nasil gecio
Gunaydiiin Hersey tamam bi olsamda ohh desemGayet güzel bugün çok az yattım hep dolandım ama hala şiş ve sütyene alışık olmayan biri için çok sıkıcıhazırlıklar tamammı sende
Off inşallah bu sabah belden aşağısını yıkayıp üst bölgeyide sildik biraz korseyi havalandırmak için çıkardım yıkadım balerin sütyen taktım saçımı yıkadık kısaca rahatladım .. ama gece sütyenden uyuyamadım gene çok sıkıyor geçicek bakalımGunaydiiin Hersey tamam bi olsamda ohh desemheralde 1 haftada hersey normale doner dr da oyle demisti
Ohhh miss evet o sütyen sıkıntıymış yapacak bise yok cnm herseyin bi zorlugu var ucgen bikinileri dusunOff inşallah bu sabah belden aşağısını yıkayıp üst bölgeyide sildik biraz korseyi havalandırmak için çıkardım yıkadım balerin sütyen taktım saçımı yıkadık kısaca rahatladım .. ama gece sütyenden uyuyamadım gene çok sıkıyor geçicek bakalım
Off inşallah bu sabah belden aşağısını yıkayıp üst bölgeyide sildik biraz korseyi havalandırmak için çıkardım yıkadım balerin sütyen taktım saçımı yıkadık kısaca rahatladım .. ama gece sütyenden uyuyamadım gene çok sıkıyor geçicek bakalım
Açıkçası çok ümitsizim dün gece çıkarttırsam mı diye bile düşündüm çok şiş düzelicekmi bunlar güzel olucak mı şimdi sizin paylaşımlarınıza bakıcağım ne kadar oldu yaptıralımsizinBurda neler cektigimi bir çok üye bilir. Unutucaksın acıları dediklerinde asla inanmıyordum . Doğruymuş, hepsi cidden unutulacak derecede yok oluyormuş. Çok az dişinizi sıkın gerisi bahar gibi♥♥
İnsallah bir çırpıda atlatiriz cumartesi gelsede olsam ameliytimiBurda neler cektigimi bir çok üye bilir. Unutucaksın acıları dediklerinde asla inanmıyordum . Doğruymuş, hepsi cidden unutulacak derecede yok oluyormuş. Çok az dişinizi sıkın gerisi bahar gibi♥♥
Açıkçası çok ümitsizim dün gece çıkarttırsam mı diye bile düşündüm çok şiş düzelicekmi bunlar güzel olucak mı şimdi sizin paylaşımlarınıza bakıcağım ne kadar oldu yaptıralımsizin
Siz ne zaman olmustunuz ameliyatiniziBurda neler cektigimi bir çok üye bilir. Unutucaksın acıları dediklerinde asla inanmıyordum . Doğruymuş, hepsi cidden unutulacak derecede yok oluyormuş. Çok az dişinizi sıkın gerisi bahar gibi♥♥
Gerçekten o günleri görebilecekmiyim istediğinizi ne zaman alıp giymeye başladınız en önemlisi ne zaman tek başınıza yatıp kalkabildiniz dün yalnız tuvalete gitmeye başladım sadece bugün biraz temzilikle uğraştım sütyeni yokadım akşama dr gelicek başmaya bende durum buHiç gerek yok ümitsizliğe falan. 4.ayım. Benim acı eşiğimin düşük olmasından kaynaklı kimi arkadaşım üçüncü hafta oynarken dans ederken benim 2.ayıma doğru iyileşme olmuştu. Size naçizane önerim, sakın ameliyat olupta ay üç günde takla attım yok efendim bale yaptım diyenlere aslaaaa kulak asmayın. Bünye var bünye var. Öylelerine de inanmıyorum . Asla gün saymayın. Hafta hafta yok olacak size söz veriyorum:) insanın istedigi çamaşırı bikiniyi giyebilmesi ne büyük mucizeymiş meğer... istediginiz zaman soru sorun burada cevaplarım ben♥