Meme Büyütme; Yaşadıklarım ve Merak Ettikleriniz

Temmuz sonu gittiğinde bir gez bütün hastaneleri belki 1 aya vs gün veren olursa 5 6 günde ayaklanırsın cnm. Bi araştır yinede ilk bir hafta olmazsa özele bakarsın
Tamam canım . Bunu düşüncem inşallah. Çok çok teşekkür ediyorum. Hatta şimdiden devlette de ii doktor arayışına cikicam. Belki dediğin gibi devlette yaptırma şansım olursa muhteşem olur elbetteki. Nerdeyse yarı yarıya fiyat. Önerin için çok teşekkür ederim tekrardan. Allah razı olsun

Bi kac soru daha sormak istiyorum izninizle ☺ sizin uzun yıllar olmuş protez taktirali. Her hangi bi sorunla karsilastiniz mi hiç.ne bileyim mesela doktora gitme ihtiyacı yaşadınızmi hiç kontrol amaçlı ağrı vs oldu diye .... ? Yüz üstü rahat bir şekilde yatabiliyor musunuz ? Kol hareketlerinizde her hangi bi sıkıntı yaşıyor musunuz ? Gogsunuzdeki silikon hissi rahatsız ediyor mu ? Dokundugunuzda elle hissediliyor mu ? .... biliyorum çok soru sordum nolur kusuruma bakmayın. Ama sizin gibi silikon da kıdemli biriyle ilk defa karşılaştığım için bu fırsatı kaçırmak istemedim :-) cevaplariniz benim ve bu yazıyı okuyanlar için çok önemli. Beni anladiginizi biliyorum. Çünkü hepimizde aynı yollardan geçiyoruz. Şimdiden Allah razı olsun

Merhabalar tekrar;
Hiç sorun değil istediğin kadar sorabilirsin, bu önemli bir adım bende zaten bu konuyu hemcinslerime yardımcı olabilmek için açtım elimden geldiğince :)
5 yıl geçti ve bu süre zarfında hiç bir gün dahi doktoruma gitmedim, herhangi bir şey danışma ihtiyacı bile duymadım. Hatta komik gelecek belki ama bazen silikon olduğunu unutuyorum sanki hep böyleymiş gibi geliyor. Küçük hallerini hatırlamıyorum bile :)
Ben annemden ötürü Meme kanseri riski ile karşı karşıyayım, düzeni olarak kontrollerimi yapıyorum ultrason vs çekiliyor, kendimde detaylı elle muayene ediyorum o aşamada mesela hissedebiliyorum ama hiç bir şekilde rahatsız edici değil...
Rahatlıkla yüzüstü yatıyorum,kol hareketlerimde de hiç problem olmuyor
Dilerim sizlere isteyen herkese yardımcı olabiliyorumdur. Herşey dilediğinizce olsun.
(İzmit konusunda fikir verebilirim, orda doğdum büyüdüm dilersen özelden yazabilirsin...sevgiler, selamlar.)

Kızlar ben de salı günü ameliyat oldum nisanliyim ve temmuz sonu düğünüm var inşallah. Sagolsun nisanlim yanımdaydı destek oldu sen mutlu olcaksan karşı gelemem dedi. Şimdi size sorum ben temmuz sonuna kadar tamamen toparlanabilir miyim? Doktorum düğünden 3ay önce ameliyat olmalısın fln demişti ama tecrubeliden de duymak lazım. 3 ay icinde tamamen oturmasa da suanki gerginlik sertlik kalmaz sanıyorum ki dimi?

Kızlar ben de salı günü ameliyat oldum nisanliyim ve temmuz sonu düğünüm var inşallah. Sagolsun nisanlim yanımdaydı destek oldu sen mutlu olcaksan karşı gelemem dedi. Şimdi size sorum ben temmuz sonuna kadar tamamen toparlanabilir miyim? Doktorum düğünden 3ay önce ameliyat olmalısın fln demişti ama tecrubeliden de duymak lazım. 3 ay icinde tamamen oturmasa da suanki gerginlik sertlik kalmaz sanıyorum ki dimi?
Çok geçmiş olsun. Ve hayırlı olsun. Inşallah protez taktıran arkadaşlar cevaplayacaklardir sorunuzu. Nasıl geçti ameliyat. Agriniz çok oldu mu

Çok geçmiş olsun. Ve hayırlı olsun. Inşallah protez taktıran arkadaşlar cevaplayacaklardir sorunuzu. Nasıl geçti ameliyat. Agriniz çok oldu mu
Cok teşekkür ederim. Ameliyattan çıkınca o heyecanla hicbisi anlamadim hatta doktorlara bitti mi diye sordum. Ama sonra yatıp kalkarken oldukça zorlandım hala aynı durumdayim kollarimi cok oynatamiyorum biraz can acısı var asla dayanilmicak gibi değil... Olmak isteyenler hiç beklemesin

Cok teşekkür ederim. Ameliyattan çıkınca o heyecanla hicbisi anlamadim hatta doktorlara bitti mi diye sordum. Ama sonra yatıp kalkarken oldukça zorlandım hala aynı durumdayim kollarimi cok oynatamiyorum biraz can acısı var asla dayanilmicak gibi değil... Olmak isteyenler hiç beklemesin
Ne güzel ya maşallah. Inşallah bana da nasip olur :-) tekrar geçmiş olsun inşallah en kisa sürede tamamiyle toparlarsiniz

Geçmiş olsun canım; üç aya epey toparlanır merak etme.. Çok uzun yıllar olduğu için üçüncü ayımı tam olarak canlandıramıyorum ama :) ben bir ay sonra normal hayatıma eskisi gibi devam ettim, hiçbişey etkilemedi ağrılarım hareket kısıtlılığım hepsi geçti o yüzden üçüncü ay da yalnızca sertlik olur diye düşünüyorum çünkü ilk altı ay devam etmişti.

Merhaba,ben baya zayıfım da silikonu hissedicem gibi geliyor, bu konuda tecrübeniz nedir

Zayıf olmakla ilgisi yok canım, silikonu zaten senin bedenine uygun ölçüde uygun şekilde yerleştiriyorlar, yanlış bir durum varsa kilolu olan kişide de aynı durum söz konusu olur. O nedenle doktorunu iyi seç bence, senin için en uygun olana birlikte karar verin.

Ne güzel ya maşallah. Inşallah bana da nasip olur :-) tekrar geçmiş olsun inşallah en kisa sürede tamamiyle toparlarsiniz
Çok tesekkurler insallah size de en yakın zamanda nasip olur :dua:

Geçmiş olsun canım; üç aya epey toparlanır merak etme.. Çok uzun yıllar olduğu için üçüncü ayımı tam olarak canlandıramıyorum ama :) ben bir ay sonra normal hayatıma eskisi gibi devam ettim, hiçbişey etkilemedi ağrılarım hareket kısıtlılığım hepsi geçti o yüzden üçüncü ay da yalnızca sertlik olur diye düşünüyorum çünkü ilk altı ay devam etmişti.
Cok teşekkür ederim canım dedigin gibi tamamen toparlanmasi 6 ay 1 sene kadar sürüyormuş ama en azindan 3 aya riskli bir durum kalmaz insallah :KK51: Kapsül olusumuyla ilgili bi bilginiz var mı neden oluşur zararı var mı gibi

Zayıf olmakla ilgisi yok canım, silikonu zaten senin bedenine uygun ölçüde uygun şekilde yerleştiriyorlar, yanlış bir durum varsa kilolu olan kişide de aynı durum söz konusu olur. O nedenle doktorunu iyi seç bence, senin için en uygun olana birlikte karar verin.
ben doğal dursun istiyorum, çokta büyük istemiyorum, hıgh yerine moderate mi seçmeliyim acaba, ameliyattan da çok korkuyorum, bir an önce olmasını istiyorum, babama da söylemek istemiyorum, umarım anlamaz

Çok tesekkurler insallah size de en yakın zamanda nasip olur :dua:

Cok teşekkür ederim canım dedigin gibi tamamen toparlanmasi 6 ay 1 sene kadar sürüyormuş ama en azindan 3 aya riskli bir durum kalmaz insallah :KK51: Kapsül olusumuyla ilgili bi bilginiz var mı neden oluşur zararı var mı gibi

Benim bildiğim kadarıyla ameliyattan bir süre sonra silikonun üzerini ince bir zar kaplamaya başlıyor buna kapsül deniyor ancak bu zar kalınlaşır ya da bir uyumsuzluk gösterirse o zaman sıkıntı oluşturuyor, ağrıya yada şekil bozukluğuna sebep oluyor. Çok şükür bende böyle bir şey olmadı, eğer sen bir değişim farkedersen ya da ağrın olursa mutlaka doktora başvurmalısın. Dilerim herşey yolunda gider hızlıca iyileşirsin...
sevgiler, selamlar

ben doğal dursun istiyorum, çokta büyük istemiyorum, hıgh yerine moderate mi seçmeliyim acaba, ameliyattan da çok korkuyorum, bir an önce olmasını istiyorum, babama da söylemek istemiyorum, umarım anlamaz

Benim ki high ve bende çok kilolu değildim hiç öyle abartı da durmadı.
Üst tarafları daha dolgun görünmesi açısından sanırım high daha etkili. Yine de sen daha detaylı araştır hekimine sor mutlaka.

Benim ki high ve bende çok kilolu değildim hiç öyle abartı da durmadı.
Üst tarafları daha dolgun görünmesi açısından sanırım high daha etkili. Yine de sen daha detaylı araştır hekimine sor mutlaka.
ameliyatınızı ne zaman oldunuz, fotoğrafınızı görme imkanım olur mu acaba, nerede oldunuz, kusura bakmayın çok soru sordum biraz stresliyim de

ameliyatınızı ne zaman oldunuz, fotoğrafınızı görme imkanım olur mu acaba, nerede oldunuz, kusura bakmayın çok soru sordum biraz stresliyim de

Sorun değil sorabilirsin tabiki. Yardımcı olabilme gayesiyle açtım bu konuyu zaten
2011 yılında oldum ameliyatımı 5,5 yıl oldu. Fotoğraf eklemedim açıkçası pek de düşünmüyorum. Ama görüntü gayet iyi bunca yılda hiçbir deformasyon olmadı son derece konforlu biçimde devam ediyor hayatım :)

Sorun değil sorabilirsin tabiki. Yardımcı olabilme gayesiyle açtım bu konuyu zaten
2011 yılında oldum ameliyatımı 5,5 yıl oldu. Fotoğraf eklemedim açıkçası pek de düşünmüyorum. Ama görüntü gayet iyi bunca yılda hiçbir deformasyon olmadı son derece konforlu biçimde devam ediyor hayatım :)
sizin kaç cc ydi ve moderate mi hıgh mı damla mı yuvarlak mı peki :)

Ben de dün oldum ameliyatımı. Bugüne dek ara ara okudum burda yazılanları. Dünden beri çok ağrılarım var inşallah tez zamanda geçer

Merhaba konuyu acali baya olmuş ama ben yeni uyeyim ve yaptirmayi dusunuyorum cok fazla korkularim var acikcasi bu forumda yaptirip pisman olanlari gordukce daha cok korkuyorum birde omurlukmu bu silikonlar su an gogusleriniz nasıl yardimci olursaniz cok sevinirim

X