- 19 Ekim 2016
- 877
- 1.597
- 35
- Konu Sahibi birderdindelisi
Yazımızda kısmen de olsa beni anlatmissiniz :-( 29 yasimdayim evliyim bir çocuğum var ve bu yasa kadar memesiz gezdim kendimi hiç bi zaman kadın gibi hissedemedim. Abartmiyorum inanin neredeyse sadece uçları var.o kadar küçük yani. Dolgulu sütyen takmaktan bıktım usandim. Aynalara kustum. 3 buçuk yıllık evliyim eşime açmaya bile utanıyorum o derece öz güven eksikliği yaratıyor memesiz olmak. tüm yasantimi etkiledi bu durum. Hamilelikte büyür diyorlardı . Bir milim bile buyumedi. Sadece süt dolunca hafif dolgunluk kazandı o kadar. Iki üç aydır kafama koydum artık silikon taktirmayi . Ama eşime tam olarak kararimi soylemedim henüz. Maddiyati da ayarlayabilirsem bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum inşallah . Kusura bakmayın uzun oldu . İlk defa yazıyorum bunları. Icimi dökmek istedim :-( ne ameliyat sonrası acı sizi ne başka bişey. Şu durumum dan kurtulmak istiyorum sadece
Merhaba;
(Bu mesajı yeni gördüm. Cevap geç oldu kusura bakma lütfen )
O kadar iyi anlıyorum ki seni. Çok haklısın hissettiklerinde, bunu ancak yaşayan anlayabilir, psikolojin hayata bakış açın tümüyle değişiyor, daha mutlu daha özgüvenli hissediyorsun. Hayatta kendin için yapacağın iyi bir şey olacaksa bu olmalı, onun için de farklı ihtiyaçlarından kısıp kenara azar azar atıp biriktirebilirsin, inan hissedeceğin iyi ruh hali için verdiğin paraya hiç acımıyorsun, şimdi bana silikonlarını çıkart sana 100 bin TL vereceğz deseler kabul etmem :)))) o derece yani .. İnşallah dileğine kavuşursun en kısa zamanda güzel haberlerini bekliyorum..sevgiler...