Hata yapmışsın canım evlenmeden önce sormalıydın meme büyütme özelliği olup olmadığınıbenim koca beceriksiz çıktı büyütemedi arada cocuk var diye bırakmıyorum bu yüzden başka erkek buldum oda tek yol cerrahi işlem dedi AS:dAsdasdfg yerlere yattım valla
çıkıyor arada böylelerî canım çocuklar dikkat çekmek için geliyo sanırım :)Dalga geçiyolar resmen... Biz burda ciddi bi iş peşindeyiz ya .. Biraz saygı lütfen...
Sen birde diğer yazdığı mesajlarına bak :)))
Ben de gidip de bi kocamı modifiye ettiriiim. Meme büyütme aplikasyonu yükletiiiiim baaaariHata yapmışsın canım evlenmeden önce sormalıydın meme büyütme özelliği olup olmadığını
HahahahaBen de gidip de bi kocamı modifiye ettiriiim. Meme büyütme aplikasyonu yükletiiiiim baaaari
Daraltma ve büyütme ye karşıymışOkudum okudum tamda tahmin ettiğim gibi
Kapatıp açsakHahahahasüper fikir.. Güncelleyin kocaları
iade etmem lazım aslında da aman kim uğraşıcakHata yapmışsın canım evlenmeden önce sormalıydın meme büyütme özelliği olup olmadığını
Bizim kocalar olanıda erittiler bacımBen de gidip de bi kocamı modifiye ettiriiim. Meme büyütme aplikasyonu yükletiiiiim baaaari
Ben dicem walla, dokunmak 50 fotoğraf çektirmek 100 lira diye. Olanı koriiim bariBizim kocalar olanıda erittiler bacımŞimdikine zarar vermesinler bari
N nnonil merhaba gorustunuz mu reha beyle? bana ozelden fiyat bilgisi verir misiniz?Merhaba,
Ben aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. Şu an doktor arastirmalarindayim.
Benim de aynı şekilde sıfır doku o yüzden yuvarlak mı damla mi olmali hangisi daha uygundur konusunda kafam karışıktı sizinle karsilastigima cok sevindim..Istanbulda olduğumdan Reha Yavuzer ile görüşeceğim. Siz kime yaptırdınız ve memnun musunuz?
Benim durumuma en benzer arkadaş siz olduğunuz için oncesi sonrası fotograflarinizi görme şansım olursa çok sevinirim
Soru her daim alabilirim tabi foto daşimdiden çok güzel ve doğal
Canım hayırlı olsun kararın. Bana Dr um ameliyatta 325 cc high profil yuvarlak takmış. Deri ve kas kalınlığımı yeterli bulmuş sanırım, çünkü böyle olmasaydı damla takacağını belirtmişti. Ameliyatta hem görsel olarak hem de sağlık açısından yuvarlak high profilin sıkıntı yaratmayacağını düşünmüş . Iyi ki de öyle olmuş, ilk günden beri damla gibi duruyorlar.10 hafta oldu yeni resim koymadım, 13. Gün resimleri var en son. Biraz daha büyüdüler sanki bu günlerdeben Ankara'da oldum. Şnşallah sen de istediğin görüntüye Sağlıkla kavuşursun