Meme büyütme yaptıranlardan öneri bekliyorum lütfen yardım!!!

Canım cevabın için çok teşekkür ederim. Ben henüz dr larla görüşmeye başlamadım. Henüz para biriktiriyorum. Benim biraz göğüs dokum var ama ben göğüs dokusu olmayan arkadaşların sonuçlarını daha çok beğeniyorum. Ben aslında yuvarlak düşünüyorum. Damla beğendiklerim oldu ama daha çok yuvarlak olanları beğendim. Birde benimkiler sarkık biraz yuvarlak daha iyi toparlar sanırım. Aslında yakında göğüs fotomu ekliyim ameliyat olan arkadaşlar daha iyi fikir verir.

Birde ben istanbulda yaşıyorum henüz ist te beğendiğim bir sonuca rastlamadım

Merhaba,
Ben aralık ayında ameliyat olmayı düşünüyorum. Şu an doktor arastirmalarindayim.
Benim de aynı şekilde sıfır doku o yüzden yuvarlak mı damla mi olmali hangisi daha uygundur konusunda kafam karışıktı sizinle karsilastigima cok sevindim..Istanbulda olduğumdan Reha Yavuzer ile görüşeceğim. Siz kime yaptırdınız ve memnun musunuz?
Benim durumuma en benzer arkadaş siz olduğunuz için oncesi sonrası fotograflarinizi görme şansım olursa çok sevinirim

450 cc MENTOR, Ankara, Cemal Aytemiz fiyat için görüşebilirsin uyguna yapar

Canım hayırlı olsun kararın. Bana Dr um ameliyatta 325 cc high profil yuvarlak takmış. Deri ve kas kalınlığımı yeterli bulmuş sanırım, çünkü böyle olmasaydı damla takacağını belirtmişti. Ameliyatta hem görsel olarak hem de sağlık açısından yuvarlak high profilin sıkıntı yaratmayacağını düşünmüş . Iyi ki de öyle olmuş, ilk günden beri damla gibi duruyorlar.10 hafta oldu yeni resim koymadım, 13. Gün resimleri var en son. Biraz daha büyüdüler sanki bu günlerde ben Ankara'da oldum. Şnşallah sen de istediğin görüntüye Sağlıkla kavuşursun

merhaba hangi doktor ve ne kadar ödediniz acaba

ankarada yasamıyosunuz sanırım zor oldumu uzak mesafe flan ne kadar kaldınız
Benim evim Ankara'ya 1 saatlik mesafede gidip gelmek hiç sıkıntı olmadı şükür. Zaten ameliyat günü hastanede yattım. 3 gün sonra direnleri çıkarması için gittim . 7. Günde kontrole gittim . 15. Günde yine gittim. Sonra, 20 gün sonrası için randevu verdi . 1 ay sonraya tekrar kontrol dedi. Gidip gelmek hiç sorun olmadı. Taaaaa Türkiye'nin bi ucundan yurt dışından gelen hastası da çok. Hoca ona göre bi kontrol programı hazırlıyordur mutlaka

Cok tesekkur Ederim

Antalyada yaşıyorum fakat nerede dr bulursam saglam iyi dr o şehre giderim

Ne büyük bir hata edersin.. Yaşadığın il sınırları içinde de başarılı hekimler vardır mutlaka, ameliyatı yaptırıp güle güle demeyeceksin ki. Bunun kontrolü var, dikişi var, pansumanı var, kolay mı sanıyorsun git gel, ağrılı ağrılı yol çekmek Ayrıca aylar hatta yıllar sonra bile gidip muayene olmanı gerektirecek durumlar olabilir, her seferinde evinden kilometrelerce uzaklara gidebilicek misin?

Merhaba Ankarada yaşıyorum bende uzun zamandır düşünüyorum ama korkuyorum da ameliyat sonrası sıkıntıları oluyormu?

Ben 18.günümdeyim canım ameliyatımı Hacettepe de oldum Dr.Ahmet Hamdi Sakarya ya.345cc mentor damla protez kullanıldı göğüs altından kesi var dual plan şeklinde oldu 4000TL ye yakın bir ücret ödedim ben.

Hocam uzun zaman olmus yazali ama nasil memnun musunuz sonuctan? Ben de hacettepede olmayi dusunuyorum ama Ersoy hocayla bir gorusucem yakinda

Arkadaşım="HNF ARBC, post: 39341958, member: 623077"]Arkadaşlar meme büyütme ameliyatı yaptıracağım 1 ay içerisinde iyi bir doktor bulmam gerekiyor yaptıran memnun kalan arkadaşlardan doktor ismi istiyorum ve hangi marka slikon kullanıldı ve fiyatlarını yazarmısınız ?[/QUOTE]
Arkadasım evli degil misin kocana buyuttursene niye bıçak altına yatiyorsunuz hemen

Arkadasım evli degil misin kocana buyuttursene niye bıçak altına yatiyorsunuz hemen belki de begenmiyeceksin belki iz kalacak nasıl guveniyorsunuz bunlara bence çözümü kocanda bul

Arkadasım evli degil misin kocana buyuttursene niye bıçak altına yatiyorsunuz hemen belki de begenmiyeceksin belki iz kalacak nasıl guveniyorsunuz bunlara bence çözümü kocanda bul
benim koca beceriksiz çıktı büyütemedi arada cocuk var diye bırakmıyorum bu yüzden başka erkek buldum oda tek yol cerrahi işlem dedi AS:dAsdasdfg yerlere yattım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…