Meme büyütme yaptıranlardan öneri bekliyorum lütfen yardım!!!

Ben 18.günümdeyim canım ameliyatımı Hacettepe de oldum Dr.Ahmet Hamdi Sakarya ya.345cc mentor damla protez kullanıldı göğüs altından kesi var dual plan şeklinde oldu 4000TL ye yakın bir ücret ödedim ben.

Benim de 14 Şubat'ta 1.ayım dolacak. Doktorum Ethica Levent Hastanesi Tolga YENER. Mentor marka silikon kullanıldı fiyat konusunda gidip görüşme yaparsan daha iyi olur çünkü herkes için farklı bir durum olabilir. Görüşmesi ücretsizdir

Hangi şehir olduğunu yazarsan daha aydınlatıcı olur.ankara gürhan Ulusoy benim Dr um mentor marka

Cok tesekkur Ederim
Hangi şehir olduğunu yazarsan daha aydınlatıcı olur.ankara gürhan Ulusoy benim Dr um mentor marka
Antalyada yaşıyorum fakat nerede dr bulursam saglam iyi dr o şehre giderim

Seni izlemeye almışım ancak bi albümün yok koymayacak mısın foto..

Başlık sahibi arkadaşım sana şöyle bi fikir vereyim fotoğrafı olan arkadaşların sonuçlarına göre karar ver iyi demekle olmuyo sonucu kendin gör önemli olan Bu....
bende hasan fındıkta ameliyat oldum ben ay bitti benim hiç yoktu memem eğer senin dokun biraz varsa sonucun çok daha güzel olur

Ben 18.günümdeyim canım ameliyatımı Hacettepe de oldum Dr.Ahmet Hamdi Sakarya ya.345cc mentor damla protez kullanıldı göğüs altından kesi var dual plan şeklinde oldu 4000TL ye yakın bir ücret ödedim ben.
Sende foto eklesene damla merak ediyorum açıkcası izlemeye almışım seni

Ben ankara ferruh bingul e oldum 325 cc kas altı koltuk altı kesisi. Muayene si ucretsiz. Ameliyat ücreti 7 ile 7 buçuk arasi

Bende adanada 300cc mentor meme altı yuvarlak protez taktırdım sonuçtan gayet memnunum fiyati 4500 adana dısından gittim oyüzden 5000 buldu sana tavsiyem antalyada iyi bi doktor bul cünkü ameliyat sonrasi 3 güne bir kontrole gidiliyo il dışı oluncada çook zor oluyo ben bizzat yaşadım yani 1saatlik uzaklikta olmama rağmen yinede zorlandim açıkcası

Merhabaa fotografınızı bende görebilir miyim acabaa Bende doktor ve protez seçimine karar verdiğim an yaptırıcam fakat yuvarlak mı damla mı çok kararsızım burada tanıştığım fotografını gördüğüm arkadasların hepsi yuvarlak yaptırmış:)) çok güzel gözüküyolar ama ben damlanın nasıl durduğunu da çok merak ediyorumm

Merhaba bende göğüslerimi büyütmek istiyorum. Damla protezi sizmi istediniz dr un tavsiyesi üzerine mi damla yaptırdınız ve memnun musunuz. Birde öncesi ve sonrası fotolarınızı görebilir miyim. Fiyat uygunmuş.

Ben ankara ferruh bingul e oldum 325 cc kas altı koltuk altı kesisi. Muayene si ucretsiz. Ameliyat ücreti 7 ile 7 buçuk arasi
Canım merhaba ferruh bingöl ün başka hastasının sonucunu gördüm burada çok beğendim beğendiklerim içinde en pahalısı ferruh beyinki. Nasıl sonucundan memnun musun. Varsa öncesi sonrası fotolarını görebilir miyim.

Canım, ben de sen gibi damla mı yuvarlak mı açmazındaydım. Ama son yaptığım görüşmede netleştim. Benim sıfır dokum var. Dr , yuvarlağın kasaltına konduğunda damla görüntüsü verdiğini söyledi. Ancak göğüs kaslarımı biraz zayıf buldu. Ameliyatta , eğer göğüs Kaslarımı güçsüz bulursa damla takacak, ama yeteri kalınlıktaysa yani yuvarlağı kamufle edebilecek kalınlıktaysa yuvarlak takacak. O yüzden , damla ve yuvarlağın avantaj ve dez avantajlarını bilen, her iki silikon tipini kullanan bi Dr seçmelisin. O , en doğru kararı verecektir.ayrıca, high profili bana uygun görmedi Dr um. Doku hiç olmadığı için, o yükseklikte bi protezin süt bezlerini ezebilme ihtimali olduğunu belirtti. Olurda yine bi çocuğum olursa, emzirmek isteyeceğimi belirttim. O da o yüzden moderate ı uygun gördü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…