• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ve diklestirme ameliyati???

Vuslat71

Guru
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
74
10
288
53
Ben gögüs diklestirme ve anatomi protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler

Ben gögüs diklestirme ve anatomi protezlerle gögüs büyütmek istiyorum acaba bana hanki cerrahi önerebilirsiniz ve almanyada yasadigim icin fiatlar konusunda kim bilgilendirebilir! Simdiden tskler

Bende almanyadayim canim..2 aydir arastiriyorum..eylülde izunliyim yaptirmam lazim kesin..hala arastiriyorum..ama sunu bilki kimse doktoruna kötü dem iyor..sen kendin ara adlarini duydugun doktorlari ve görüslerini al sorularini ve senin isteklerini söyle

ankara hacettepe HAldun kamburoğlu. tavsiye ediyorum. 4600 tutuyor duu zam gelicek diyorlar
bi araştır mail at

Son düzenleyen: Moderatör:
5 gün önce meme dokusu altı 250 cc yuvarlak meme protezi takıldı gögüs altı kesisiyle ama suanda sol gögsüm cok sert ve sis sag gögsüm tamamen indi ve normal bir formda sol gögsümde her hangi bir aksilik olması söz konusumu cevabınızı bekliyorum.

Back