meme ameliyatından bir kez daha cayma sebebim :((

hangi yöntemmiş ? yine yabancı bi maddemi?
Hayır yabancı Bi madde olmadan
Örneğin göğsün dokusu çok büyük, silikon koyunca toparlanıyo diyelim- ama çok büyük silikon koymak gerek onun için
E o da olmuyo
Bahsettiğim yöntem daha çok o hasta grubu için, vücudun kendi dokularıyla göğüs tekrar eski formuna kavuşturuluyo

Vallahi ben oldum birbucuk yil gecti suan sag gogsumde kitle oluştu meme ucu kesisi oldum kesininaltinda oldu silikona mi bagli bilmem korkuyorum da yarin drla konuscam gerekirse cikarttiracak bu ne ya herzaman her zaman bisy olcakmi bisy cikcakmi bir haftadir caresiz agliyorum adetim gecsin diye bekliyorum suan adette bagli sismelerde var cunki vallahi hersey goruntu degil kardesim saglik mis onu anladim

Kesinlikle öyle ... İnşallah kötü bişey çıkmaz. Hayırlı haberler alırsınız

hangi şehirde yaşıyorsunuz?
eğitim araştırma hastanesi demişsiniz de..
belki ben de giderim izmir ise...

Hayır yabancı Bi madde olmadan
Örneğin göğsün dokusu çok büyük, silikon koyunca toparlanıyo diyelim- ama çok büyük silikon koymak gerek onun için
E o da olmuyo
Bahsettiğim yöntem daha çok o hasta grubu için, vücudun kendi dokularıyla göğüs tekrar eski formuna kavuşturuluyo
ben hala anlıyamadım yöntemin nasıl olduğunu? göğüs şekillendirmeden mi bahsediyorsunuz. bu şekilde daha diri durabilir fakat dramatik bir büyüme olucağını sanmıyorum

Benim bugün tam 1 hafta oldu 375cc kas alti oldum ağrı gerginlik hissizlik taş varmış gibi içinde dokundugumdada hissetmiyorum agrilar hic geçmeyecek gibi her gün ağlıyorum yaa.. sanırım benimde vücudum yabancı bi cismi kabul etmedi bukadar mutsuz olacagimi tahmin bile etmiyodum giden paraya yanmiyorum da çektiğim acılar offff yaaa en kisa zamanda çıkarmak istiyorum

Benim bugün tam 1 hafta oldu 375cc kas alti oldum ağrı gerginlik hissizlik taş varmış gibi içinde dokundugumdada hissetmiyorum agrilar hic geçmeyecek gibi her gün ağlıyorum yaa.. sanırım benimde vücudum yabancı bi cismi kabul etmedi bukadar mutsuz olacagimi tahmin bile etmiyodum giden paraya yanmiyorum da çektiğim acılar offff yaaa en kisa zamanda çıkarmak istiyorum

benim bahsettiğim yan etkiler bunlar değil . sen şuan iyileşme sürecindesin vücuduna birşey sıkıştırılmış ve daha 1 hafta olmuş bunların olması çok normal , iyileştikten sonra tüm acılarına değicektir eminim . biraz daha sabret canım ,bunlar geçici şeyler yeterki başka sorunlar çıkmasın canım

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

Silikonlari çikardığinda hiç deforme olmadi mi daha önce meme dokun var miydi bunu şunun icin soruyorum haliyle deride esneme oluyor silikonlari cikarincada sönmüs balon gibi gorunur die dusunuyorum.silikonlarin alindiktan sonra çok ağrin oldu mu ??

Silikonlari çikardığinda hiç deforme olmadi mi daha önce meme dokun var miydi bunu şunun icin soruyorum haliyle deride esneme oluyor silikonlari cikarincada sönmüs balon gibi gorunur die dusunuyorum.silikonlarin alindiktan sonra çok ağrin oldu mu ??

6 ay sonra eski haline geri döndüler, tabi başlangıçta daha kötüydüler, ama ben zaten düzenli spor yapan biriyim, deri kalitemde iyi olduğunu kanıtladı. ilikon çıktıktan sonra bir hafta hafif sızım oldu sadece, onlar da geçti hemen, daha uyanır uyanmaz rahatladığımı hissettim , çok güzel bir duyguydu...

6 ay sonra eski haline geri döndüler, tabi başlangıçta daha kötüydüler, ama ben zaten düzenli spor yapan biriyim, deri kalitemde iyi olduğunu kanıtladı. ilikon çıktıktan sonra bir hafta hafif sızım oldu sadece, onlar da geçti hemen, daha uyanır uyanmaz rahatladığımı hissettim , çok güzel bir duyguydu...

ben bu tarz dezavantajları hiç göze almıyordum bile bunlar olsa olur diyordum çünkü silikonu çok istediğim için , fakat anlıyorumki benim takıntılarım dışında bunlarda bayağı problem oluyormuş. hiç bunları düşünmemiştim. keşke başka bi yöntem çıksada gönül rahatlığıyla büyütsek

Meme büyütme için kullanılan silikonlarda kapsül kontraksiyonu (protezin zamanla sertleşmesi) ve diğer komplikasyonları azaltmak için, silikon meme protezlerinin üzerini kaplayacak değişik materyaller denenmekte .

Bu yöntem sadece kapsülü önlemek amaçlı yapılıyormuş. Kapsül olan kimse duymadım şimdiye kadar bu forumda, onlarca kişinin ameliyatını okudum, ameliyat sonucunu gördüm.

Malesef kapsül bende oluştu,mayıs ayında 2.ameliyatımı olacağım:KK43:

çok teşekkür ederim 5.yılımda oldu kapsül bir süre ilaç kullandım ama geçmedi sertliği mecburen 2.ameliyatta karar kıldık.inşallah tekrar olmaz

çok teşekkür ederim 5.yılımda oldu kapsül bir süre ilaç kullandım ama geçmedi sertliği mecburen 2.ameliyatta karar kıldık.inşallah tekrar olmaz
Allah Allah hem de 5. yılda.. Bu kadar uzun dönemlerde kapsül oluşabilecegini bilmiyordum. Sebebi belli mi peki? Genelde ilk zamanlar oluyor.

Allah Allah hem de 5. yılda.. Bu kadar uzun dönemlerde kapsül oluşabilecegini bilmiyordum. Sebebi belli mi peki? Genelde ilk zamanlar oluyor.

oluyormuş malesef ilerki dönemlerde de.belli bir sebebi yok dedi doktorum belki bi hastalık geçirmişsindir enfeksiyon oluşmuştur içerde vs gibi şeyler söylendi.çok araştırdım internetten de kapsulün belli sebebi yokmuş cidden de.Senin kaç sene oldu peki ?

Malesef kapsül bende oluştu,mayıs ayında 2.ameliyatımı olacağım:KK43:

çok üzüldüm geçmiş olsun. kapsülü açıkcası hiç sorun olarak görmüyordum. başta olur olursada ameliyatla düzeltilir diye rahattım.5 yıldan sonra olmasına çok üzüldüm. inşallah 2. ameliyat eskisinden daha iyi ve güzel göğüsler olur

malesef kapsül büyük bir sorun bana göre 5 seneden sonra da çıkınca insan daha çok üzülüyor:KK43:inşallah 2.ve son ameliyatım olur yine tekrarlamaz kapsül

X