- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
Yok yağdan değil başka tür Bi yöntemle yapılıyo; çok az cerrah var zaten yapan
Serdar Eren i Bi araştırın derim bu konuda
hangi yöntemmiş ? yine yabancı bi maddemi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yağdan değil başka tür Bi yöntemle yapılıyo; çok az cerrah var zaten yapan
Serdar Eren i Bi araştırın derim bu konuda
Hayır yabancı Bi madde olmadanhangi yöntemmiş ? yine yabancı bi maddemi?
Vallahi ben oldum birbucuk yil gecti suan sag gogsumde kitle oluştu meme ucu kesisi oldum kesininaltinda oldu silikona mi bagli bilmem korkuyorum da yarin drla konuscam gerekirse cikarttiracak bu ne ya herzaman her zaman bisy olcakmi bisy cikcakmi bir haftadir caresiz agliyorum adetim gecsin diye bekliyorum suan adette bagli sismelerde var cunki vallahi hersey goruntu degil kardesim saglik mis onu anladim
ben hala anlıyamadım yöntemin nasıl olduğunu? göğüs şekillendirmeden mi bahsediyorsunuz. bu şekilde daha diri durabilir fakat dramatik bir büyüme olucağını sanmıyorumHayır yabancı Bi madde olmadan
Örneğin göğsün dokusu çok büyük, silikon koyunca toparlanıyo diyelim- ama çok büyük silikon koymak gerek onun için
E o da olmuyo
Bahsettiğim yöntem daha çok o hasta grubu için, vücudun kendi dokularıyla göğüs tekrar eski formuna kavuşturuluyo
Benim bugün tam 1 hafta oldu 375cc kas alti oldum ağrı gerginlik hissizlik taş varmış gibi içinde dokundugumdada hissetmiyorum agrilar hic geçmeyecek gibi her gün ağlıyorum yaa.. sanırım benimde vücudum yabancı bi cismi kabul etmedi bukadar mutsuz olacagimi tahmin bile etmiyodum giden paraya yanmiyorum da çektiğim acılar offff yaaa en kisa zamanda çıkarmak istiyorum
Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.
Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.
Silikonlari çikardığinda hiç deforme olmadi mi daha önce meme dokun var miydi bunu şunun icin soruyorum haliyle deride esneme oluyor silikonlari cikarincada sönmüs balon gibi gorunur die dusunuyorum.silikonlarin alindiktan sonra çok ağrin oldu mu ??
6 ay sonra eski haline geri döndüler, tabi başlangıçta daha kötüydüler, ama ben zaten düzenli spor yapan biriyim, deri kalitemde iyi olduğunu kanıtladı. ilikon çıktıktan sonra bir hafta hafif sızım oldu sadece, onlar da geçti hemen, daha uyanır uyanmaz rahatladığımı hissettim , çok güzel bir duyguydu...
Meme büyütme için kullanılan silikonlarda kapsül kontraksiyonu (protezin zamanla sertleşmesi) ve diğer komplikasyonları azaltmak için, silikon meme protezlerinin üzerini kaplayacak değişik materyaller denenmekte .
Bu yöntem sadece kapsülü önlemek amaçlı yapılıyormuş. Kapsül olan kimse duymadım şimdiye kadar bu forumda, onlarca kişinin ameliyatını okudum, ameliyat sonucunu gördüm.
Çok geçmiş olsun,ne kadar oldu ameliyat olalı?Malesef kapsül bende oluştu,mayıs ayında 2.ameliyatımı olacağım
Allah Allah hem de 5. yılda.. Bu kadar uzun dönemlerde kapsül oluşabilecegini bilmiyordum. Sebebi belli mi peki? Genelde ilk zamanlar oluyor.çok teşekkür ederim 5.yılımda oldu kapsül bir süre ilaç kullandım ama geçmedi sertliği mecburen 2.ameliyatta karar kıldık.inşallah tekrar olmaz
Allah Allah hem de 5. yılda.. Bu kadar uzun dönemlerde kapsül oluşabilecegini bilmiyordum. Sebebi belli mi peki? Genelde ilk zamanlar oluyor.
Malesef kapsül bende oluştu,mayıs ayında 2.ameliyatımı olacağım
İnşallah canım allah yardımcı olsunmalesef kapsül büyük bir sorun bana göre 5 seneden sonra da çıkınca insan daha çok üzülüyorinşallah 2.ve son ameliyatım olur yine tekrarlamaz kapsül
Amin çok teşekkür ederimİnşallah canım allah yardımcı olsun
Sen nerelerdesin?????,İnşallah canım allah yardımcı olsun