Meme büyütme sürecini yalnız atlatanlarrr

Ankarali124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
17
3
1
Bi kaç kere konu açtım kızlar yardımcı olan herkese teşekkürler. Inşallah birkaç aya kalmadan olacağım ameliyatımı. Kamu da çalışıpta silikon taktıran arkadaşlar var mı. Raporda rica etsek ne bileyim başka bi şeyler yazmaları mümkün mü.. Ve en önemlisi ben ne bir arkadaş ne bir ailemden kimseden destek alamadım. O yüzden ameliyattada sonrasında yalnızım. Çıktıktan sonra evde idare edebilir miyim bir başıma. Mecburum zaten ama. Ne bileyim benim gibi olan var mı.

Raporu bildigim kadariyla baska bisey yaziyorlar genelde. Ben bu forumda, hem meme hem burun ayni anda kombine ameliyata giren birini okumuştum. Hayal meyal hatirliyorum ama raporda burundan geniz eti alındığını yazmışlardı. Meme ameliyati icin de sanirim kitle alındığına dair rapor alan biri vardı. O konuda doktorlar yardımcı oluyor. Tek başıma atlatabilir miyim demissiniz ben anne ve babamdan destek aldim bi süreliğine yemegimi bile annem yediriyordu duşumu annem aldiriyordu. 2 haftaya yakın da yataktan desteksiz kalkamadim babam sirtimdan tutarak kaldiriyordu korkutmak gibi olmasin ama ben tek basima imkansiz yapamazdim

Evet isterseniz raporda farklı bir şey yazıyorlar, doktorunuza söylemeniz yeterli.

Yalnız olma konusuna gelince sanırım bu biraz kişiden kişiye değişiyor. Ben de yalnız yaşıyorum. İki gün önce meme büyütme estetiği geçirdim ve ilk andan itibaren hep yataktan kendim doğruldum, tuvalete kendim gittim, üstümü kendim değiştirdim. Çünkü her an her saniye kendime gaz verdim açıkçası, hadi kızım yaparsın, hadi kızım şunun şurasında çekeceğin 5 saniyelik bir acı diye diye hallettim resmen :) Saatler geçtikçe daha da rahat hareket ediyorum. Dün taburcu olup eve geldiğimde kendime şahane bir kahvaltı bile hazırladım ödül olarak :)))

Ameliyat esnasında ve sonrasında (en azından ilk 3 gün) yanınızda mutlaka biri olsun... ben 6 gün önce ameliyat oldum yanımda annem vardı tuvalete tek başıma gidemedim, yemek tek başıma yiyemedim, tek başıma kalkamadım yani ilk gün kesinlikle hastanede bir tane refakançın olmadı lazım. Daha sonra eve gidince yatıp-kalkmak için birine ihtiyaç duyacaksın.. ben şuan halen kalkarken destek alıyorum birde kafamı annem yıkıyor...

Yok işte malesef kimsem yok. Artık sanırım bende gazlıcam kendimi. Bunuda yaparım bu da geçer. Ama korktum açıkcası. Inşallah evde bişey olmaz yani. Kimsede yok. Sağolun arkadaşlar. Ücretli refakatçı gibi bi hizmet olsa keşke hastanelerde

nerede ameliyat oldunuz acaba..

bunun olmasını bende çok isterdim.Doktora sorsanız bilgi verir belki..bende ankarada kimse olmadan ameliyat olmayı düşünüyordum..çok kararsızım

Allah yardımcın olsun canım bir kaç gün zor tabikide yalnız nasıl yaparsın bilemeyeceğim ama yatağının karşısına tutup kalkabileceğim bişey yap destek al en azından bazana sağlam bişey bagla onunla kalk ilk üç gün zor çünki kendini gazlıyacaksın başka yolun kalmamış inşallah herşey güzel olur senin içinde Allah’a emanet ol

Ameliyat sonrası süreci yalnız atlatmak çok zor. Ameliyat öncesinde aman ne olacak kendim yaparım denebiliyor ama ben olsam kesinlikle yapamazdım. Annem olmasa bir hafta boyunca tuvalete bile gidemezdim ameliyattan sonra. Duş almayı ya da giyinip soyunmayı geçtim, tuvalete gittikten sonra pijamamı bile kendim kaldıramıyordum.

bunun olmasını bende çok isterdim.Doktora sorsanız bilgi verir belki..bende ankarada kimse olmadan ameliyat olmayı düşünüyordum..çok kararsızım
Dr. Harun Özkan yaptı ameliyatımı. Özel Çağıner Hastanesi
nerede ameliyat oldunuz acaba..

Merhaba. Benim ameliyatım İstanbul Kadıköy'de oldu. Dr. Harun Özkan gerçekleştirdi. Özel Çağıner Hastanesi.

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun aminnnn. Güzel günler devamında gelecek inşallah

Mrb ben de kamudayim raporu aile hekiminden alacagim ameliyat olunca yaziyorlar siz de ondan rica edin. Bana da esim bakacak umarim bakabilir :) tek zor olur diye dusunuyorum yemek yemek tuvalete gitmek kollari kaldirmadan nasil olur tek basina bilemedim

20 gün önce ameliyat oldum hastanede ayağa her kalktığımda tansiyonum düştü yanımda refakatçi olduğu halde ve hemşire diğer kolumdayken yani bazen 1 değil 2 kişiye bile ihtiyaç duyuyorsunuz eve gelince pijamamı bile çekemedim kalkamadım 2-4 gün sonra yavaş yavaş normale döndüm hala dümdüz yatamıyorum allerimi havaya kaldıramıyorum ama işk güne rağmen çok ilerleme kaydettim .. ağrı yok sadece hareket kısıtlılığı oluyor bilginiz olsun diye yazdım Şimdiden geçmiş olsun size

Cok teşk ederim salı günü ameliyatım çok az kaldı heyecan korku merak her şey var inş rahat atlatanlardan olurum

Hastanede refakatçim yoktu hemşireler yardım etti gereken yerde. Özel hastanede oldum develtte nasl bilmiyorum. WC kendim hallediyordum zaten. Kalkarken cok zor oluyordu yaaa o ilk 5 saniye kalkmaya çalışırken fecii bisiydi o yaaa
Şunu diyebilirim sana güzel insan yurt dışında yaptıran bekar bayanlar da yalnız bu süreci atlattıyorlar bizim annelerimiz gibi değil batıdaki anneler.
Mesela lazım olan eşyaları yukarda iseler aşağıya indir. Çünkü kollarını düz yukarya kaldırman YASAK ve buna dikkat etmen cok cok mühim! Kollarını en fazla 90derece ye kadar kaldıra bilirsin.
C Cansum123 abla'nin dediği gibi yatağına bi destek hazırla. Nasıl bisi olur bilemiyorum
Ve şu da var dr'lar zaten hep diyorlar işinizi yapın yatakta yatmayın hareket eden tabii ağır kaldırmak vs hariç. Çünkü daha hızlı iyileşme oluyor! Positif düşün positiv kal positiv olcak herşeyi

Ayyy çok teşekkürler bu yazın için. Senin pozitif enerjin bana bile geçti. Inşallah güzel olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…