Meme büyütme sonrası sertlik

Pamuk prensess

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
75
26
Yaklaşık 4 buçuk ay önce meme büyütme ameliyatı oldum mentor marka kas altı pürüzlü yüzey takıldı. Ancak silikonlar hâlâ sert, yumuşama olmadı. Görünümünde problem yok şuan ilk zamanlar çok yukarıda duruyorlardı şuan normal yerine geldi silikonlar aşağı indi ama sert olması beni korkutuyor kapsül mü oluştu acaba kas altında kapsül oluşumu çok düşük ihtimal diye biliyorum zaten bekar olduğum içinde böyle tercih ettim bir sonraki kontrolüme 2 ay var daha benim gibi problem yaşayan var mı acaba sertlik ve gerginlik var çok fazla çok korkuyorum

Öncesinde doku azsa deriniz sıkıysa ve gerginse ayrıca kas altıysa sert olması normal. 1-2 sene içinde biraz daha yumuşuyor ama hiç bi zaman normal bi meme yumuşaklığı olmaz. Bide kas üstü daha yumuşak ve naturel oldu bende.(ilk ameliyatım kas altıydı daha sertti)

Ben mecbur kas altı yaptırdım süt bezlerine zarar gelmesin diye fakat bu kadar sert olması beni korkutuyor kapsül falan mı oluştu diye

Süt bezlerine zararın kas altı ile alakası yok. Ancak meme başından girilen operasyonlarda süt bezleri zarar görebilir o da ihtimal dahilinde. Doktora kontrole gittiniz mi onlar anlıyor hem görüntüden hem dokusundan. Kapsül olduğunda sıkıştırıyor göğsü çekiliyor göğüs.

Benim göğüs dokumda yetersizdi belki o açıdan da doktor direk kas altı olur dedi kontrolüme de daha 2 ay var ne yapıcam bilmiyorum gerçekten şekil olarak bir problem gözükmüyor ama gerçekten sert ve sıkılar

Merhaba sertlik derken bir cisimle örnek verebilir misiniz?
Sizinle aynı zamanda silikon ameliyatı olmuştuk. Benimkiler şu an kum torbası gibi diyebilirim
Yanlardan sıkabiiliyorum ama orta kısmı biraz sert

Çok normal .. endişe etme . Sertlik daha devam eder.

Ben yaklaşık 4ay odu yaptıralı, kas altı benim de sertlik devam ediyor bence masajlarını uyguladığın sürece bir sorun olmaz
Ben de 31 ine gün aldım. Politek kullanacakmış doktor. Damla model diye konuşmuştuk ama şu an kafam çok karışık siz hangi protez ve model kullandınız acaba

Ben de 31 ine gün aldım. Politek kullanacakmış doktor. Damla model diye konuşmuştuk ama şu an kafam çok karışık siz hangi protez ve model kullandınız acaba
Benim de polytech 315 cc yuvarlak. Benim doktorum damla önermedi çünkü ileriki yıllarda dönebiliyormuş, şekli değişebiliyormuş o yüzden ben cesaret edemedim

Benim de polytech 315 cc yuvarlak. Benim doktorum damla önermedi çünkü ileriki yıllarda dönebiliyormuş, şekli değişebiliyormuş o yüzden ben cesaret edemedim
Ankara’da mı yaptırdınız? Benimki de dönme olur dedi ama yuvarlağın duruşu konusunda endişeliyim. Doğal dursun anatomik olsun diye düşünüyorsun damlayı

Ankara’da mı yaptırdınız? Benimki de dönme olur dedi ama yuvarlağın duruşu konusunda endişeliyim. Doğal dursun anatomik olsun diye düşünüyorsun damlayı
Bence yuvarlakta doğal duruyor bu riski göze alabilirsen gönlünce yaptır tabiki. Ben İzmir de yaptırdım Cenk Tokat’a

Ankara’da mı yaptırdınız? Benimki de dönme olur dedi ama yuvarlağın duruşu konusunda endişeliyim. Doğal dursun ana olsun diye düşünüyorsun damlayı
Bence yuvarlakta doğal duruyor bu riski göze alabilirsen gönlünce yaptır tabiki. Ben İzmir de yaptırdım Cenk Tokat’a
hala çok kararsızım. Hepimizin gönlünce olsun her şey

Merhaba, ilk defa polytech taktiran birini gördüm bu grupta. Benimde 3 gün oldu polytech takildi. Doktora muayene sirasinda 3 markayida inceledim. Mentor, motiva ve polytech vardi. Polytec en yumjsak ve en dolu durandi ve dogal yumusak istedigim icin doktorunda tavsiyesiyle tercih ettim. Sizin 4 ay mi oldu, şu an nasilsiniz? Yumuşadı mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…