Meme büyütme sonrası sertlik

Merhaba, ilk defa polytech taktiran birini gördüm bu grupta. Benimde 3 gün oldu polytech takildi. Doktora muayene sirasinda 3 markayida inceledim. Mentor, motiva ve polytech vardi. Polytec en yumjsak ve en dolu durandi ve dogal yumusak istedigim icin doktorunda tavsiyesiyle tercih ettim. Sizin 4 ay mi oldu, şu an nasilsiniz? Yumuşadı mi?
Merhaba kusura bakmayın yeni görüyorum benim tam 6 ay oldu ilk başlar da aşırı sert ve gergindi bu 3-4 ay sürdü neredeyse ama şuan çok doğal bir yumuşaklıkta ne çok yumuşak ne de çok sert 😍

Merhaba kusura bakmayın yeni görüyorum benim tam 6 ay oldu ilk başlar da aşırı sert ve gergindi bu 3-4 ay sürdü neredeyse ama şuan çok doğal bir yumuşaklıkta ne çok yumuşak ne de çok sert 😍
Tesekkurler cevabiniz icin. Benimde bir ay oldu artik. Şu an ki halinden bile cok memnunum. Üstler çok güzel yumuşadi, altlar henüz daha sert. Biraz asagi da indi. Siz masaj yaptiniz mi?

Tesekkurler cevabiniz icin. Benimde bir ay oldu artik. Şu an ki halinden bile cok memnunum. Üstler çok güzel yumuşadi, altlar henüz daha sert. Biraz asagi da indi. Siz masaj yaptiniz mi?
Evet ben düzenli olmasa da 6 ay masaj yaptım doktorum günde 3 defa demişti ama günde 1 kere yaptığım da oluyordu

X