Meme büyütme sonrası asimetri sorunu

Hera2023

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2016
34
2
34
Merhaba kk cici bayanları
Yaklaşık 40 gün önce kas altı meme altı kesisi ile 300 cc mentor high profil protez ile meme büyütme ameliyatı oldum. Masajlarıma devam etmekle birlikte memelerim tamamen birbirinden farklı. Sağ büyük sol küçük,sağ aşağıda sol yukarıda,sağ ağrılı sol yokmuş gibi hiç ağrı yok,sağ sert sol yumuşacık,sağın dikişleri düzgün ama solda ipi dışarda bırakmışlar kesilmeyecek kadar da kısa o yüzden derimde kabarcık oluşcak şekilde kaynadı. Ameliyatımı özelde oldum. Yani anlayacağınız sağ mememi bi doktor sol mememi başka bi doktor yapmış gibi . Çok ağrılı bi süreçten geçtim ikinci ameliyat yolda mı dersiniz ? Benimle aynı sıkıntıları yaşayan yada şahit olanların akıbeti ne oldu acaba ? Tüm saydığım sorunlarıma cevap arıyorum yardımcı olun lütfen

Keşke ip için gitseydiniz, ne kadar ufak olsa da alınıyor. Normalde asimetri normal derdim ilk aylar ama siz ağrı da var diyorsunuz. Kapsül oluşumu için bence kontrole gitmelisiniz. Benim protezler iki ayda eşitlendi, sabır gerekiyor ameliyat sonrası..

İp için acemiliğime denk geldi ve korktum kesmeye doktor da hiç uyarmadı. malesef doktorumla farklı şehirlerdeyiz o yüzden mail yoluyla sordum eşitsizliği 3 gün önce daha cevap yazmadı. Şu görüntüden nefret ediyorum keşke başka doktora gitseydim yada hiç bulaşmasaydım bu işe çok mutsuzum önceden de asimetri vardı ama böyle değildi şuan biri 75 biri 80 resmen hala ödem mi vardır acaba sağda

İp için acemiliğime denk geldi ve korktum kesmeye doktor da hiç uyarmadı. malesef doktorumla farklı şehirlerdeyiz o yüzden mail yoluyla sordum eşitsizliği 3 gün önce daha cevap yazmadı. Şu görüntüden nefret ediyorum keşke başka doktora gitseydim yada hiç bulaşmasaydım bu işe çok mutsuzum önceden de asimetri vardı ama böyle değildi şuan biri 75 biri 80 resmen hala ödem mi vardır acaba sağda
Dr nuz hangi şehirde

solda benimde ip kalmıştı sonradan dr kesti orası daha farklı iyileşti biraz yuvarlak şekilde çukurdu zamanla deri eşitlendi
iki meme de farklı olabilir bulunduğunuz yerde bi dr a gidin olmazsa. geçmiş olsun

Orta kısmı da çok ayrık acaba bitişik olsun diye belirtmelimiydim doktora Tikkabilla sizin pro resminizdeki çok hoş görünüyo öyle olmasını dilerdim hayaller ve hayatlar oldu. 3. Ayımda kendi doktoruma gidicem 3 aya kadar düzelme olucak mı ki :-( sizin bu kaba ağrılarınız ve ödemleriniz ne zaman son buldu ?

Ş
solda benimde ip kalmıştı sonradan dr kesti orası daha farklı iyileşti biraz yuvarlak şekilde çukurdu zamanla deri eşitlendi
iki meme de farklı olabilir bulunduğunuz yerde bi dr a gidin olmazsa. geçmiş olsun
şimdi ip ,kremi sürerken elime takılıyor ama eşim kesmek istediğinde makasa yetişmedi bile acaba doktora gitsem yinede kesilir mi dersiniz?

Orta kısmı da çok ayrık acaba bitişik olsun diye belirtmelimiydim doktora Tikkabilla sizin pro resminizdeki çok hoş görünüyo öyle olmasını dilerdim hayaller ve hayatlar oldu. 3. Ayımda kendi doktoruma gidicem 3 aya kadar düzelme olucak mı ki :-( sizin bu kaba ağrılarınız ve ödemleriniz ne zaman son buldu ?
Ayrıklık bitişiklik doktorun yapabileceği bir şey değil. O kişinin kendi meme yapısı ile alakalı bir durum.. Zaten yumuşadıkça ayrıklık epey azalıyor. 3 ayda epey eşitlenmiş olması gerekir. Masajlar çok önemli, sakın aksatmayın ve sert şekilde yapın masajları.. Korkmayın hiçbir şey olmaz artık..
Ş
şimdi ip ,kremi sürerken elime takılıyor ama eşim kesmek istediğinde makasa yetişmedi bile acaba doktora gitsem yinede kesilir mi dersiniz?
Siz sakın uğraşmayın, öyle evde yapılacak bir şey değil o.. Doktor neşter ile kesiyor onu, makasla kesilmez ve hijyenik de olmaz.

Ayrıklık bitişiklik doktorun yapabileceği bir şey değil. O kişinin kendi meme yapısı ile alakalı bir durum.. Zaten yumuşadıkça ayrıklık epey azalıyor. 3 ayda epey eşitlenmiş olması gerekir. Masajlar çok önemli, sakın aksatmayın ve sert şekilde yapın masajları.. Korkmayın hiçbir şey olmaz artık..

Siz sakın uğraşmayın, öyle evde yapılacak bir şey değil o.. Doktor neşter ile kesiyor onu, makasla kesilmez ve hijyenik de olmaz.

Peki ozman ilk iş bi estetik cerrahına görünüp ipleride kestirmek ikincisi sabırla 3 ayı beklemek . Zaten masajları o kadar sert yapıyorum ki iki elimle bastırarak daire çiziyorum ve yanlardan avuçlarkende nerdeyse tabanları birleşcek kadar sıkıyorum ; acaba çok sert davrandığım için eti hırpalandığından mı böyle ağrı oldu diye düşünmedim de değil tavsiyeleriniz için teşekkür ederim kızlarr

Ş
tabiki kesebilir benim dikişler alınmıştı ama o kalmış sanırım ya da tam alınmamış neyse dr a gösterdim kabuk tutmuştu zaten dikişim meme ucu olduğu için dr bi aletle tuttu hop kesti attı. Onların ince aletleri var hallederler

Screenshot_2016-05-20-12-32-12.png

açıklamada yazan şeyi okursan yapaylık doğallık burdan anlaşılıyor. aslında olması gereken iki parmak boşluktur birleşecekse protezi küçük tutmaları gerekir

Eki Görüntüle 1836337

açıklamada yazan şeyi okursan yapaylık doğallık burdan anlaşılıyor. aslında olması gereken iki parmak boşluktur birleşecekse protezi küçük tutmaları gerekir

Wauw böyle olduğunu bilmiyodum ben benimki şu haliyle 3 parmak ama benimkiler silekonsuzda çok ayrıktı zaten önden dümdüz yandan bakınca kavisli duruyodu demek yapıyla alakalı çünkü ödemli haliyle 1 parmak bile yoktu mesafe ödemler gidince böyle oldu

Wauw böyle olduğunu bilmiyodum ben benimki şu haliyle 3 parmak ama benimkiler silekonsuzda çok ayrıktı zaten önden dümdüz yandan bakınca kavisli duruyodu demek yapıyla alakalı çünkü ödemli haliyle 1 parmak bile yoktu mesafe ödemler gidince böyle oldu
tabi ki yapıyla ilgili buna takılmayın

Can'ım benimki 2 parmaktan fazla ...çok ayrık ... Ama elimle itince veya yan yatınca birleşiyor.
Aynen benimkide öyle. Destekli giyip çatal çıkaracağım günleri iple çekiyorum bu arada dün ne oldu biliyomusunuz ;eşimle yürüyüş yaparken bi tane kız geçti yanımdan ve göğüslerinin biri 75 diğeri 95-100 gibi duruyodu siyah tişörte rağmen bariz belliydi ve estetiksiz hali olduğunu düşündüm. Ve kendime dedim ki "Allah ın verdiğine tuttun estetik yaptın şimdide biri küçük biri büyük diye ağlıyorsun bak doğuştan o kızın öyle o ne yapsın " ve bu halime bi kez daha şükrettim daha iyi günlerimi göstersin Rabbim inşallah.

iki ya da üç önemli değil ki :)) yapay durmuyor en azından mesela hande ataizinin de ayrıktır memeleri
Kızlar bugün başka bi doktora gittim ve ipleri kestirdim asimetri konusunda da 90 gün dolsun dedi. Yani 3ayı bekliyorum inşallah şu anormal görüntü gider :KK43:

X