- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Kızlar bugün başka bi doktora gittim ve ipleri kestirdim asimetri konusunda da 90 gün dolsun dedi. Yani 3ayı bekliyorum inşallah şu anormal görüntü gider
endişe etme zamanla eşitlenir ödem vardır muhakkak geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bugün başka bi doktora gittim ve ipleri kestirdim asimetri konusunda da 90 gün dolsun dedi. Yani 3ayı bekliyorum inşallah şu anormal görüntü gider
Zamanla ikiside aşağıya iniyor ve ödemelerde gidince eşitleniyor, 3 ay veya ay yumuşadıkca guzellesiyor, içiniz rahat olsun.Peki birinin aşağıda birinin yukarıda olması da geçer mi ki
Benim medikal sütyenim normal yarım atlet rahatlığındaydı gayet rahattı hatta doktora ddim sıkması gerekmiyo mu diye hayır bu senin bedenin dedi. Bana 1 aydan sonra sadece yatarken tak demişti canım. 300 ccye 80B beden sütyen verdi.Bayanlar ameliyat sonrasi sutyen sıkıntisi yasadinizmi? ;ben 20 gun once oldum ve medikalden aldigim sutyen cook sıkıyor beni dikislerim uzerinde tamda cok rahatsiz edici. Sizde de ayni problem varmi
Bende öyleyim tatlım sağ göğsümde hala dokunduğumda ağrı var benim 42 gün oldu daha yeni yan yatmaya başladım. 30 güne kadr da ağrılarım geçmedi hiç ev işi yapamadım daha 2 3 gündür viledayı sıkabiliyorum güç uygulayabiliyorum. Benim kas altı oldu ve bende senin gibi 3 yastığı merdiven gibi dizip öyle yatabiliyordum. Sanırım bu ameliyatın en zor tarafı beklemek her açıdan zaman diyolar başka ilacı yok galibaBana da ozellikle medikalci bayan cok sıkmasi gerektigini sekillenmesi icin onemli dedi.. araya koydugum bandajlarda sag dikisimi tahris etti ve bugun doktor tekrar sardi dikisimi( sag gogsumde agri hic gecmiyor. Bana da 300 cc takildi ama bu yasadiklarim beni pisman etti ne zaman gecer yada gececek mi builmiyorum. Moralmen coktum. Duz yattigimda agrim oluyo o yuzden 3 yastikla yatiyorum. Hala yan yatamiyorum. Baya problemliyim yani
Zaten sikmasi iyi,protezlerin sabitleniyorBayanlar ameliyat sonrasi sutyen sıkıntisi yasadinizmi? ;ben 20 gun once oldum ve medikalden aldigim sutyen cook sıkıyor beni dikislerim uzerinde tamda cok rahatsiz edici. Sizde de ayni problem varmi
sutyeni kaça aldınızBenim medikal sütyenim normal yarım atlet rahatlığındaydı gayet rahattı hatta doktora ddim sıkması gerekmiyo mu diye hayır bu senin bedenin dedi. Bana 1 aydan sonra sadece yatarken tak demişti canım. 300 ccye 80B beden sütyen verdi.
100 tlsutyeni kaça aldınız
170 tlsutyeni kaça aldınız
Elmura benimki gayet rahatBende 170 e aldim. Voe marka. Tam bir iskence aleti