Yarın yatış işlemleri yapılacak,kan tahlilleri alınacak,anestezi doktoru odana gelip sana sorular soracak,gemiler hasta formunu dolduracak.Sonrada Hasan bey çizim e gelecek,seninle tekrar görüşme yapacak.
Amelşyat sırasına göre sedyeler gelecek odalara.Sen odaya girer girmez ameliyat önlüğünü giyeceksin zaten.Sakinleştirici iğne yapılacak hemen,başın dumanlı garip bir şekilde ameliyata gideceksin :)) Bazı anları hatırmazsın belkide.Ben narkozdan önce hep Hasan beyi görmek istedim,elimi tutarak narkozu aldım :) Uyandığım zamanda onun sesi ile uyandım..
Çok güzel anlar,anılar onlar.İlk uyandıgımdaki soru kaç cc takıldı olmuştu.Sonra ellerimi gögüslerime götürmüştüm,hissettiğim o yükseklik çıkıntı beni sevinçten ağlatmıştı :))
Çok mutlu ol,en az benim kadar :*
Kızlar merhaba :) ben kulüpte yeniyim.öncelikle yarın ameliyat olacak arkadaşa şimdiden geçmiş olsun diyorum,darısı başıma :) . Bende salı günü ameliyat olucam.meme ucu çöküklüğü+silikon..dr.um meme dokum az ve derim ince olduğundan kas altı yapacağını söyledi.mentor kullanılacak.benim kafa karşıklılığımda burda başlıyor.protezler cc ler hakkında daha önce hiç bir bilgim yoktu.dr.um vücut yapım dar olduğundan çok büyük olmaması gerektiğini.aksi taktirde sütyenin yanlardan yani koltuk altından taşma yapacağını söyledi.tabiki böyle bir görüntüyü bende istemem.zaten çok büyük istemediğimi vücuduma uygun oranlarda doğal ama şimdiki halinden de az da bi fark olmasın yani dedim.dolgun diri olsun olmuşken.:) bazı arkadaşlar okuduğum kadarıyla deneme protezleri takıp bakmışlar öyle karar vermişler falan.benim görüşmemde hiç öyle bişey olmadı. Kaç cc yapılacağını hatta profilini bile bilmiyorum.gerçi bende uzman o olduğundan ona bırakmayı tercih ettim o an.ameliyat öncesi bakıcaz zaten tekrar dedi.eve geldikten sonra mentoru ve buradaki paylsşımlarınızı okudum.şimdi de ya çok küçük olursa diye tırsıyorum :)) ameliyat öncesi dr.la tekrar büyüklüğüne hangi profilin olacağına beraber bakılıp mı karar veriliyor? Yoksa yarın hemen dr.um umu arayayım? Ay çol kafam bulandı.tırstım ve heyecsnlıyım.noolur bana cevap verin.
canım doktorun sana bi cc önermedi mi? mesela 350 cc takalım sana falan demedi mi
125 cc dedi.tabi bem cclerdem anlamadığım için o an.büyğllüğünü anlayamamıştıö.evr gelince mentorun sayfasına bakıp inceleyince ve burada da yazılanları okuyunca en küçük oldığunu anladım. Burada 250 cc nin altında yaptıran kimseyi görmedim :) birde benim sol memem sağ mememe göre birazcık daha küçük ve 1cm kadar yukarda.ona göre 2memeyi eşitleyecek. 75b cup kullanıyorum normalde.boyum 1:69 50 kiloyum.
Kızlarrrrrr :)))
Herkese merhaba. Ameliyata tam 11:32 de ( sedyeye geçişim daha doğrusu) ve her şeyin bitip narkozdan uyanmam saat 14:00 idi. Şuan iyiyim. Ama tabiki ağrım var. Biraz önce bir tur yürüyüşümü yaptım. Sağ 375 cc, sol ise 350 cc olmuş. Görünüş şuanda yeni çıkmama ragmen çok güzel. Acayip beğendimçok mutluyum. İsteyen herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle. Şimdilik bu kadar çünkü ağrılarım devam ediyor..
Öpüyorum sizi
Herkese merhaba. Ameliyata tam 11:32 de ( sedyeye geçişim daha doğrusu) ve her şeyin bitip narkozdan uyanmam saat 14:00 idi. Şuan iyiyim. Ama tabiki ağrım var. Biraz önce bir tur yürüyüşümü yaptım. Sağ 375 cc, sol ise 350 cc olmuş. Görünüş şuanda yeni çıkmama ragmen çok güzel. Acayip beğendimçok mutluyum. İsteyen herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle. Şimdilik bu kadar çünkü ağrılarım devam ediyor..
Öpüyorum sizi
canım doktorun sana bi cc önermedi mi? mesela 350 cc takalım sana falan demedi mi
125 cc dedi.tabi bem cclerdem anlamadığım için o an.büyğllüğünü anlayamamıştıö.evr gelince mentorun sayfasına bakıp inceleyince ve burada da yazılanları okuyunca en küçük oldığunu anladım. Burada 250 cc nin altında yaptıran kimseyi görmedim :) birde benim sol memem sağ mememe göre birazcık daha küçük ve 1cm kadar yukarda.ona göre 2memeyi eşitleyecek. 75b cup kullanıyorum normalde.boyum 1:69 50 kiloyum.
niye 125? çok küçük hakkatten bende 75b cup kullanıyorum. bana orta 300cc dedi.. ben bile o acaba çok mu ufak olur acaba derken, doktor sana 125 demiş.. sen ufak olsun falan mı dedin?
Öpüyorum sizi
Yoo ufak olsun demedim.çok büyük olmasın ama ufakta olmasın dedim . Vücut yapıma abartı duymayacak uyacak dolgunlukta istedim. O da bana eğer bana bırakırsan (yuvarlak kullanılacak bu arada) sütyensiz dahi kullanabileceğin büyüklükte ve elinle avuçladığını düşün onu dolduracak biçimde yaparım dedi.tabii 125 cc nin de çok küçük olduğunu buradan anlayınca panik oldum . benim vücut yapım dar.ondan mı acaba bilemedim.bugün dr.umy aradım ama ameliyat ta olması sebebiyle ulaşamadım.yarın tekrar arayıp konuşucam.olmadı ameliyat günü elimde bir sütyenle gidicem :)) .heraldeniye 125? çok küçük hakkatten bende 75b cup kullanıyorum. bana orta 300cc dedi.. ben bile o acaba çok mu ufak olur acaba derken, doktor sana 125 demiş.. sen ufak olsun falan mı dedin?
O gün de karar verilebilir ne nasıl iatediğimize değil mi?
Yoo ufak olsun demedim.çok büyük olmasın ama ufakta olmasın dedim . Vücut yapıma abartı duymayacak uyacak dolgunlukta istedim. O da bana eğer bana bırakırsan (yuvarlak kullanılacak bu arada) sütyensiz dahi kullanabileceğin büyüklükte ve elinle avuçladığını düşün onu dolduracak biçimde yaparım dedi.tabii 125 cc nin de çok küçük olduğunu buradan anlayınca panik oldum . benim vücut yapım dar.ondan mı acaba bilemedim.bugün dr.umy aradım ama ameliyat ta olması sebebiyle ulaşamadım.yarın tekrar arayıp konuşucam.olmadı ameliyat günü elimde bir sütyenle gidicem :)) .heralde
125 cc mi?
ilk defa duyuyorum.resim görmemiz mümkünmü acaba göğüs dokunuz fazlaysa sadece daha dolgun görünsünler diye böyle bişey demiş olabilirmi
Yoo ufak olsun demedim.çok büyük olmasın ama ufakta olmasın dedim . Vücut yapıma abartı duymayacak uyacak dolgunlukta istedim. O da bana eğer bana bırakırsan (yuvarlak kullanılacak bu arada) sütyensiz dahi kullanabileceğin büyüklükte ve elinle avuçladığını düşün onu dolduracak biçimde yaparım dedi.tabii 125 cc nin de çok küçük olduğunu buradan anlayınca panik oldum . benim vücut yapım dar.ondan mı acaba bilemedim.bugün dr.umy aradım ama ameliyat ta olması sebebiyle ulaşamadım.yarın tekrar arayıp konuşucam.olmadı ameliyat günü elimde bir sütyenle gidicem :)) .heralde
yok yaa 125 de yapmasın söle sen. evet bi sutyenle git, bunu doldurmak istiyorum de.
tabi karar verebilirsin bence.
avucumuz ne kadarcık bişi zaten. o kadar ameliyata gireceksin. biizm doktorlar hep küçük yapmak istiyor çok ta doktora bırakmamak lazım. sonucunda şu ölçüyü istiyorum demek lazım
125 cc mi?
ilk defa duyuyorum.resim görmemiz mümkünmü acaba göğüs dokunuz fazlaysa sadece daha dolgun görünsünler diye böyle bişey demiş olabilirmi
Daha yeni üyeyim.nası ve nereye resim yükleyebilirim bilmiyorum. .ama gögüs dokum fazla değil.hatta dokum fazla değil ve derim de ince olduğundan kas altı yapacağını söyledi.ama vücut yapım dar olduğundan eğer çok büyük yaparsa yanlardan yani koltuk altına doğru taşma yapacağını ve kötü bir görüntü yapabileceğini söyledi.
Daha yeni üyeyim.nası ve nereye resim yükleyebilirim bilmiyorum. .ama gögüs dokum fazla değil.hatta dokum fazla değil ve derim de ince olduğundan kas altı yapacağını söyledi.ama vücut yapım dar olduğundan eğer çok büyük yaparsa yanlardan yani koltuk altına doğru taşma yapacağını ve kötü bir görüntü yapabileceğini söyledi.
kendi profil sayfanıza girip solda albüm ekle diye bi yer var.
yine orda dosya yükle derseniz bilgisayarınızdan resmi seçer işlemi bitirirsiniz.
yok yaa 125 de yapmasın söle sen. evet bi sutyenle git, bunu doldurmak istiyorum de.
tabi karar verebilirsin bence.
avucumuz ne kadarcık bişi zaten. o kadar ameliyata gireceksin. biizm doktorlar hep küçük yapmak istiyor çok ta doktora bırakmamak lazım. sonucunda şu ölçüyü istiyorum demek lazım
Ay valla içime su serptin.çok sağol.bende aynı fikirdeyim :) olmuşken değsin biraz canım.ben çok korktum ameliyat günü karar verilmez falan tekrar diye. Rahatladım şimdi.gerçi dr.um da o gün bakarız zaten tekrar demişti. bunu demek istedi demekki.
Ay valla içime su serptin.çok sağol.bende aynı fikirdeyim :) olmuşken değsin biraz canım.ben çok korktum ameliyat günü karar verilmez falan tekrar diye. Rahatladım şimdi.gerçi dr.um da o gün bakarız zaten tekrar demişti. bunu demek istedi demekki.
yani sonuçta o keseyi açtıktan sonra koyacak protezi. sana 250 cc bile demiş olsa yanına 275 de alacak 225 de..
hangisi güzel olursa onu takacak. sen önceden yine de bir görüş, ben biraz büyük istiyorum de önceden bilsin
high profilde öne doğru değişiyor ki ölçüler, nasıl koltuk altından taşacakmış, ben anlamadım.
hadi high profil yerine düşük profil koyarsam koltuk altından taşar dediğini anlıycam da, bilemedim valla:26:
yani sonuçta o keseyi açtıktan sonra koyacak protezi. sana 250 cc bile demiş olsa yanına 275 de alacak 225 de..
hangisi güzel olursa onu takacak. sen önceden yine de bir görüş, ben biraz büyük istiyorum de önceden bilsin
Tamam. Çok teşekkür ederim öyle yapıcam :)
high profilde öne doğru değişiyor ki ölçüler, nasıl koltuk altından taşacakmış, ben anlamadım.
hadi high profil yerine düşük profil koyarsam koltuk altından taşar dediğini anlıycam da, bilemedim valla:26:
Bende anlamadım valla.araştırmamı görüşmeden sonra yapmak yerine önce yapmış olsaydım sorardım.ama kendisini yarın arayıp sorucam.bir fotomu yüklicem şimdi dediğin gibi.bakarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?