meme büyütme maceram an itibariyle başlasııın

Kızlar merhaba :) ben kulüpte yeniyim.öncelikle yarın ameliyat olacak arkadaşa şimdiden geçmiş olsun diyorum,darısı başıma :) . Bende salı günü ameliyat olucam.meme ucu çöküklüğü+silikon..dr.um meme dokum az ve derim ince olduğundan kas altı yapacağını söyledi.mentor kullanılacak.benim kafa karşıklılığımda burda başlıyor.protezler cc ler hakkında daha önce hiç bir bilgim yoktu.dr.um vücut yapım dar olduğundan çok büyük olmaması gerektiğini.aksi taktirde sütyenin yanlardan yani koltuk altından taşma yapacağını söyledi.tabiki böyle bir görüntüyü bende istemem.zaten çok büyük istemediğimi vücuduma uygun oranlarda doğal ama şimdiki halinden de az da bi fark olmasın yani dedim.dolgun diri olsun olmuşken.:) bazı arkadaşlar okuduğum kadarıyla deneme protezleri takıp bakmışlar öyle karar vermişler falan.benim görüşmemde hiç öyle bişey olmadı. Kaç cc yapılacağını hatta profilini bile bilmiyorum.gerçi bende uzman o olduğundan ona bırakmayı tercih ettim o an.ameliyat öncesi bakıcaz zaten tekrar dedi.eve geldikten sonra mentoru ve buradaki paylsşımlarınızı okudum.şimdi de ya çok küçük olursa diye tırsıyorum :)) ameliyat öncesi dr.la tekrar büyüklüğüne hangi profilin olacağına beraber bakılıp mı karar veriliyor? Yoksa yarın hemen dr.um umu arayayım? Ay çol kafam bulandı.tırstım ve heyecsnlıyım.noolur bana cevap verin.

canım doktorun sana bi cc önermedi mi? mesela 350 cc takalım sana falan demedi mi?

Gün geldi çattı. Şuan size telefondan hastane odasından yazıyorum. Bizi 7:30 çağırdılar ama aç bir şekilde ve kolumdaki kan alma şeyiyle birlikte hasan beyin gelmesini 3 buçuk saattir bekliyorum. !! Neyse sonucu düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Tekrar haberleşmek üzere..

Kızlarrrrrr :)))

Herkese merhaba. Ameliyata tam 11:32 de ( sedyeye geçişim daha doğrusu) ve her şeyin bitip narkozdan uyanmam saat 14:00 idi. Şuan iyiyim. Ama tabiki ağrım var. Biraz önce bir tur yürüyüşümü yaptım. Sağ 375 cc, sol ise 350 cc olmuş. Görünüş şuanda yeni çıkmama ragmen çok güzel. Acayip beğendim çok mutluyum. İsteyen herkesin bu duyguyu tatması dileğiyle. Şimdilik bu kadar çünkü ağrılarım devam ediyor..

Öpüyorum sizi

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım, hadi sende atlattın :) Şimdi yatmadan, dolanma ve oturur pozisyonda uyuma zamanı
Bol su iç ve yürü ki ödemler çabuk gitsin...

Çok geçmiş olsun :) gelişmeleri de bekliyorum kendi adıma ve darısı da benim başıma.böyle yaptıranları okudukça daha çok heyecanlanıyorum :)) keşke birisi de benim yukarıda ki sorularıma cevap verseydi :))

hadi bakalım sende atlattın, çok geçmiş olsun..
bu kadar bile yazabildiğine göre çok bir ağrı değil diye düşünüyorum ama bilemiyorum tabi neler çektiğinizi. sadece tahmin etmeye çalışıyorum
geçen bir adet sancısına yakalandım.. ne yatabildim, ne kalkabildim, hep kustum.. telefonla bile konuşacak durumda değildim. o anlarda ameliyat olmaktan bile vazgeçecektim nerdeyse

canım büyük olmasını tabiki herkesss isterr ama vücudunun taşıyamacağını da yaptırma sakın 2. amelşyat düşünürsün bu seferde pişmanlık duymanı istemem ben mesela 325 cc şu an bana çooook küçük geliyor hayalimdeki gibi değil kesinlikle ama benm derim incce kas altı oldu bundan büyüğü olmazdı bana halen daha doğal görüntüsüne çok kavusmus değil ama buna rağmen hala büyük istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…