Teşekkür ederim Arzumcum, beklemek hem sıkıcı hemde heyecanıma heyecan kattı açıkçası :) şuan bitaz daha iyiyim ama bir ara çok fena bir sancı ve ağrı oldu. Dayanamayınca hrmen antibiyotik ve ağrı kesici vurdular. Sol göğsüm iyi ama sağımda biraz ödem var. İnş. Onlarda geçecek ama biliyorum

bana ameliyattan sonra miden bulanır çok kusma olur hiç bir şey yiyemezsin demişlerdi ama şükürler olsun mide bulantım sadece bi ara oldu, sabahtanda o kadar aç beklediğim için önüme gelen çorbayı silip süpürdüm

yemek yiyince dediğin gibi biraz daha iyi oldum. Yavaş yavaş kollarımı oynatıyorum.. Çok sağol canım yeniden
Teşekkür ederim Dwarkelfcım, eveeett benimde bitti artık. Hahaha evet sürekli dolanıyorum, gerçektende oturarak uyuya kalıyorum. Sonra hemşire gelip beni yine kaldırıp yürüttürüyor

tavsiyelerin için çok tişikkirler :) bol bol su içiyorum
Teşekkür ederim canım. Darısı senin de başına, k. Bakma açıkçası tam fazla oluyamadım anca yazabiliyorum. Ama galiba arzum cevaplamış :) umarım senin içinde herşey istediğin gibi olur.
Sağol canımcım, ağrı oluyor valla. Bu yazmalarıda ağrı kesicinin etkisiyle ayaklandığım zaman yazabiliyorum :)))) ama hiç korkma ne olup bittiğini anlamadan uyanıp cicişlerine bakıyosun :)))
Şimdilik bu kadar kızlar. Ağrılarım var fakat allahtan ilaçlar var ve biraz ayaklanabiliyorum.

size tekrar yazaciğiiiimm. Öptüm