• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme..Iki Doktorun arasinda Kaldim.

Tu6is

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
46
8
13
Almanya
Kizlar yardimci olursaniz cok Sevinirim.Ben Almanyada yasiyorum ama illa Türkiyede ameliyatimi olmak istiyorum cünki türkiyede ki doktorlara daha cok güveniyorum nedenini bilmeden..Bizim icin daha sor oluyor karar vermek yüz yüze konusamiyoruz doktorlarla ve hic Biyerden bilgi sahibi olamiyoruz Internet ve böyle formale haric tabiki..

Ben aslinda kararimi vermistim dr Hasan findiklidan yanaydi ama bu Formda dr Haldun Kamburoglu yuda cok beyenenler var!! Ve sadete gelince suan kafam cok karisik iki arasinda karar veremiyorum lütfen yardimci olun bana..

tu6is

Kizlar yardimci olursaniz cok Sevinirim.Ben Almanyada yasiyorum ama illa Türkiyede ameliyatimi olmak istiyorum cünki türkiyede ki doktorlara daha cok güveniyorum nedenini bilmeden..Bizim icin daha sor oluyor karar vermek yüz yüze konusamiyoruz doktorlarla ve hic Biyerden bilgi sahibi olamiyoruz Internet ve böyle formale haric tabiki..

Ben aslinda kararimi vermistim dr Hasan findiklidan yanaydi ama bu Formda dr Haldun Kamburoglu yuda cok beyenenler var!! Ve sadete gelince suan kafam cok karisik iki arasinda karar veremiyorum lütfen yardimci olun bana..

tu6is
kafani karistirma haldun kamburoglu tek ve net inan bize dua edeceksin hemen gel randevunu al cunku cok yogun kendisi kafa kaarisikligina gerek yok www.haldunkamburoglu.com ordan takip edip numarasini alip gorusebilirsin yaptirmaya akara vermek kadar sonuctan memnun kalmakta cok onemli

tu6is
bende oyumu haldun kamburoğluna veriyorum :1:

Evet en önemlisi benim icin sonuc..Haldun beye email atmistim iki üc gün önce ama hala cevap yazmadi :( sende mi onda meme büyütme yaptirdin?yaptirdisan nezaman yaptirdin?

tu6is

Herkes kendi doktorunu övüyor genellikle biliyorsun.O iki doktora olanları arkadas olarak ekle fotograflarını gör öyle karar ver istersen:34:

Herkes kendi doktorunu övüyor genellikle biliyorsun.O iki doktora olanları arkadas olarak ekle fotograflarını gör öyle karar ver istersen:34:

Evet öyle oluyor gercekten...Sende mi ameliyat oldun canim?
Bilmem isterlermi göstermek??Suana kadar kimse orali olmadi sanki 😊

tu6is

Evet öyle oluyor gercekten...Sende mi ameliyat oldun canim?
Bilmem isterlermi göstermek??Suana kadar kimse orali olmadi sanki 😊
Evet benim 6 ay oldu bugün tam. Şimdi yaz ya kızlar tatilde :) foruma giren pek olmamıştır eğer acil değilse bekle istersen aceleye getirme eylül gibi forum canlanır.:34:

Evet..yok aslinda acelem böyle 11 yada 12ayda aslinda istiyorum yaptirmak..Sende negüzel yarim sene olmus hic agrin felan varmi daha?sen kime oldun cnm?

tu6is

tu6is
Be üç sene önce Hasan beye ameliyat oldum,çok memnun kaldım.Meme ameliyatımdan sonra karın lipo,dudak dolgusu,burun,yüz dolgusu ve badem göz estetiğide oldum.Hepsi süper sonuçlar oldu çok şükür ;) Haldun beyi bilemiyorum,muhakkak oda iyi bir cerrahtır. Forumda herkes kendi deneyimini yazar,kendi doktoru ile olan diyaloguna göre yorum yazar tabi.En önemlisi senin Hamgi doktora karar verecegindir.keşke ön görüşme yapıp tercihini kullanabilseydin.. Umarım en doğru kararı verip en güzel sonuçlara ulaşırsın canım ;)

Be üç sene önce Hasan beye ameliyat oldum,çok memnun kaldım.Meme ameliyatımdan sonra karın lipo,dudak dolgusu,burun,yüz dolgusu ve badem göz estetiğide oldum.Hepsi süper sonuçlar oldu çok şükür ;) Haldun beyi bilemiyorum,muhakkak oda iyi bir cerrahtır. Forumda herkes kendi deneyimini yazar,kendi doktoru ile olan diyaloguna göre yorum yazar tabi.En önemlisi senin Hamgi doktora karar verecegindir.keşke ön görüşme yapıp tercihini kullanabilseydin.. Umarım en doğru kararı verip en güzel sonuçlara ulaşırsın canım ;)

Selam Arzum senin yazdigina cok sevindim:)cünki senin baya yorumlarini okudum hasan beyle ilgili hatta dedim tamam kesinlikle hasan findika yaptiriorum..ama sonra haldun beyin yorumlarini da okudum kafam tamamiyle karisti...evet bir karar vermem icin öncelikle galiba yüz yüze görüsmeye gitmeliyim ama biri istanbulda digeri Ankarada 😒üc senedir hic bir sikinti olmadi demi implantlarla?ben ikisinede Email yazdim ikisinden de cevap gelmedi..acaba tatildeler mi...

tu6is

Kizlar bir sorum daha olucak.. Neden bukadar büyük fark var fiyatlarda bu iki Doktor arasinda? Haldun bey 4600tl hasan bey 9000tl tamam biri devlet biri özel ama yinde garibime gitti.

tu6is

Selam Arzum..Banada arkadaslik yollarmisin lütfen bende hasan findikin yapti memeleri bi görim ondan sonra kararimi vermeye düsünüyorum..yardimci olursan sevinirim :)

tu6is

Selam Arzum senin yazdigina cok sevindim:)cünki senin baya yorumlarini okudum hasan beyle ilgili hatta dedim tamam kesinlikle hasan findika yaptiriorum..ama sonra haldun beyin yorumlarini da okudum kafam tamamiyle karisti...evet bir karar vermem icin öncelikle galiba yüz yüze görüsmeye gitmeliyim ama biri istanbulda digeri Ankarada 😒üc senedir hic bir sikinti olmadi demi implantlarla?ben ikisinede Email yazdim ikisinden de cevap gelmedi..acaba tatildeler mi...

tu6is

hasan beyden cevap alana kadar bir hafta bekledim ben..arzum un resimlerini gördüm cok begendim ve aradim..ama cok ilgisiz davrandilar bende vazgectim..birde 3200 euro dedi..bu kadari bana fazla geldi

hasan beyden cevap alana kadar bir hafta bekledim ben..arzum un resimlerini gördüm cok begendim ve aradim..ama cok ilgisiz davrandilar bende vazgectim..birde 3200 euro dedi..bu kadari bana fazla geldi

Ilk konusma gercekten cok önemli...yok hani sen aslinda haldun beye yaptirmak istiyordun ama tatil zamanin denklesmedi diye ondan vazgecdin yada?yoksa baska sebebleride mi var cnm?

tu6is

tu6is

Kizlar bir sorum daha olucak.. Neden bukadar büyük fark var fiyatlarda bu iki Doktor arasinda? Haldun bey 4600tl hasan bey 9000tl tamam biri devlet biri özel ama yinde garibime gitti.

tu6is

Selam Arzum..Banada arkadaslik yollarmisin lütfen bende hasan findikin yapti memeleri bi görim ondan sonra kararimi vermeye düsünüyorum..yardimci olursan sevinirim :)

tu6is
Ben bir sorun yaşamadım,memnunum doktorumdan ve çıkarttığı sonuclardan ;) Dotorumla iletişimimde gayet iyi,ilk günde iyiydi şu andada öyle.. Herkesin beklentisi,doktor hasta ilişkisi,iletişimi farklı olabilir.Ben memnun kaldım ama bir başka hasta memnun kalmayabikir bu normal bir durumdur.Her doktor her hastaya iyi gelecek diye birşey yok tabi.. Insan birde kendine dönüp bakmalı,herşeyi doktora mââl etmemeli ;))
Evet,tatildeydiler..Bu yüzden geri dönüş geç olmuş olabilir..
Devlet hastanesi ile özel hastanesi ve doktorun ücretinin aynı olması beklenemezki.Bu sadece meme büyütme ameliyatında değil,her operasyonda geçerli bir durumdur.Devlet hastanelerinde asistanların elinde deney de olabilirsiniz ! Özel hastanelerde tahlilinden tut odana,rahatlığına,ilgi alakaya kadar farkı bilirsin..Kara tabiki sizin ;) Ayrıca her doktorun tekniği,çıkarttığı sonuc farklıdır.. Fiyat farkı gayet normal ;)
Arkadaşlık gönderdim,kabul edersen görebilirsin sonucu :))

Ilk konusma gercekten cok önemli...yok hani sen aslinda haldun beye yaptirmak istiyordun ama tatil zamanin denklesmedi diye ondan vazgecdin yada?yoksa baska sebebleride mi var cnm?

tu6is

evet önce onda israrliydim ama tarih denk gelmedi biliyorsun..sonra baska sebeplerde karisti

Ben bir sorun yaşamadım,memnunum doktorumdan ve çıkarttığı sonuclardan ;) Dotorumla iletişimimde gayet iyi,ilk günde iyiydi şu andada öyle.. Herkesin beklentisi,doktor hasta ilişkisi,iletişimi farklı olabilir.Ben memnun kaldım ama bir başka hasta memnun kalmayabikir bu normal bir durumdur.Her doktor her hastaya iyi gelecek diye birşey yok tabi.. Insan birde kendine dönüp bakmalı,herşeyi doktora mââl etmemeli ;))
Devlet hastanesi ile özel hastanesi ve doktorun ücretinin aynı olması beklenemezki.Bu sadece meme büyütme ameliyatında değil,her operasyonda geçerli bir durumdur.Devlet hastanelerinde asistanların elinde deney de olabilirsiniz ! Özel hastanelerde tahlilinden tut odana,rahatlığına,ilgi alakaya kadar farkı bilirsin..Kara tabiki sizin ;) Ayrıca her doktorun tekniği,çıkarttığı sonuc farklıdır.. Fiyat farkı gayet normal ;)

Zaman ayirip yazdigin icin cok tesekkür ederim canim:) arkadasligini kabul ettim veeee resimlerini gördüm süper hem büyüklüyü hemde formu :Nazar:Nazar :Nazar
Ben en iyisi biraz daha düsünim zamanim var zaten Kazima kadar..
Hem isyerimide ameliyatdan sonra degistirmeliyim planli yapmaliyim yani:(

tu6is

Zaman ayirip yazdigin icin cok tesekkür ederim canim:) arkadasligini kabul ettim veeee resimlerini gördüm süper hem büyüklüyü hemde formu :Nazar:Nazar :Nazar
Ben en iyisi biraz daha düsünim zamanim var zaten Kazima kadar..
Hem isyerimide ameliyatdan sonra degistirmeliyim planli yapmaliyim yani:(

tu6is
Rica ederim canım ;) tabiki,acele etme iyice düşün taşın araştır öyle karar ver :54:

Ben bir sorun yaşamadım,memnunum doktorumdan ve çıkarttığı sonuclardan :KK66: Dotorumla iletişimimde gayet iyi,ilk günde iyiydi şu andada öyle.. Herkesin beklentisi,doktor hasta ilişkisi,iletişimi farklı olabilir.Ben memnun kaldım ama bir başka hasta memnun kalmayabikir bu normal bir durumdur.Her doktor her hastaya iyi gelecek diye birşey yok tabi.. Insan birde kendine dönüp bakmalı,herşeyi doktora mââl etmemeli :KK66:)
Devlet hastanesi ile özel hastanesi ve doktorun ücretinin aynı olması beklenemezki.Bu sadece meme büyütme ameliyatında değil,her operasyonda geçerli bir durumdur.Devlet hastanelerinde asistanların elinde deney de olabilirsiniz ! Özel hastanelerde tahlilinden tut odana,rahatlığına,ilgi alakaya kadar farkı bilirsin..Kara tabiki sizin :KK66: Ayrıca her doktorun tekniği,çıkarttığı sonuc farklıdır.. Fiyat farkı gayet normal :KK66:
arzum merhaba bende forumda yorularını okudum aylardır araştırma yapıyorum ve bende hasan fındık'a karar verdım o kadar olumlu şeyler okudumkı hasan bey hakkında kesınlıkle görüşmeliyim dedım gittim görüştüm çk şeker ve çok ilgilydi bana cok güven verdi işin gerçekten ehli bir adam hatta hasan beyden sonra başka bı doktorla goruştum ve hasan beyden daha cok emın oldum 9 eylülde amelıyat oluyorum meme ucu kesisi olarak karar verdım şuan senin iz durumun nedir sence ısabetli bı kararmı meme ucu?

Back