• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme..Iki Doktorun arasinda Kaldim.

Bak sizin sayenizde bizde mutlu olduk canim:KK71:
Mutlu olmana cok sevindim canim.bilincli bi sekilde doktor gorhsmalerini yaptin ve ameliyat oldun en azindan. Ne istedigini bilerek girdin ameliyata. Az para vermiyosunuz sonucta en iyi sonucu almayi bekliyosunuz. Ben, arzum77 arzum77 diger arkadaslar onun icin bu forumdayiz. Bizim ameliyat oldugumuz doktorlara olun yada olmayin karar sizlerin.biz burada sonuclari yazar oneride bulunuruz ama bunlari harmanlayip secim yapmak size kaliyo.

Selam canim buara cok zamanim olmadigindan simdi gördüm yazdigini...
Benim iki kiz arkadasin var gecen sene fatih dagdelende meme büyütme ameliyati oldu bayadir görmedigimden gecen hafta karsilastik ve konustuk...memelerini gösterdi cok güzel olmus ve cokkk memnun kalmis dagdelenden...aslinda ben okudugum yorumlardan fatih dagdelende istemiyorum ama arkadasimda gördüm sonuc benim fikrimi degistirdi gercekten...sende memnun kaldin anlasildi kadariyla?! Keske bi resmini görebilseydim
Artik gercekten karar vermeliyim iki üc ay sonra bende yaptiricam cünki

Selam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...
Gecenlerde Almanyaya geldi fatih dagdelen gittim yanina...hani cok detayli konusamiyor üsten bi anlatio türkiyeye geldiginde tam konusuruz gibisine konusuyor..ama belki huyu öyledir bazi insanlar cok konuskan bazilarida az konusur bilmiorum cok elektirik anlamadim ama genede yapti isleri begeniyorum aslinda...(das mit stinken ist mir in dem Moment nicht so aufgefallen hahaha achte demnächst mal drauf :))) sen nekadar ödedin meme büyütmeye?

Naptın cnm? Karar verebildinmi. Bende yurtdışından ve hemen hemen aynı zamanda olacaz. Ben randevumu aldım. Sonunda bambaşka bi doktorda. Kısmet.
Selam canim ben simdi de acaba fatih dagdelen mi diye düsünüyorum...Sen yaptirdin anladigim kadariyla kime yaptirdin memnunmusun?arkaslik yollasam Resimlerine bakabilirmiyim?

Dagdelen beni 5 dakikada basindan savmisti.bende ilgisiz vede yaptiklarini görmeyince vazgecmistim kendisinde yaptirmaktan..beni izlemeye alirmisin canim? Resim koyarsan görebilirmiyim? Ben olali 21 gün oldu.resim koydum ama daha yenilerini koycam yakinda.bende almanyadan gittim ve izmirde oldum
Anam sende mi oldun kizzzz :) hayirli ugurlu olsun Resimlerine baktim güzel olmuslar :::Masallah::: sen nekadara yaptin?hangi protes yaptirdin?

Selam canim ben simdi de acaba fatih dagdelen mi diye düsünüyorum...Sen yaptirdin anladigim kadariyla kime yaptirdin memnunmusun?arkaslik yollasam Resimlerine bakabilirmiyim?
Canım ben daha olmadım, iki ayım var. Fatih beye olmicam, kendisiyle görüşmüştüm ama ben kombine (meme ve lazer lipo) olmak istetim ve fatih bey lazer lipo yapmadığı için, kendisini seçmedim.

Kizlar bu adamin yapisi öyle. Tavirlari basdan savma gibi buna gercekden güvene bilcekler gitsin yoksa doktorun ilgisizliyi biraz piskolojik insani acaba dogru yeremi geldim e itiyo. Amelyat masasindaydim ve kendisine hocam size güveniyorum dedim uyutulmadan önce. Gariban bi sevindi :) valla Allah razi olsun oda beni sonucda sevindirdi memislerim degil sirf dikislerim kaymak gibi cok nazik görünmicek sekilde.. yeni sütyen takmaya basladim tellerin izi daha cok belli cikarinca dikislerden eser yok..

Kizlar bu adamin yapisi öyle. Tavirlari basdan savma gibi buna gercekden güvene bilcekler gitsin yoksa doktorun ilgisizliyi biraz piskolojik insani acaba dogru yeremi geldim e itiyo. Amelyat masasindaydim ve kendisine hocam size güveniyorum dedim uyutulmadan önce. Gariban bi sevindi :) valla Allah razi olsun oda beni sonucda sevindirdi memislerim degil sirf dikislerim kaymak gibi cok nazik görünmicek sekilde.. yeni sütyen takmaya basladim tellerin izi daha cok belli cikarinca dikislerden eser yok..
Mutlu olmana sevindim canim..insallah herkes mutlu sonuclar elde eder bizim gibi..sen resim koymicacakmisin ?

Sen hala olmadın mı :) ben senin konunu okurken ah bende olsam bu yaz demiştim şükür oldum iki ay oldu

Gariban bi sevindi şu kısmı dolmuşta okudum istemsiz bi şekilde güldüm :D önemli olan mutlu olman foto eklemeyi düşünüyor musun

Bu arada, sen naptın burun amelyatın önümüzdeki aydı sanırım. Aldınmı randevunu.
Birde senin kesi izini hala çok merak ediyorum. Beni izlemeye alsan ve bir iki resim koysan çok iyi olur.

Back