• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme..Iki Doktorun arasinda Kaldim.

Arkadaşlar bende aynen iki doktor arasında karar veremedim. Aslında Hasan beyde diye çıktım bu yola ama malesef biriktirdiğim miktarı aştı. Arkadaşıma geçen sene bu zamanlarda 2.000 tl daha uyguna yapmıştı. Bende tam bu miktarı bitiktirdim randevu alayım dedim 2.000 tl fazla isteyince bütün hayallerim suya düstü ve biraz uygun doktorlara başvurdum. Dr. Ibrahim Aşkar ikinci seçeneğim biraz daha uygun.

Yanlız birde bana lütfen protez formunda yardımcı olurmusunuz, yuvarlakmı damlamı? Yaptıranlar beni arkadaş olarak ekleyebilirmi?

Mersi arkadaşlar:-)

Gene iyi bari hasan findikla yüz yüze görüsebilme imkanin var canim :) Allah yardimcimiz olsun insallah dogru karari veririz beni haberdar et
Naptın cnm? Karar verebildinmi. Bende yurtdışından ve hemen hemen aynı zamanda olacaz. Ben randevumu aldım. Sonunda bambaşka bi doktorda. Kısmet.

Kizlar yardimci olursaniz cok Sevinirim.Ben Almanyada yasiyorum ama illa Türkiyede ameliyatimi olmak istiyorum cünki türkiyede ki doktorlara daha cok güveniyorum nedenini bilmeden..Bizim icin daha sor oluyor karar vermek yüz yüze konusamiyoruz doktorlarla ve hic Biyerden bilgi sahibi olamiyoruz Internet ve böyle formale haric tabiki..

Ben aslinda kararimi vermistim dr Hasan findiklidan yanaydi ama bu Formda dr Haldun Kamburoglu yuda cok beyenenler var!! Ve sadete gelince suan kafam cok karisik iki arasinda karar veremiyorum lütfen yardimci olun bana..

tu6is
Selam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...

Selam canim. Seni cok iyi anliyorum. Bende almanyada yasiyorum. Ve hasan findik in yapdigi icraatlar benim hic hosuma gitmedi. Kendisi kiz arkadaslarimi amelyat etti ve ben onun yapdigi dikisleri hic beyenmedim ayrica kiz arkadasimin tekinde 1.5 yil oldugu halde hala his kaybi var. 25 augustos fatih dagdelene kendim karsr verip amelyat oldum. Harika bi is cikardi. Iki ay dolmadigi halde su an dikis izlerim bile kaybolnak üzere. Fatih dagdelen sadece biraz person olarak kühl ve stinkt bissi ständig nach schweiss :) ama harikaaa bir is cikardi tavsiye ederim...
Ay çok güldürdün beni gece gece "stinkt bissi" çok iyi yaaa
Bende kendisiyle konuşmuştum ama malesef kombine op yapmadığı için fatih beyi seçemedim.
Resimlerin varmı canım?

:) ist aber sooo.
Malesef resimlerim yok profilimi henüz düzenlemedim. Sira burun amelyatinda ama bu konuda isini beyenmiyorum baska bi doktor secdim. Ķışa Allah nasib ederse onuda olucam. Ama göyüs konusunda fatih hoca bi dahii inan bana..

Çok güzel açıklamışsın arkadaşım.. Bir önemli konuda ameliyat sonrası ilgili olması doktorun.. Ameliyattan sonra yaşanan memnuniyetsiz bir durumda veya komplikasyonda doktorun hasta yanında olması ve ilgilenmesi! Bazı doktorlar bu gibi durumlarda hastaya karşı ilgisiz olabiliyor.Ortaya çıkan olumsuz durumda maddi ve manevi yanında olmuyor,destek vermiyor.. Hasta doktor ilişkisi çok çok önemli :KK66:
arzucum dedıgın dogru. benım ızmırde bıldıgım bır ıkı cerrah var mesela yanı amelıyat oncesı ılgılı ve amelıyat sonrası hastanın yuzune bakmayan, sorunuyla ılgılenmeyen. cok okuduk burada o sıkıntıyı yasayan arkadasları yada burada olumsuz yorumlarını sıldıren yanı ne olumlu nede olumsuz ısmının gecmesını ıstemeyen bı kac cerrah var.
arkadasların bunada dıkkat etmesı gerekıyo. mesela sen kendı vucudundan kaynaklanan bı sorun yasadın ama hasan bey sana sahıp cıktı. adam dıyebılırdı senın vucudunun verdıgı bı tepkı proteze benı ılgılendırmıyo.
kısacası ıyı arastırmak gerekıyo zaten gorusmelerde anlıyosunuz ve ıste bu cerrah dıyosunuz

Malesef resimlerim yok profilimi henüz düzenlemedim. Sira burun amelyatinda ama bu konuda isini beyenmiyorum baska bi doktor secdim. Ķışa Allah nasib ederse onuda olucam. Ama göyüs konusunda fatih hoca bi dahii inan bana..
Doğrudur inanırım doktorun iyi olmasına ama ben lazer lipoda istedim kendisi normal liposuction yapiyormuş bu yüzden olmuyir bende. Ben ikisi bi anda olsun istiyorum, bidaha kimbilir nezaman giderim Istanbula. Sen burnunu kime olacaksın?

Dagdelen beni 5 dakikada basindan savmisti.bende ilgisiz vede yaptiklarini görmeyince vazgecmistim kendisinde yaptirmaktan..beni izlemeye alirmisin canim? Resim koyarsan görebilirmiyim? Ben olali 21 gün oldu.resim koydum ama daha yenilerini koycam yakinda.bende almanyadan gittim ve izmirde oldum

Iki gündür ariyorum tellere cikan yok. Hayirlisi... kasim sonu amelyati arkamda bitakmak istiyorum. Iyi bi yil baslasin :)

Dagdelen beni 5 dakikada basindan savmisti.bende ilgisiz vede yaptiklarini görmeyince vazgecmistim kendisinde yaptirmaktan..beni izlemeye alirmisin canim? Resim koyarsan görebilirmiyim? Ben olali 21 gün oldu.resim koydum ama daha yenilerini koycam yakinda.bende almanyadan gittim ve izmirde oldum
Evet cok ilgisiz soguk zorunlu anlatiyor gibi. Sadece bir cok bayanda ben almanyada cikardigi işi görünce illede o olsun dedim.

arzucum dedıgın dogru. benım ızmırde bıldıgım bır ıkı cerrah var mesela yanı amelıyat oncesı ılgılı ve amelıyat sonrası hastanın yuzune bakmayan, sorunuyla ılgılenmeyen. cok okuduk burada o sıkıntıyı yasayan arkadasları yada burada olumsuz yorumlarını sıldıren yanı ne olumlu nede olumsuz ısmının gecmesını ıstemeyen bı kac cerrah var.
arkadasların bunada dıkkat etmesı gerekıyo. mesela sen kendı vucudundan kaynaklanan bı sorun yasadın ama hasan bey sana sahıp cıktı. adam dıyebılırdı senın vucudunun verdıgı bı tepkı proteze benı ılgılendırmıyo.
kısacası ıyı arastırmak gerekıyo zaten gorusmelerde anlıyosunuz ve ıste bu cerrah dıyosunuz
Haklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duyduk ;) Bazı üyelere bazı konularda fikrimi beyân etmek istiyorum ama ters tepki ilede karşılaşıyorum.Bende ameliyattan önce çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm..Ameliyat olan kişilerle irtibata geçtim,Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Başta sen ❤️ Iyikide araştırmışım,kötü körüne bir doktora gidip ameliyat olmamışım..Çok mutluyuz Allah'a şükür.Her mutlu olanla mutlu oluyor mutsu olanlada elimden gelen destegi yardımı yapmaya çalışıyorum .. Doktorum bana öre mükemmel biri.Kendi doktorum gibi başarılı bulduğum doktorlarında öneriyorum buradan.. Umarım herkes en az bizim kadar mutlu sonuçlar alır canımcığım ❤️ ;)

Amiiin. Inan tüm bayanlara kizlara diliyorum. Okadar güzel bi duygu ki kendini tüm hissedip güzel bulmak. Rabbim tüm yapdiricak olan bayanlara karar sabir acil sifa versin.

Haklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duyduk :KK66: Bazı üyelere bazı konularda fikrimi beyân etmek istiyorum ama ters tepki ilede karşılaşıyorum.Bende ameliyattan önce çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm..Ameliyat olan kişilerle irtibata geçtim,Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Başta sen ❤️ Iyikide araştırmışım,kötü körüne bir doktora gidip ameliyat olmamışım..Çok mutluyuz Allah'a şükür.Her mutlu olanla mutlu oluyor mutsu olanlada elimden gelen destegi yardımı yapmaya çalışıyorum .. Doktorum bana öre mükemmel biri.Kendi doktorum gibi başarılı bulduğum doktorlarında öneriyorum buradan.. Umarım herkes en az bizim kadar mutlu sonuçlar alır canımcığım ❤️ :KK66:
Bak sizin sayenizde bizde mutlu olduk canim:KK71:

Haklısın canım.Biz forumun eski kullanıcıları olduğumuz için neler gördük,neler duyduk :KK66: Bazı üyelere bazı konularda fikrimi beyân etmek istiyorum ama ters tepki ilede karşılaşıyorum.Bende ameliyattan önce çok araştırdım,çok doktor ile görüştüm..Ameliyat olan kişilerle irtibata geçtim,Sağolsunlar çok yardımcı oldular.Başta sen ❤️ Iyikide araştırmışım,kötü körüne bir doktora gidip ameliyat olmamışım..Çok mutluyuz Allah'a şükür.Her mutlu olanla mutlu oluyor mutsu olanlada elimden gelen destegi yardımı yapmaya çalışıyorum .. Doktorum bana öre mükemmel biri.Kendi doktorum gibi başarılı bulduğum doktorlarında öneriyorum buradan.. Umarım herkes en az bizim kadar mutlu sonuçlar alır canımcığım ❤️ :KK66:

ben cok fazla takılamıyorum buraya ama sen baya yardımcı oluyosun herkese. herkesın yardımına kosuyosun.
bu forumda herkes bırbırıne yardım ıcın var. normal hayatta anlatamadıklarımızı bu platformdakı arkadaslarla dertlesıyoruz, fıkır alıp fıkır verıyoruz.
yanı bazen yanlıs anlasılmalar oluyo ama kımse kotu nıyetlı elestırmıyodur yada bız burada bazen onerılerde bulunuyoruz bu tamamen kişinin yanlıs kararlar almamasıyla ılgılı. yoksa tanımıyoruz burdakılerın hıc birini ne yaparsa yapsın bıze ne.
ben saolsun zeynep ın hakkını odeyemem. bu forumda bana neyın ne oldugunu ve nelere dıkkat etmem gerektıgını anlatan ve ılgılenen ınsan.sonucta kız benı tanımıyo ama aynı asamalardan gecn bı ınsan olarak cok yardımcı oldu. yuvarlak damla nedır bılmıyoduum yada hıgh low profıl nedır bılmıydum bıkmadan ılgılendı. o zaman benım doktoruma amelıyat olan kımse yoktu forumda ve ben zeynepten aldıgım bılgılerle doktorun konusmalarını harmanladım da amelıyatımı oldum.
allaha sukur 4 senem bıttı 5. seneme gırdım ve o kadar memnunumkı. doktoruma hala her ızmıre gıttıgımde ugrarım, kontrolumu yaptırırım. bı sorun oldugundan degıl yanı o cerrah ve benden daha bılgılı. atıyorum kapsul olussa ben belkı anlayamam ama o anlayabilır..

Foto eklediysen izlemeye alalım birbirimizi harika işlere bi bakalım iz konusunda çok iddialı gördüm bi bakayım benim kinden iyi mi ;)

Foto eklediysen izlemeye alalım birbirimizi harika işlere bi bakalım iz konusunda çok iddialı gördüm bi bakayım benim kinden iyi mi :KK66:
Bak bende merak ettim şimdi ;) Foto eklesede görsek doktorunun icadını :KK48: Hasan beyin icatları forumda var ve çok beğeniliyor şükür.. Ben sonuca bakıp yorum yaparım :KK52: Bir başkasına güzel gelen bana güzel gelmeyebilir.. Ama iz kalması birazda hastaya özel bir durum.Bunu doktora mâl etmek yanlış olabilir..

Back