Meme Büyütme.. Hangi doktor? Hangi protez?

ben 6 defa istifra ettim (bayaaa kustum :)))) ) ama ertesi gün narkozdan eser yoktu kusamayanlar narkozu biraz geç atıyolar vucutlarından. evet zorlu oluyo hele ameliyatlıyken. ilk gün içtiğim su bile çıktı hiç bişey yiyemedim. ertesi gün açığı kapattım :))

Ayyyy bide eşim olcak ya nımda çok utanırım

Ben hiç kusmadım canım.boğazımda tahriş de olmadı.sadece ilk tuvalete gittiğimde baş dönmesi ve hafif bulantı oldu o kadar:)herkeste farklı oluyor.
Bende ara ara tansiyonum düştüğünde oluyor cnm soğuk soğuk terliyorum burnum sızlıyor gibi oluyorum sonra gözlerim hoooppp bir kararıyor ayaklrım yerden kesiliyor :) öyle olursa sorun olmaz alışkınım öyle şeylere zaten çok uzun sürmüyor vücut karıncalanıp kendine geliyor :KK66: bugün sigara içen arkadaşlarla konuştum ve baya bi narkoz aldılar ameliyatlarında hiçte sıkıntı olmuyor ben bu güne kadar hiçbir anestezi uzmanının sigara içiyor diye ameliyata almadığı duymadım dedi. Hatta benim öğrencimin annesi anestezi uzmanı onunla konuşup bilgi alıcam .. Sonra da bana anestezi yapacak kişiyle de özel konuşcam..

Bende ara ara tansiyonum düştüğünde oluyor cnm soğuk soğuk terliyorum burnum sızlıyor gibi oluyorum sonra gözlerim hoooppp bir kararıyor ayaklrım yerden kesiliyor :) öyle olursa sorun olmaz alışkınım öyle şeylere zaten çok uzun sürmüyor vücut karıncalanıp kendine geliyor :KK66: bugün sigara içen arkadaşlarla konuştum ve baya bi narkoz aldılar ameliyatlarında hiçte sıkıntı olmuyor ben bu güne kadar hiçbir anestezi uzmanının sigara içiyor diye ameliyata almadığı duymadım dedi. Hatta benim öğrencimin annesi anestezi uzmanı onunla konuşup bilgi alıcam .. Sonra da bana anestezi yapacak kişiyle de özel konuşcam..
İnşallah bir sıkıntı yaşamazsın canım.ben sigarayı bırakalı 3 yıl kadar oldu.kolay atlatmamda faydası oldumu bilmiyorum.ama dediğin gibi bir çok sigara içen insan ameliyat oluyor sonuçta.

Yok cnm daha yaptırmadm yarın alışverişe çıkcam ameliyata elbise fln alcam p.tesi de tetkikler var onun harıcınde gunlerm boş
Yarın alışverişte daha da heyecanlanırsın :KK19:bende de durum o heyecan tavan.. Daha önceden istiyorsun şu tarihte olur diyorsun ama netleşince herşey daha farklı oluyor korkuyla birlikte heyecan bi stres olsun bitsin istiyorsun :KK31:

Yarın alışverişte daha da heyecanlanırsın :KK19:bende de durum o heyecan tavan.. Daha önceden istiyorsun şu tarihte olur diyorsun ama netleşince herşey daha farklı oluyor korkuyla birlikte heyecan bi stres olsun bitsin istiyorsun :KK31:
aynennnn ole ben ameliyattan sonraki ağrıdan fln hiç korkmuyorum ama bayılmaktan ve kusmaktan (afedersin ) korkuyorum :KK70:

X