Meme büyütme hakkında sorularım ☺

Benimde bir kaç sorum varr:KK64:
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen:KK54:

1. Bu konu hakkında fikrim yok.
2. Evet daha yumuşak, damla şeklini koruyabilmesi açısından daha sert..
3. Damla silikon benim şahsi fikrime göre uzun yani aşağı sarkık duruyor. Böyle seven de var.
4. Dekolte için yuvarlak daha uygun..
5. Göğüs dokusu olmayanlar için yuvarlak tercih ediliyor, yoksa üst kısımlar boş kalır damla ile..

1. Bu konu hakkında fikrim yok.
2. Evet daha yumuşak, damla şeklini koruyabilmesi açısından daha sert..
3. Damla silikon benim şahsi fikrime göre uzun yani aşağı sarkık duruyor. Böyle seven de var.
4. Dekolte için yuvarlak daha uygun..
5. Göğüs dokusu olmayanlar için yuvarlak tercih ediliyor, yoksa üst kısımlar boş kalır damla ile..

Çok teşekkür ederiiim:) bende yuvarlak istiyorum ve bana uygun olan da o sanırım:) Ankarada yuvarlak silikon tercih eden bildiginiz bi doktor var mıı

Arkadaşlar merhaba!!!Kusura bakmayın bu sayfaya uzun süredir bakmamışım.Buraya yazdığımı da unutmuşum. Meme büyütme ameliyatına karar verdikten sonra, bu konuyla alakalı her sayfayı , her yeni konuyu okuyup hatmetmeye başlıyorsunuz ve nereye ne yazdığınızı unutuyorsunuz. Trafik karışıyor.
Babama memelerimi göstermem biraz tuhaf galiba, evet haklısınız.Ama bizimki annemizden daha yakın bi baba. Neyse boşverin. Önemli olan memelerimi gördükten sonra artık ameliyata karşı çıkmaması. :KK19: Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için.

Çok teşekkür ederiiim:) bende yuvarlak istiyorum ve bana uygun olan da o sanırım:) Ankarada yuvarlak silikon tercih eden bildiginiz bi doktor var mıı
İkisininde çok güzel olduğu ve olmadığı örnekler var bunu en iyi Dr bilir benim göğüs dokum sıfıra yakın olduğundan yuvarlak tercih etti drum ama sıfır olup damla olup güzel olanıda gördüm tercih meselesi ben genel olarak yuvarlak beğeniyorum ama.benim dıktorum Ankara da düşünürsen özelden yazarım

X