- 14 Şubat 2015
- 43
- 15
- Konu Sahibi melegim4444
Babana karşı yaptığın hareketteki cesarete hayran kaldım Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.Anladım ki 3 4 gün izin süresi yeterli değilmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Babaniza memenizi gostermek tuafima gitti kusura bakmayin ne kadar rahatsiniz masallah ben kzagin uzerinden bile gostermezdimBabama söyledim meme yaptırcam diye. Çok kızdı. Doğanızla oynamayın dedi. Sonra ben 'AAA, demek öyle diiyip. Kaldırdım kazağımı. Bak baba böyleler' dedim.' Yahu senin bi sakalın bıyığın eksikmiş' dedi. Sonra yarım saat güldük. Yani, espriye mi memelere mi 2miz de bilmiyoruz.
Tebrik ederim gerçekten bir çok insanın yapamadığı şeyi yapmışsınız .. sonuna kadar katılıyorum... ben perşembe ameliyat oldum çalışmıyorum ama çalışıyor olsam pazartesi işe giderdim çok yorucu değilse işim. Ama bi haftalıkken kesin çalışıyo olurdum eme benim süreci m çok kolay dı ağrım hiç yoktu her bünye farklı bi hafta sonra düz Vites kullanılıyor ama vites biraz zorluyor..Babama söyledim meme yaptırcam diye. Çok kızdı. Doğanızla oynamayın dedi. Sonra ben 'AAA, demek öyle diiyip. Kaldırdım kazağımı. Bak baba böyleler' dedim.' Yahu senin bi sakalın bıyığın eksikmiş' dedi. Sonra yarım saat güldük. Yani, espriye mi memelere mi 2miz de bilmiyoruz.
Bana da hep hayal geliyordu şimdi unuttum bile ameliyatı olduğumu ne çabuk gelip geçti zaman :)Ben ameliyatı hep düşünürdüm ama hep de hayal gelirdi bana.. Sonra babam anneme demiş ki istiyorsa olsun parasını ben ödeyeceğim. Bana da ondan cesaret geldi o zamanlar, o sene atandım paramı biriktirdim ve ameliyatımı oldum. Belki babamın o sözü olmasa bu ameliyat benim için hep hayal kalacaktı.
Aynen çok çabuk geçti 7 ay dolmak üzere benim, önceden açıp açıp bakıyordum artık alıştım :)Bana da hep hayal geliyordu şimdi unuttum bile ameliyatı olduğumu ne çabuk gelip geçti zaman :)
Kendimi gördüm resmennnBabama söyledim meme yaptırcam diye. Çok kızdı. Doğanızla oynamayın dedi. Sonra ben 'AAA, demek öyle diiyip. Kaldırdım kazağımı. Bak baba böyleler' dedim.' Yahu senin bi sakalın bıyığın eksikmiş' dedi. Sonra yarım saat güldük. Yani, espriye mi memelere mi 2miz de bilmiyoruz.
Pardon nasıl eşineşine gösterdin anlayamadım kimin fotosunuDarısı bana inşallah :) Babama deilde eşime ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdim durumu tam anlasın ve tek küçük göğüslünün ben olmadığımı anlasın diye
Babaniza memenizi gostermek tuafima gitti kusura bakmayin ne kadar rahatsiniz masallah ben kzagin uzerinden bile gostermezdim
Gerçekten anlamayan anlamıyor.Çok gereksiz görülüyor ama bizim açımızdan bakılırsa gerçekten pskolojimizi bozacak kadar önemli bir ameliyat..Hiç olmayıp kadın halimle büyük göğüslü kadınlara imreneceğime ameliyatımı olurum istemeyen istemesinEmzirirken görmüştü benim babam da. Hatta dayım da görmüştü "çocuğumun memesinden mi etkilenicem" demişti. Zaten inek gibi olduğum dönemlerdi. Ben de rahatımdır, çünkü görüldüğü üzere sülalem rahat :)) ama ameliyat yüzünden hala gerginiz 1 ay oldu. Neden buna ihtiyaç duyduğumu bir türlü anlayamadılar, kabullenemediler annem geçmiş olsun bile demedi. Babam da öyle... neyse
Neeeeeeeeee ne yaptıııın? Gerçekten kimin fotosunu eşine göstersin işte varyaaaa bazen çıldırmamak elde değil nasıl böyle birşey yapabilirsin?Darısı bana inşallah :) Babama deilde eşime ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdim durumu tam anlasın ve tek küçük göğüslünün ben olmadığımı anlasın diye
Yabancı siteletdeki fotoları göstermiş canım burdan birinin değilNeeeeeeeeee ne yaptıııın? Gerçekten kimin fotosunu eşine göstersin işte varyaaaa bazen çıldırmamak elde değil nasıl böyle birşey yapabilirsin?
4gün sıkıntı en az 1 hafta işe gitmemen iyi olur hatta 10 gün diyebilirim.eşin konusunu yaşa ve gör:) (olumlu yönde)emzirmen güvenilir bir elde yapılırsa hiç bir sıkıntı olmazİyi akşamlar herkese.2007 yılından beri sayfada mermaid2 ismiyle sıkı takipçiydim hesabıma ulaşamayınca mecburen yeni hesap açtım.Bu sitede hangi konuyla ilgilendiysen süper gaza geliyorum en başta da ameliyat için :) 2 yıldır meme büyütme ameliyatını araştırıyorum.evliyim malesef küçük göğüslerimden şikayetçiyim.Tecrübeli arkadaşlara sormam gerekenler var çünkü artık maksimum 2 ay içinde ameliyat olacağım inşallah :)
1- Ameliyattan sonra işe kaç gün sonra dönebilirim.özel hastanede hemşireyim arkadşlar idare edebilirler ama uzun süreli izin alamam.Bu nedenle 4.gün falan işe başlayabilecek durumda olurmuyum sizce ?
2- Eşlerinizin ameliyattan sonraki yaklaşımı nasıl oldu ? Başının etini yiyorum ameliyat olacağım diye.Olduktan sonra doğal olmadığını bildiği için o özgüvenim ona komik gelebilir mi Şuan destek oluyor bana ama sonrası nasıl oluyor ?
3-Protez ameliyatından sonra çocuk emzirebilirsiniz diyor Doktorlarımız fakat protezden sonra sorunsuz emziren anneler oldu mu ?
Şimdilik bu kadar sevgili arkadaşlarım.Vereceğiniz cevaplardan dolayı şimdiden teşekkürler ☺☺☺
Babana memelerini mi gosterdin? Ay ben bu forumda daha neler okuyacagim daha offBabama söyledim meme yaptırcam diye. Çok kızdı. Doğanızla oynamayın dedi. Sonra ben 'AAA, demek öyle diiyip. Kaldırdım kazağımı. Bak baba böyleler' dedim.' Yahu senin bi sakalın bıyığın eksikmiş' dedi. Sonra yarım saat güldük. Yani, espriye mi memelere mi 2miz de bilmiyoruz.