Meme büyütme hakkında sorularım ☺

Babana karşı yaptığın hareketteki cesarete hayran kaldım Cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim bu arada.Anladım ki 3 4 gün izin süresi yeterli değilmiş

Babaniza memenizi gostermek tuafima gitti kusura bakmayin ne kadar rahatsiniz masallah ben kzagin uzerinden bile gostermezdim

Tebrik ederim gerçekten bir çok insanın yapamadığı şeyi yapmışsınız .. sonuna kadar katılıyorum... ben perşembe ameliyat oldum çalışmıyorum ama çalışıyor olsam pazartesi işe giderdim çok yorucu değilse işim. Ama bi haftalıkken kesin çalışıyo olurdum eme benim süreci m çok kolay dı ağrım hiç yoktu her bünye farklı bi hafta sonra düz Vites kullanılıyor ama vites biraz zorluyor..
Canım benim 5 ay oldu gayet memnunum.... Benim ki bangır bangır yapay görüntü yok doğala yakın diyelim şimdi doğal desem diri ve dimdik deforme olmamış doğal meme kıvamında :) bikini içinde falan gayet iyi duruyor bedenime göre uygun eşim hep karşıydı sonra razı oldu ama ameliyat sonrası su kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim dedi ve neden daha önce yaptırmadığına pişman oldu... Benim ki dümdüzdü çok gerekli bir şeydi benim için... başka sorun varsa cevaplayabilirim benden bu kadar hakkında hayırlısı olsun

Ben ameliyatı hep düşünürdüm ama hep de hayal gelirdi bana.. Sonra babam anneme demiş ki istiyorsa olsun parasını ben ödeyeceğim. Bana da ondan cesaret geldi o zamanlar, o sene atandım paramı biriktirdim ve ameliyatımı oldum. Belki babamın o sözü olmasa bu ameliyat benim için hep hayal kalacaktı.

Bana da hep hayal geliyordu şimdi unuttum bile ameliyatı olduğumu ne çabuk gelip geçti zaman :)

Kendimi gördüm resmennn

Canım ben henüz 3. Haftamı bitirdim hiç bi sıkıntım yok suan azcık bi şişlik kaldı sadece ama söyle söyliyim ben 10 gün evde dinlendim cünkü gercekten tikkabilla nında dedıgı gbı bırak işe girmeyi yataktan yardm almadan kalkamıysun eger ılerısınıdıde dusunuyosan saglıgın ve memişlerin için bi sure dınlenmek onemli.emzirme olayında bı tecrıbem yok ama gorduklerım ve okuduklarım kadarıyla cogu kişi sorun yaşamıyo durumu olan herkes bir an bile düşünmeain diyorum:)

Darısı bana inşallah :) Babama deilde eşime ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdim durumu tam anlasın ve tek küçük göğüslünün ben olmadığımı anlasın diye

Yabancı sitelerde ameliyat öncesi sonrası fotoları var before after diye.Onları gösterdim.Google breast augmentation before after yazın çıkar :)

Babaniza memenizi gostermek tuafima gitti kusura bakmayin ne kadar rahatsiniz masallah ben kzagin uzerinden bile gostermezdim

Emzirirken görmüştü benim babam da. Hatta dayım da görmüştü "çocuğumun memesinden mi etkilenicem" demişti. Zaten inek gibi olduğum dönemlerdi. Ben de rahatımdır, çünkü görüldüğü üzere sülalem rahat :)) ama ameliyat yüzünden hala gerginiz 1 ay oldu. Neden buna ihtiyaç duyduğumu bir türlü anlayamadılar, kabullenemediler annem geçmiş olsun bile demedi. Babam da öyle... neyse

Gerçekten anlamayan anlamıyor.Çok gereksiz görülüyor ama bizim açımızdan bakılırsa gerçekten pskolojimizi bozacak kadar önemli bir ameliyat..Hiç olmayıp kadın halimle büyük göğüslü kadınlara imreneceğime ameliyatımı olurum istemeyen istemesin

Darısı bana inşallah :) Babama deilde eşime ameliyat öncesi ve sonrası fotoğraflarını gösterdim durumu tam anlasın ve tek küçük göğüslünün ben olmadığımı anlasın diye
Neeeeeeeeee ne yaptıııın? Gerçekten kimin fotosunu eşine göstersin işte varyaaaa bazen çıldırmamak elde değil nasıl böyle birşey yapabilirsin?

4gün sıkıntı en az 1 hafta işe gitmemen iyi olur hatta 10 gün diyebilirim.eşin konusunu yaşa ve gör:) (olumlu yönde)emzirmen güvenilir bir elde yapılırsa hiç bir sıkıntı olmaz

okuduklarıma şok oldum ya
ben mi çok yobazım
babasına memelerini göstermiş
o bir erkek yani farkındasınız dğeil mi sizde kücük bir kız cocuğu değilsiniz
neyse banane

Babana memelerini mi gosterdin? Ay ben bu forumda daha neler okuyacagim daha off

Yanlış anlaşılmak istemem.Ben kimsenin fotosunu göstermedim.Yabancı sitelerde ameliyat öncesi ve sonrası fotoları var.eşimle değerlendirme yaptık cc olarak vs..Gercekten o fotolar yardımcı oluyor ameliyat öncesinde sizlerde inceleyin derim.

Benimde bir kaç sorum varr
1.Yuvarlak silikon neden damla silikondan daha ucuz?
2.Yuvarlak silikon gerçekten damladan daha mı yumuşak oluyor?
3.Damla silikon yuvarlaga göre daha sarkık mı duruyor?
4.Dekolte için üst kısmının dolu olmasın için yuvarlak mı yaptırmalıyım?
5.Göğüs dokum yok, damla mı daha güzel olur yuvarlak mı?
Teşekkürler şimdideen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…