- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Amiiinn insallaaahhÇok teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimiz sonuca kavuşuruz ❤❤
Evet sıkıntı oldu malesef ilk ameliyatta hemde oldukça 2.ameliyati olmak zorunda kaldim simdide 3. Ye hazirlaniyorum.cerrahinizi iyi secin.benim vucut yapim biraz farkli o yuzden sıkıntı yaşadim bu yapiyi hesaba katmadi doktorum ilk ameliyatta.2.ameliyatta sorun cozuldu ama hala sıkıntı azda olsa var.simdi işinin ehli bir cerrah ariyorum.muhtemelen yaz sonunda hem protezleri buyutucem hemde sorunu cozmus olucam.ve eger doktor hatasindan kaynakli ise sorunum doktorun vay haline diyorum elimden geleni ardima koymiycam
Amiiinn insallaaahh
Benim iki gün sonra 2. Ayım doluyor siz bana yardımcı olmuştunuz ben daha o zaman 10 günlüktüm pek iyi degildim
canım gecmiş olsun nerde kime yaptırdınız özelmi devletmiBen 3 hafta önce 11.000 tl ye yaptırdım
Özel hastane İskenderun Palmiye Hastanesi dr. Murat uçak çok memnunumcanım gecmiş olsun nerde kime yaptırdınız özelmi devletmi
Rahatmısınız bi sıkıtı oldumuÖzel hastane İskenderun Palmiye Hastanesi dr. Murat uçak çok memnunum
Çok rahatım 1. Ayım doldu 0 sıkıntı 0 şikayetRahatmısınız bi sıkıtı oldumu
Memnun olmana cok sevindim üçreti ne tuttu acabaÖzel hastane İskenderun Palmiye Hastanesi dr. Murat uçak çok memnunum
Canimmm aralar yayla gibi açık ve yine agri var sag gogus kasinda artik kendi cerrahima guvenim kalmadi baska bi cerrahla halledicem.ama bende bu sefer 400 istiyorum net
Benim agri 2 gun olmasa 3.gun oluyo muhakkak.delirmemek elde degilbanuares33 Merhaba ağrı sureklimi var bencede 400 cc var nadiren ağrım oluyor
Canım gecmiş olsun kime oldunuz üçret bilgisi rica etsemKızlar merhaba cuma günü kas altı 350 cc yüksek profil meme büyütme ameliyatı oldum sorum şu Direnlerden kan geldıgı icin salı çıkartalım dedik salı oldu hala renk acılmadı geliyor yani günlük ikisi toplamda 50/60cc gibi.. başına böyle bişey gelen oldumu kaçıncı gün direnler çıktı normal mi bunlar
Hayırlı olsun yeni memişlerinizKızlar merhaba cuma günü kas altı 350 cc yüksek profil meme büyütme ameliyatı oldum sorum şu Direnlerden kan geldıgı icin salı çıkartalım dedik salı oldu hala renk acılmadı geliyor yani günlük ikisi toplamda 50/60cc gibi.. başına böyle bişey gelen oldumu kaçıncı gün direnler çıktı normal mi bunlar
Bugün cıktı herşeyçok normal dedi bende baya rahatladımHayırlı olsun yeni memişlerinizBende de diren vardı ama ikinci gün çıkmıştı. Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın bence, herkeste farklı oluyor süreç. 50-60 cc dolması normal zaten aşırı değil.
2.ameliyati neden oldun kiValla ben 3. Ameliyati bile göze aldım değerbu formda herhalde en cok meme ameliyati olan ben olucam bu gidisle
Sag meme cebe yerlesmedi2.ameliyati neden oldun ki