Meme Büyütme Fiyatları

Canimmm aralar yayla gibi açık ve yine agri var sag gogus kasinda artik kendi cerrahima guvenim kalmadi baska bi cerrahla halledicem.ama bende bu sefer 400 istiyorum net
Bencede üçüncüyü ona olma o zaman tatlımm. Benim ilkinde arası ayrıktı biliyorsun, ikincide cepleri ortaya yaklaştırdı , direk birleşti ve dekolte oldu inanmazsın. Yani yapı meselesi falan diyorlar ama ilkinde ayrıktı şimdi gayeett birleşik Bence sende net anlat istediğini, ortaya aldır cepleri madem. hadi hayırlısı, bizim gibi 2-3 ameliyat olan halden anlar anca

Mumkun degil ayni doktora olmam.2 cerrah var aklimda cuma gunu biriyle gorusecegim insallah bakalim neler olcak.ama daha rahat geciyo dimi 2.ameliyat ben cok zorlanmamistim

Evet 2. ameliyat çok rahattı. Kaslar ilkinde kesildigi için esas zorluk ilk ameliyattı Bunda sadece dikiş yerleri sızladı. Bide silikon büyük oldugu için heralde, yumusaması ve cebe oturması vs daha uzun sürdü. Hala bile sağ taraf tam aşağı inmedi, klasik bekliyoruzz

Resim atarmisiiinnnn cok merak ettimmmmm

Banu hanım merhaba sıkıntımı oldu ameliyatınızda siz öyle deyince bende endişelnedim şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama sonrasında sıkıntı yaşanıyor mu

Banu hanım merhaba sıkıntımı oldu ameliyatınızda siz öyle deyince bende endişelnedim şimdi yaptırmayı düşünüyorum ama sonrasında sıkıntı yaşanıyor mu
Evet sıkıntı oldu malesef ilk ameliyatta hemde oldukça 2.ameliyati olmak zorunda kaldim simdide 3. Ye hazirlaniyorum.cerrahinizi iyi secin.benim vucut yapim biraz farkli o yuzden sıkıntı yaşadim bu yapiyi hesaba katmadi doktorum ilk ameliyatta.2.ameliyatta sorun cozuldu ama hala sıkıntı azda olsa var.simdi işinin ehli bir cerrah ariyorum.muhtemelen yaz sonunda hem protezleri buyutucem hemde sorunu cozmus olucam.ve eger doktor hatasindan kaynakli ise sorunum doktorun vay haline diyorum elimden geleni ardima koymiycam

Çok üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun umarım bu ameliyatınız başarılı geçer sıkıntı yaşamazsınız benimde korkum o ya bi sıkıntı olursa yeniden maliyet

Çok üzüldüm sizin adınıza geçmiş olsun umarım bu ameliyatınız başarılı geçer sıkıntı yaşamazsınız benimde korkum o ya bi sıkıntı olursa yeniden maliyet
Valla ben maliyetini bosverdim artik.gogus kafesime dogru duzgun protez yerlestirecek cerrah bulsam 20 binde vermeye raziyim.ama malesef turkiyede az.benim gibi farkli vucut yapilarini her cerrah ameliyat etmiyo edenlerde risk almadan protezi koyup geciyo sonuç hüsran.cuma gunu bi cerrahla randevum var bakalim neler olacak

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende emzirdiğim için emzirmeyi bırkatıktan 6 ay sonra yaptırabilecekmişim

Benimki açık değil resmen yayla buldum 3 tane cerrah hepsiyle tek tek gorusuo karar vercem cuma gununden itibaren basliyorum 3 ay sonrada tekrar ameliyat insallah
Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun bu kez güzel olsun içinize sinsin son ameliyat olsun

Hadi bakalım inşallah hayırlısı olsun bu kez güzel olsun içinize sinsin son ameliyat olsun
Amiiiinnn insallaaaahhh sizde bebisi memeden kestikden sonra yaptirin korkmayin cok guzel oluyolar.ama cerrahinizi iyi seçin en az 5 6 cerrahla gorusup fikir alın icinize hangisi sinerse hangisine guvenirseniz ona yaptirin.

Amiiiinnn insallaaaahhh sizde bebisi memeden kestikden sonra yaptirin korkmayin cok guzel oluyolar.ama cerrahinizi iyi seçin en az 5 6 cerrahla gorusup fikir alın icinize hangisi sinerse hangisine guvenirseniz ona yaptirin.
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz istediğimiz sonuca kavuşuruz ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…