Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
meme buyutme estetigi
- Konu Sahibi eylulk91
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?B cup dolgulu giyiyorsam biraz da olsa dokun var demektir. Dr 445 demişse vardır bi bildiği. Çok da büyük durmaz. Vücudun da müsaitse, dolgun memelerin olur ayyy biraz daha büyük mü olsaydı demezsinDoktorum cok buyuk durmicagini soyledi ama yine de korkuyorum..meme dokum yok dedi doktor ingilterede yasiorum burdaki olculer biraz degisik sanirim ben b cup dolgulu giyiyorum
Cnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olurSlm arkadaslar ben yeni uye oldm 24 yasindayim..25 ocak ta gogus estetigi olcam ve 445cc takilcak ama cok mu buyuk olur diye korkuyorum aranizda bu olculerde taktiran varsa bana yardim ede bilirmisiniz
Insallah pisman olmam bide kas altinda oldugu icin cok buyuk durmaz dedi doktorB cup dolgulu giyiyorsam biraz da olsa dokun var demektir. Dr 445 demişse vardır bi bildiği. Çok da büyük durmaz. Vücudun da müsaitse, dolgun memelerin olur ayyy biraz daha büyük mü olsaydı demezsin
Tesekkur ederim :) senin kas ustu mu kas altimiCnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur
Ilk ameliyatim kas üstü olmustu.495 cc damla protez kas üstüne koyuldu.ikinci ameliyatim kas alti 420 cc yuvarlak protezle yapildi.Tesekkur ederim :) senin kas ustu mu kas altimi
34 b giyiyorum boyum 162 kilometres 55Benimde 450cc mentor protezim var. Teknik kas üstü olmasına rağmen tuhaf derecede büyük durmuyor. Ben normal durduğunu düşünüyorum. Büyük bile değil. Ölçülerin nedir?
Boyun ve kilon benimle ayni sayilir.bende 420 cc var.buyuk degil kesinlikle.dokun yoksa gayet normal durur34 b giyiyorum boyum 162 kilometres 55
Seni izliyorum. Sen de bi albüm oluştur arkadaşlar yorum yapsınlar , fikir versinler.Arkadaşlar bende 2 hafta sonra mentor silikon takılacak doktor göğüs ölçüme gore 250 cc yapalım dedi burdan okuduğum yazilara gore küçük olduğu söyleniliyor taktirip memnun olan varmı varsa fotoğraf gormem mumkunmu sayfaya şimdi uye oldum tam olarak bilmiyorum ne yapacagimi
yeni üye oldum cnm bilmiyorum nasıl yapicamSeni izliyorum. Sen de bi albüm oluştur arkadaşlar yorum yapsınlar , fikir versinler.
Canım en üstte adının solunda 3 çizgi var Altalta, orayı tıkla albümlere gir, albüm oluştur foto ekle de. Ancak gizlilik ayarlarını iyi yap, SADECE IZLEDIKLERIM yap ki, herkes görmesinyeni üye oldum cnm bilmiyorum nasıl yapicam
Peki cnm deniyorum hmnCanım en üstte adının solunda 3 çizgi var Altalta, orayı tıkla albümlere gir, albüm oluştur foto ekle de. Ancak gizlilik ayarlarını iyi yap, SADECE IZLEDIKLERIM yap ki, herkes görmesin
Canım benimkiler de 265cc istersen bakıp fikir edinebilirsin :)Arkadaşlar bende 2 hafta sonra mentor silikon takılacak doktor göğüs ölçüme gore 250 cc yapalım dedi burdan okuduğum yazilara gore küçük olduğu söyleniliyor taktirip memnun olan varmı varsa fotoğraf gormem mumkunmu sayfaya şimdi uye oldum tam olarak bilmiyorum ne yapacagimi
Çok sevinirim canimCanım benimkiler de 265cc istersen bakıp fikir edinebilirsin :)
Canım benimkiler de 265cc istersen bakıp fikir edinebilirsin :)
Cnm nasıl bakabilitim yeni üye oldum pek bilmiyorum acikcasiÇok sevinirim canim