• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme estetigi

eylulk91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Slm arkadaslar ben yeni uye oldm 24 yasindayim..25 ocak ta gogus estetigi olcam ve 445cc takilcak ama cok mu buyuk olur diye korkuyorum aranizda bu olculerde taktiran varsa bana yardim ede bilirmisiniz

Sizin göğüs yapınızı, meme dokunuzu vs bilmeden ne yorum yapsak yanlış olur. Belli ölçüde bir protez herkeste farklı büyüklükte durabilir.

Doktorum cok buyuk durmicagini soyledi ama yine de korkuyorum..meme dokum yok dedi doktor ingilterede yasiorum burdaki olculer biraz degisik sanirim ben b cup dolgulu giyiyorum

Doktorum cok buyuk durmicagini soyledi ama yine de korkuyorum..meme dokum yok dedi doktor ingilterede yasiorum burdaki olculer biraz degisik sanirim ben b cup dolgulu giyiyorum
B cup dolgulu giyiyorsam biraz da olsa dokun var demektir. Dr 445 demişse vardır bi bildiği. Çok da büyük durmaz. Vücudun da müsaitse, dolgun memelerin olur ;) ayyy biraz daha büyük mü olsaydı demezsin ;)

Slm arkadaslar ben yeni uye oldm 24 yasindayim..25 ocak ta gogus estetigi olcam ve 445cc takilcak ama cok mu buyuk olur diye korkuyorum aranizda bu olculerde taktiran varsa bana yardim ede bilirmisiniz
Cnm seni izlemeye aliyim bak resimlerime.ben iki hafta once 2.silikon ameliyatimi oldum.420 cc protez takildi.bu ameliyati olmadan once de bende 495 cc vardi.albumlerimde fotograflarim mevcut.sana fikir olur

Benimde 450cc mentor protezim var. Teknik kas üstü olmasına rağmen tuhaf derecede büyük durmuyor. Ben normal durduğunu düşünüyorum. Büyük bile değil. Ölçülerin nedir?

Arkadaşlar bende 2 hafta sonra mentor silikon takılacak doktor göğüs ölçüme gore 250 cc yapalım dedi burdan okuduğum yazilara gore küçük olduğu söyleniliyor taktirip memnun olan varmı varsa fotoğraf gormem mumkunmu sayfaya şimdi uye oldum tam olarak bilmiyorum ne yapacagimi

Arkadaşlar bende 2 hafta sonra mentor silikon takılacak doktor göğüs ölçüme gore 250 cc yapalım dedi burdan okuduğum yazilara gore küçük olduğu söyleniliyor taktirip memnun olan varmı varsa fotoğraf gormem mumkunmu sayfaya şimdi uye oldum tam olarak bilmiyorum ne yapacagimi
Seni izliyorum. Sen de bi albüm oluştur arkadaşlar yorum yapsınlar , fikir versinler.

Canım benimkiler de 265cc istersen bakıp fikir edinebilirsin :)

Back
X