Merhaba daha önce konuşmuştuk sanırım ben de belma hanıma ameliyat oldum 365 cc şu an memnunsunuz sanırım ben de memnunum aslında genel anlamda ama biraz büyük geliyor gözümeTeşekkürler kuzumBen Kocaeli'de yaşıyorum, Belma Kapılı yaptı ameliyatımı. 365 CC kas altı yuvarlak mentor marka protez takıldı. Daha önce ablamın doktoru olduğu için kendimi rahatlıkla emanet ettim iyiki de etmişim. Çok şükür çok iyi geçti benim bu memeleri bu hale getirdi ya ben daha ne isteyim o yüzden hiç canını sıkma bende hiç doku olmadigi halde yapıldı. Başka bir doktor ile görüş ve eğer mümkünse ol ameliyatını. Çünkü bir kadının göğsünün olmaması çok moral bozucu bir durum. Herkeste olan şeyin sende olmaması berbat bir his, özellikle evli bir kadın için o gecelikleri giyememek, sürekli sütyen ile durmak moral bozucu.
Öyle saçma şey mi olur! Ne deforme olmuş, doğuştan sıkıntılı, hatta kaza sebebiyle parçalanmış meme ve yüz estetikleri yapılıyor.Kesinlikle saçmalamış doktor.Başka hekimlere de görünün ve hiç canınızı sıkmayın.Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Memnunum çok şükür 2 ay olacak 9 gün sonraMerhaba daha önce konuşmuştuk sanırım ben de belma hanıma ameliyat oldum 365 cc şu an memnunsunuz sanırım ben de memnunum aslında genel anlamda ama biraz büyük geliyor gözümebi de 400 olsa falan diyordum ameliyattan önce sizde durum nasıl? 1ay oldu benim ameliyat olduğum acaba bieaz daha küçülür mü yumuşayınca? Bir de son olarak kaç beden oldu göğüsleriniz?
MerhabaArkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
MerhabaArkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Daha önceden göğüs dokunuz nasıldı acaba ve hiç ölçtünüZ mü göğsünüzü göğüs altı ölçüm 80 göğüs çevrem 90 arada 10 cm fark var bana çok büyük geliyor zamanla şekil aldıkça değişir belki. Aşağı indi mi peki göğüslerinizMemnunum çok şükür 2 ay olacak 9 gün sonrabana da küçük gibi geliyor keşke 400 CC olsaymis dediğim oldu, sonradan görme olunca odemler gidince tam ölçüsü belli oluyor, biraz küçülmesi ondan kaynaklı. Şu an 85b kullanıyorum, balensiz ve desteksiz. Genellikle braletler oluyor ve çok güzel duruyor. Benim şu an yumuşamaya başladı gibi üst kısımlar, altlarin yumuşamasını bekliyorum. Sanki alttan elledigim zaman silikonun sertliği ele geliyor gibi hissediliyor
Merhaba teşekkür ederim başka bir doktora ameliyat oldum :)Öyle saçma şey mi olur! Ne deforme olmuş, doğuştan sıkıntılı, hatta kaza sebebiyle parçalanmış meme ve yüz estetikleri yapılıyor.Kesinlikle saçmalamış doktor.Başka hekimlere de görünün ve hiç canınızı sıkmayın.
Merhaba, evet ameliyat oldum. 13 mayısta 1 ay olacak. Alışma sürecindeyim.Merhabason durumunuz nedir ameliyat oldunuz mu
Kuzum benim hiç göğsüm yoktu, çıkıntı dahi yoktu. Dümdüz idi, iki çocuktan sonra 2'ser sene emzirdim. Sarkma vs yok sadece küçüktü. Evet indi şu an gayet güzel. Üst tarafları yumuşadı alt tarafların yumuşamasını bekliyorumDaha önceden göğüs dokunuz nasıldı acaba ve hiç ölçtünüZ mü göğsünüzü göğüs altı ölçüm 80 göğüs çevrem 90 arada 10 cm fark var bana çok büyük geliyor zamanla şekil aldıkça değişir belki. Aşağı indi mi peki göğüsleriniz
Benim daha inmediği için, altları hala yumuşak sürekli masaj yapıyorum inmesi için. Bi an önce zaman geçip uzun süreli sonuçlarını görürüzKuzum benim hiç göğsüm yoktu, çıkıntı dahi yoktu. Dümdüz idi, iki çocuktan sonra 2'ser sene emzirdim. Sarkma vs yok sadece küçüktü. Evet indi şu an gayet güzel. Üst tarafları yumuşadı alt tarafların yumuşamasını bekliyorum
Merhaba gecmis olsun ne kadar zamanda yumusadi acaba? Benim asiri sert hala dokunmaya korkuyorumKuzum benim hiç göğsüm yoktu, çıkıntı dahi yoktu. Dümdüz idi, iki çocuktan sonra 2'ser sene emzirdim. Sarkma vs yok sadece küçüktü. Evet indi şu an gayet güzel. Üst tarafları yumuşadı alt tarafların yumuşamasını bekliyorum
1.ayım ve hiç memnun değilim liposakşın da hiç değişen birşey yok memelerimde cok sarkık tuhaf botu gibi duruyoUmarım her şey istediğin gibi olurrr
Sarkik mi kas alti degil miydi, zamanla duzelir bence bu ameliyatlar biraz zaman isi imis ben de olunca anladm1.ayım ve hiç memnun değilim liposakşın da hiç değişen birşey yok memelerimde cok sarkık tuhaf botu gibi duruyo
Valla merak ettim silikon takilan gogus nasi sarkik olur ki sonucta kaldirmak icin ameliyat yapio doktor ne dedi1.ayım ve hiç memnun değilim liposakşın da hiç değişen birşey yok memelerimde cok sarkık tuhaf botu gibi duruyo
SüperMerhaba, evet ameliyat oldum. 13 mayısta 1 ay olacak. Alışma sürecindeyim.
Benim de sıfırdı.Süper. Ben de oldum. 15 gün oldu. Sıfıra sıfırdım. Muhteşem bir duygu değil mi
Merhaba :) geçmiş olsun öncelikle..Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba, benim göğüs yapım da sizinkine benziyor. Hem uçları dışa dönük hem de iki meme arası çok açıktı.Bence direk öyle deme canım. Herkesin göğüs kafesi yapısı farklı. Benim de bu arkadaş gibi problemli mesela. Bana da takıldı ama başkalarınınki gibi birleşik durmuyor. Çünkü göğüs kafesi yapım düz değilmiş. Zaten göğüslerimin orjinal hali de ayrikti. Bu arada ben izmir gazi hastanesinde Mustafa beye ameliyat oldum. 2019 eylülde 11 bin liraydi. Memnun kaldım. O sene devlet hastanesi bana 4000 tl fiyat vermişti. Burun ameliyatımi devlette oldum ve son derece memnun kalmış olmama rağmen bunu neden özelde yaptırdim hala bilmiyorum. Sanırım basiretim bağlandı:)
Merhaba, sağ olun size de çok geçmiş olsun.Merhaba :) geçmiş olsun öncelikle..
Benim de göğüs uçlarım dışa dönük ve iki meme arası çok aralıklıydı.. Doktorum implant boyunu ne kadar buyutursek meme uçların daha da dışa dönük olabilir demişti. Kas altı 325cc HP kondu. Çok şükür, daha da dışa dönük olacağına aksine meme uçlarım şuan daha öne doğru duruyor. İnşallah ödemlerden dolayı değildir :)) Ödemler geçince de böyle kalır. Boyum 168 kilom 50. Daha yeni ameliyatlı olduğum için görünüşü hakkında bir yorum yapamıyorum henüz
Sizinki nasıl oldu? Vücut ölçüleriniz nasıldı? Kaç cc kondu??