Meme büyütme estetiği

Fotoğraf yüklendimi bilmiyorum ama yandan güzel duruyor önden hiç yapılmamış gibi duruyor sanki sizin bu kadar mı
Siz corse kullanmıyormusunuz? Doktorlar kas altı dokusu o şekilde iyileşsin diye kullandırıyorlar mutlaka. Hatta benim doktorum birbirine yaklaştırıp en sıkı halinde kapattı korseyi üzerimde..

Siz corse kullanmıyormusunuz? Doktorlar kas altı dokusu o şekilde iyileşsin diye kullandırıyorlar mutlaka. Hatta benim doktorum birbirine yaklaştırıp en sıkı halinde kapattı korseyi üzerimde..
Doktorum korse kullanmadığını söyledi bana korse kullanmıyorum acaba korsemi alsam

Doktorum korse kullanmadığını söyledi bana korse kullanmıyorum acaba korsemi alsam
Yani bu kadar ayrık değildi benim ki. Dedim ya bugün daha az o ayrıklık. Ama corse kullan istersen en azından kas altı dokun daha bitişik bir şekilde iyileşir..iyileşen dokular implantı o şekilde sarar ve ayrıklık aza iner tabi bu benim fikrim.. çok vakit kaybetmeden kullanmaya başla istersen..

Benimki de böyle :< 18-19 gün oldu ilk haftadan sonra biraz daha birleşir ama seninki
2 gün sonra doktora gideceğim birleştirebilir mi diye revizyon soracağım

Ağrı olarak nasıldı ben de yakın zamanda olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…