Meme büyütme estetiği

Canım çok sevindim senin adına hangi yöntemle oldun kas altı kas zarı altı kas üstü hangisi acaba

merhaba, peki silikon nerden yerleştirildi?

Bence direk öyle deme canım. Herkesin göğüs kafesi yapısı farklı. Benim de bu arkadaş gibi problemli mesela. Bana da takıldı ama başkalarınınki gibi birleşik durmuyor. Çünkü göğüs kafesi yapım düz değilmiş. Zaten göğüslerimin orjinal hali de ayrikti. Bu arada ben izmir gazi hastanesinde Mustafa beye ameliyat oldum. 2019 eylülde 11 bin liraydi. Memnun kaldım. O sene devlet hastanesi bana 4000 tl fiyat vermişti. Burun ameliyatımi devlette oldum ve son derece memnun kalmış olmama rağmen bunu neden özelde yaptırdim hala bilmiyorum. Sanırım basiretim bağlandı:)

Tabiki öyle canım ama bu durumu böyle cümlelerle söylemesi gerçekten kötü. Ki belki başka bir doktor yapabileceğini söyleyecektir arkadaşa. Doktor konusundada haklısın gerçekten devlet veya özel fark etmez. adını duyurmamış bir doktor çok ün yapmış doktordan daha iyi olabiliyor. Çok çok iyi araştırmak lazım

Dr Gorkem Caliskan ile mutlaka gorusmenizi tavsiye ederim Bornova'da ve asla yaniltici bilgi vermez neyse onu soyluyor ve cok net.

:)) iyiyim teşekkürler her şey yolunda siz de iyisiniz umarım :)
Benim 5.gunum bugun agrim var ve gerginlik hissi.dun bu kadar degildi.bi de karnim acayip şiş...ameliyattan sonra karnim şişti ve inmio....bugun cok iyi degilim

Benim 5.gunum bugun agrim var ve gerginlik hissi.dun bu kadar degildi.bi de karnim acayip şiş...ameliyattan sonra karnim şişti ve inmio....bugun cok iyi degilim
Evet bazı insanlarda ödem karna inebiliyormuş bol bol su için ve kendinizi zorlamayın ama hareketsiz de kalmayın. :)

Benimde karnım çok şişmişti tuvalete bile çıkamıyordum ve nefesimi karnıma çekemiyordum. Doktor şurup verdi. Sende doktoruna danış istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…