Meme büyütme estetiği

Merhaba. Bence hiç kendini üzme. Benim hiç göğüs dokum yoktu dümdüz idi. İki çocuk emzirince maalesef durum bu oldu 😔 göğsüm 7 yaşında ki bir kız çocuğu gibiydi. Çıkıntı dahi yoktu. 10 gün önce ameliyat oldum ve şu an çok mutluyum. Bu göğüsler buyuduyse emin ol seninki çok çok daha guzel olur. Sadece kendine güven ve bu güvenine değecek bir doktor bul kuzum bütün güzellikler seninle olsun 🦋
Canım çok sevindim senin adına 🧿 hangi yöntemle oldun kas altı kas zarı altı kas üstü hangisi acaba

merhaba, peki silikon nerden yerleştirildi?

Merhaba doktorun böyle saçma bir yorumda bulunması aşırı moral bozucu tabiki kendi güvenmemişki böyle bir şey söylemiş bu yüzden canını sıkma Türkiye harika doktorlar var. Ben doğuda görev yaptığım için erzurumda doktor buldum ameliyatımı oldum çokta memnunum. Yaşadığın şehirde veya yakınlarda doktor araştır ve elinden geldiğince hepsiyle görüşmeye çalış eminim biri yakın gelecektir.
Bence direk öyle deme canım. Herkesin göğüs kafesi yapısı farklı. Benim de bu arkadaş gibi problemli mesela. Bana da takıldı ama başkalarınınki gibi birleşik durmuyor. Çünkü göğüs kafesi yapım düz değilmiş. Zaten göğüslerimin orjinal hali de ayrikti. Bu arada ben izmir gazi hastanesinde Mustafa beye ameliyat oldum. 2019 eylülde 11 bin liraydi. Memnun kaldım. O sene devlet hastanesi bana 4000 tl fiyat vermişti. Burun ameliyatımi devlette oldum ve son derece memnun kalmış olmama rağmen bunu neden özelde yaptırdim hala bilmiyorum. Sanırım basiretim bağlandı:)

Bence direk öyle deme canım. Herkesin göğüs kafesi yapısı farklı. Benim de bu arkadaş gibi problemli mesela. Bana da takıldı ama başkalarınınki gibi birleşik durmuyor. Çünkü göğüs kafesi yapım düz değilmiş. Zaten göğüslerimin orjinal hali de ayrikti. Bu arada ben izmir gazi hastanesinde Mustafa beye ameliyat oldum. 2019 eylülde 11 bin liraydi. Memnun kaldım. O sene devlet hastanesi bana 4000 tl fiyat vermişti. Burun ameliyatımi devlette oldum ve son derece memnun kalmış olmama rağmen bunu neden özelde yaptırdim hala bilmiyorum. Sanırım basiretim bağlandı:)
Tabiki öyle canım ama bu durumu böyle cümlelerle söylemesi gerçekten kötü. Ki belki başka bir doktor yapabileceğini söyleyecektir arkadaşa. Doktor konusundada haklısın gerçekten devlet veya özel fark etmez. adını duyurmamış bir doktor çok ün yapmış doktordan daha iyi olabiliyor. Çok çok iyi araştırmak lazım

Arkadaşlar herkese merhaba. Sizlerden bilgi almak amaçlı siteye yeni üye oldum. 26 yaşındayım ve uzun zaman sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim. Memelerim hiç yok denebilir. En küçük beden sütyeni bile doldurmuyor. Doku var mı yok mu hiçbir bilgim yok. Bu gün ilk kez, yaşadığım şehirde devlet hastanesine önbilgi ve muayene için hastaneye gittim ve doktor memelerimin dışa dönük olduğunu, implant takıldığında iyice çirkin olacağını, kime yaptırırsam yaptırayım kesinlikle çirkin bir görüntü oluşacağını, meme implantı yanında görünüşü düzeltmek amaçlı bir başka ameliyat olsam bile düzelmeyeceğini söyleyerek maalesef ki büyük bir moral bozuntusu yarattı ve hiçbir bilgi vermedi. Ameliyatı İzmir'de olmayı düşünüyorum fakat başka bir şehirde yaşadığım için gerekli araştırmaları tam olarak yapamadım. Siteden baktığım kadarıyla birkaç doktor ismi buldum ama başka bir siteden aynı doktorlara baktığımda kötü yorumlar gördüm. Bu yüzden sizlerden ricam, önerdiğiniz bir doktor var mıdır, meme büyütme operasyonunda ortalama fiyatlar nelerdir gibi temel sorular. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Dr Gorkem Caliskan ile mutlaka gorusmenizi tavsiye ederim Bornova'da ve asla yaniltici bilgi vermez neyse onu soyluyor ve cok net.

Benim 5.gunum bugun agrim var ve gerginlik hissi.dun bu kadar degildi.bi de karnim acayip şiş...ameliyattan sonra karnim şişti ve inmio....bugun cok iyi degilim 😓
Evet bazı insanlarda ödem karna inebiliyormuş bol bol su için ve kendinizi zorlamayın ama hareketsiz de kalmayın. :)

Benim 5.gunum bugun agrim var ve gerginlik hissi.dun bu kadar degildi.bi de karnim acayip şiş...ameliyattan sonra karnim şişti ve inmio....bugun cok iyi degilim 😓
Benimde karnım çok şişmişti tuvalete bile çıkamıyordum ve nefesimi karnıma çekemiyordum. Doktor şurup verdi. Sende doktoruna danış istersen :)

X