• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar :KK43:( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki :KK43:
Ya en begendigim goguslerden biri seninki takma kafana ya cok sönmemis ne kadar sönebilir yaani.sislik indigi icin sana oyle geliyodur.

Ya en begendigim goguslerden biri seninki takma kafana ya cok sönmemis ne kadar sönebilir yaani.sislik indigi icin sana oyle geliyodur.
Yükledim canım yeni foto bakabilirsin:( öncekilerle kıyaslarsan anlıcaksın.yinede çok teşekkür ederim güzel yorumların için darısı başına inşşallah:))

Yaa siz oyle dedikce ben korkuyorum yaptırıp el kadar kalacaksa ne anlamı var ki onca sıkıntı ağrı hoff pooff
Valla zamanı geri alsam bedenime olabilcek en büyük cc de çık ısrarcı olurdum. İnsan yıllar sonra kavuşunca gözü gerçekten doymuyormuş :D

Kızlar ikinci haftam bitti daha ne kadar küçülecek bunlar :KK43:( dahada inicekler mi kafayi yicem her gün küçülüyo evet yumuşuyo iyişeşiyo aşağıya iniyo süper ama sönüyo sanki :KK43:
Üst kısımdaki şişlikler tamamen iniyor öyle düşünün yoğunluk altta kalıyor aşağı yukarı 1 ay sonra bende küçülme olmadı. Regl dönemlerinde şişiyor tekrar:) sonra yine iniyor yıkım:)

Selamlar arkadSlar bugun doktoruma muayene oldum tam 1 ayım doldu. Sütyenden kurtuldum ama üst banttan kurtulamadim 15 gun sonra insallah dedi sol gogusum cebe inmis ama sag inaTla yukari cikmaya cLisiyor. Masaja basladik okuyordum masaj hakkinda yazilanlari ama bukadarini tahmin etmiyordum. Gosterirmisiniz dedim ve cıglıgı basmam bir oldu. O guzelim memelere dokunmaya kıyamazken protez sanki sagdan sola gitti geldi. Ayyy bunu yapman sart dedi. Az once yaptim masaj yagıyla ama doktor kadar sert yapamadım. Yavas yavas sertlestiriyim diyorum. Egitim sart:skandal:

kızlar meme ucunuz ameliyattan sonra ne durumdaydı? benim şişti tahriş oldu acayip acıyo kan geldi hatta biraz. hiç hoş değil bu durum :KK43: bu gün doktora gittim 7. günüm antibiyotik iğne vermişti ameliyattan çıkınca cumartrsi bitmişti ona tekrar başlattı. üst kısımlarındaki şişliklere normal dexi ama bana hep bişeyler yolunda değilmiş gibi geliyo.. meme uclarım hala aşağı bakıyo noralim çok bozuldu :KK43:
Benimki de asagi bakiyodu memw dokusuyla alakali biraz sanirim bu durum

Kızlar buğün 35. Gündeyim hiç sütyeni cıkarmı yorum arada cıkarsak birşey olurmu ki Dr sormak hiç aklıma gelmedi

Bak Bende merak ettim.
Bende kontrole gidince soracam. 1 gece yatarken çıkardım. Kirlendi diye yıkamak için çıkatdım. Yerine sıkı olan sporcu sütyeni aldım 4-5 gün kullandım. Sağ taraf kası nasıl acıttıysam 3 hafta olacak hala geçmedi. Sapa sola biraz dönüyorum çok durmadan yine sırt üstü. Tekrar sırt ağrım başladı. Sabah uyandıpımda hala ağırlık hissi sürüyor. 2 ayı doldurunca bende biraz daha rahatlar mıyım, sıkıntılar biter mi???

Kızlar göğüslerinizin yumuşamasını istiyosanız üstüne yatın sabah kalktığımda yumuşacık oluyo :)) masaj mecbur yapıyorum ama böyle yumuşamıyo

Kızlar göğüslerinizin yumuşamasını istiyosanız üstüne yatın sabah kalktığımda yumuşacık oluyo :)) masaj mecbur yapıyorum ama böyle yumuşamıyo
Ben tam olarak yan bile yatmakta zorlanıyorum. Yüz üstü düşünemiyorum bike. Kontrole gittiğimde Doktorda yüzüstü yatma demişti.

Çok yeniyseniz yatamazsınız zaten dikişler iyileşmeden :))
2 gün sonra 4 hafta bitecek. Benim biraz yavaş iyileşecepe benziyor. İlk günler sol çok acıyordu sağda bişey yoktu. 2.hafta sağ tarafı zorladım 3 haftadır hala geçmdi.haftaya kontrole gidince bakalım ne diyecek?

Bende kontrole gidince soracam. 1 gece yatarken çıkardım. Kirlendi diye yıkamak için çıkatdım. Yerine sıkı olan sporcu sütyeni aldım 4-5 gün kullandım. Sağ taraf kası nasıl acıttıysam 3 hafta olacak hala geçmedi. Sapa sola biraz dönüyorum çok durmadan yine sırt üstü. Tekrar sırt ağrım başladı. Sabah uyandıpımda hala ağırlık hissi sürüyor. 2 ayı doldurunca bende biraz daha rahatlar mıyım, sıkıntılar biter mi???
İnşallah canim yaaa inşallah biter

Back
X