• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ya benim fotoğraflarım çok yakından oldu galiba :KK70: bi de fotoğrafta daha küçük çıkıyo normalde daha büyük hey allahım. şu hani selfiede güzel çıkma, çirkin çıkma, fotojeniklik şeyleri memelerde de varmış meğerse :KK70:
Canim.cok guzeller gule gule kullan cicislerini darisi bize :)

kızlar bir şey sorcam kafama takıldı.

ameliyattan sonra sağ mememin alt kısmında morluk vardı, bu normal biliyorum olabiliyormuş bazen ama o morluk hafif şiş ve böyle bastırınca içi boş gibi pıt pıt bastırabiliyorum. sadece moraran kısım öyle ya kafama taktım resmen hee dokunup duruyorum. böyle bi durum yaşayan var mıo_O

kızlar bir şey sorcam kafama takıldı.

ameliyattan sonra sağ mememin alt kısmında morluk vardı, bu normal biliyorum olabiliyormuş bazen ama o morluk hafif şiş ve böyle bastırınca içi boş gibi pıt pıt bastırabiliyorum. sadece moraran kısım öyle ya kafama taktım resmen hee dokunup duruyorum. böyle bi durum yaşayan var mıo_O
Canım benim 2 mememin de altında yeşile çalan hafif morluklar vardı. Çünkü , memenin alt bölümünü Dr un aşağıya çekti, bunu yapmasa protez boğazına kadar gelirdi ;) yani memeyi aşağı doğru büyüttü ;)

Canım benim 2 mememin de altında yeşile çalan hafif morluklar vardı. Çünkü , memenin alt bölümünü Dr un aşağıya çekti, bunu yapmasa protez boğazına kadar gelirdi :KK66: yani memeyi aşağı doğru büyüttü :KK66:

of düşününce çok korkunç bi ameliyat hele ben meme ucundan oldum acaba kocaman protez ordan nasıl geçti :D :KK53:

Back
X