Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim.cok guzeller gule gule kullan cicislerini darisi bize :)ya benim fotoğraflarım çok yakından oldu galibabi de fotoğrafta daha küçük çıkıyo normalde daha büyük hey allahım. şu hani selfiede güzel çıkma, çirkin çıkma, fotojeniklik şeyleri memelerde de varmış meğerse
![]()
Izlesene beniya benim fotoğraflarım çok yakından oldu galibabi de fotoğrafta daha küçük çıkıyo normalde daha büyük hey allahım. şu hani selfiede güzel çıkma, çirkin çıkma, fotojeniklik şeyleri memelerde de varmış meğerse
![]()
Izlesene beni400 cc ...
Canim.cok guzeller gule gule kullan cicislerini darisi bize :)
Beni izler misin bende seni izliyorummmay ben de albüm yaptım sonunda bakmak isteyen ekleyebilir. 400 cc, meme ucu kesisi, kas altı
fotoğraf çekmek amma zormuş yavyamuldum çekerken
Canım benim 2 mememin de altında yeşile çalan hafif morluklar vardı. Çünkü , memenin alt bölümünü Dr un aşağıya çekti, bunu yapmasa protez boğazına kadar gelirdikızlar bir şey sorcam kafama takıldı.
ameliyattan sonra sağ mememin alt kısmında morluk vardı, bu normal biliyorum olabiliyormuş bazen ama o morluk hafif şiş ve böyle bastırınca içi boş gibi pıt pıt bastırabiliyorum. sadece moraran kısım öyle ya kafama taktım resmen hee dokunup duruyorum. böyle bi durum yaşayan var mı![]()
Canım benim 2 mememin de altında yeşile çalan hafif morluklar vardı. Çünkü , memenin alt bölümünü Dr un aşağıya çekti, bunu yapmasa protez boğazına kadar gelirdiyani memeyi aşağı doğru büyüttü
![]()
Benide izlermisinof düşününce çok korkunç bi ameliyat hele ben meme ucundan oldum acaba kocaman protez ordan nasıl geçti![]()
![]()
geçmiş olsun hangi dr a oldunuz normaldir morluklar şişlikler bende meme ucundan olmuştum :) giren girmiş boşver nasıl girdiğiniof düşününce çok korkunç bi ameliyat hele ben meme ucundan oldum acaba kocaman protez ordan nasıl geçti![]()
![]()
geçmiş olsun hangi dr a oldunuz normaldir morluklar şişlikler bende meme ucundan olmuştum :) giren girmiş boşver nasıl girdiğini![]()
ayy ne hoş kariyer yaptın bak tatlım ben hep sabit üyeyimkızlar pro üye oldum bugün bi artıısı yok ama olsun :)
parayı basınca oluyorayy ne hoş kariyer yaptın bak tatlım ben hep sabit üyeyim![]()
Barış yapmak adına hayırlı olsun diyelimkızlar pro üye oldum bugün bi artıısı yok ama olsun :)
Özel mesaj ile gönderdim canımarzum77 Merhaba. Araştırdığın yabancı sitelerin linkleri hala elinde mevcutsa bana da yollar mısın?