Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben de zaman zaman ılerde acaba yaslanırken sıtermıyım vs dıyorum ama dokununca yapay oldugunun anlasılması cok gıcık gelıyor bana acıkcası
bir de cok cesıdı var cok dogal olmalı ama dogalı yok gbi birsey yanı. bir ara karından vs yag alıp enjekte edılıyor dıyeduymustum kendı yagın sonucta ama bi yerlerde gidip tıkanma yapıyor tehlıkelı dıye yazılar okudum sonra. bir de gogus kanserı oldugundakı kutleyle o kutlelerı mamografide vs ayıramayabılıyorlarmıs.
sonra sılıkon olunca cocuk emzırılebılıyor mu vs?
ayrıca patlama riski olabiliyor sanırım baya bi acaip ıs aslında :)

Canım göğsü ellediğinde hiçbir şekilde yapay bir his olmuyor ve emzirmede de hiçbir sıkıntısı yok..meme kanseri riskini de artırmıyor ayrıca bu ameliyat.O yüzde olmak istiyorsan eğer gerçekten MEME BÜYÜTME AMELİYATI hiiiç endişen olmasın doğru doktor ve doğru yöntemle %100 doğal sonuç var :)

Canım forumda devlet hastanelerde ameliyat olan ve çok başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımız var.Silikon ve hastane ücretini ödedikten sonra neden ameliyat olamayasınki devlet hastanesinde Ben ameliyattan önce Şişli Etfal ve Okmeydanı Hastanesindeki Plastik Cerrahlarlada görüşmüştüm ve ameliyat olabilecegimi söylemişlerdi..
Sütyensiz dimdik,dolu dolu duran gögüsler istiyorsan tabiki YUVARLAK PROTEZ diyorum bende

Ameliyattan önce bende bakıyordum valla.Sana özel birşey degil,telaşlanma sapık degilsin Hepimiz yaşadık bunları ve sapıkmıyım ben yahu diye düşündük yani İnşallah sende istedigin gögüslere kavuşursun canım..Gögüssüzlük çok kötü birşey bir kadın için...

bende estetik olucam ve bu konuyu araştırıyorum...Banada yardımcı olursanız sevinirim.bi dr a göründüm,silikon takılmasını ve dikleştirmeyi uygun gördü,üniversite hastanesiydi fakat 3-4 bin tl tutardedi,siz nekadara yaptırdınız,nerde yaptırdığınızıda yazarsanız sevinirim.

Silikon +Dikleştirme =3-4 bin ytl..Valla iyiymiş..Ben geçen sene silikon ameliyatı oldum 5000 ylt ödedim... Istanbulda ameliyat oldum,doktorum Hasan Fındık

Cnm Şişli Etfal Ve Okmeydanında hangi doktorla görüştün ne dediler ve maliyeti ne kadar.Bende 3 hastaneyle görüştüm.Hatta bir hastaneden 14 Mayısa birinden 2 ekime birinden de haziranın ilk haftasına gün bile aldım.Doktorla görüşüp hangi protezin yapılacağına karar verip ona göre protez sipariş edicem.Hatta doktor bizim tavsiye ettiğimiz yerdende alabilirsin oraya yönlendiririz dedi.Ay şimdiden strese giriyorum inanın ameliyatı düşünmüyorum eşimin daha haberi bile yok kimseninde olmayacak ailemin yani.İşyerini düşünüyorum ne diyecem ve nasıl izin alacam diye iyileşme dönemide var tabi.Parasını düşünüyorum daha henüz bir birikim bile yok kredi felan bişeyler yapıp gizli saklı ödemeyi düşünüyorum artık.Memişlerimi şöyle özenle sevmek istiyorum gurur duymak istiyorum onlarla ya sapıklıktan değil özenmekten bıktığımdan. Hayırlısıyla bende atlatırım şu kritik dönemleri Allah yardımcımız olsun.

Cnm hangi hastane bilgi verirmisin.Doktorun adı nedir.Bende devlet hastanesinde olacam Allah izin verirse.

mrb. benim de üst kısım çok şiş durumda boynumdaki kemiğimden başlıyor neredeyse çok rahatsız edici. sende de benzer durum yaşanmış sanırım. geçti mi?

İşin içine dikleştirme operasyonu da girince özellerde fiyat direk 2 3 bin artıp yaklaşık olarak 10 bin lirayı buluyor diye biliyorum ben canım..Sen devlet hastanesinde görüştüğün için çok uygun bir fiyat verilmiş sana..Ben 2011 Ekim de Barış ÇAKIR a Fulya Acıbadem Hastanesi'nde 6500 liraya oldum ameliyatımı..Araştırmalarında kolaylıklar dilerimmm

bir bayanın bütün hayatını mahveden, yaşama sevincini elinden alan bir şey göğüssüzlük. insanın ruhunu kemiren, her olumsuzluğun altında yatan nedenin sadece bu olduğunu düşündürten...
bu ameliyatı beklemek de şöyle:
özellikle son aylarda her günü heyecanla karşılamak,uyumadan önce bir gün daha bitti deyip gülümsemek. hafta ortasında haftayı yiyip bitirmek...

Cnm hangi hastane bilgi verirmisin.Doktorun adı nedir.Bende devlet hastanesinde olacam Allah izin verirse.
canım adnan menderes üniversite hastanesi,ameliyat günüi.in gidicem,temmuzun 2.yarısı gel dedi etraflıca konuşmadık zaten,o zaman konuşurmuşuz,aslında ben önce göbeğimdeki sarkmayı yaptırmak istiyordum,ama göğüslerim daha vahimmiş ikisini birlikte yapamıyoruz dedi,ama araştırmalarıma göre yapılabiliniyormuş maddi olarakta sıkışmak istemediğimden kalakaldım sen nerde yaptırıcaksın?

inşallah ikinci görüşmeye gittiğimde daha rahatlatıcı açıklamalar duyup,nasıl yapılacağını öğrenicem :) sizin şuan memnunmusunuz göğüslerinizden ?

Canım ben o gün plastik cerrahı polikliniginde kim varsa o doktora randevu alıp gitmiştim.Zaten meme büyütme ameliyatı olunca beni servisteki plastik cerrahı şefine yönlendirdiler.Ameliyat olsaydım kesinlikle bölüm şefine ameliyat olmayı seçerdim tabiki Fiyat olarak 2000-2500 ytl arası tutar söylemişlerdi,aradan zaman geçtigi için doktor ismi hatırlamıyorum canım..İnşallah hayırlısıyla,kolaylikla,agrısız sızısız atlatırsın bu süreci canım

Heyecanını,mutlulugunu canı gönülden paylaşıyorum arkadaşım..Ameliyattan önce yaşadıgımız,yaşanılan o üzüntü dolu günlerede hiç girmek bile istemiyorum.İnşallah herkes mutlu olur,bu mutlulugu yaşar...

aynı dileklerle... kimse bu mutsuzluğu yaşamasın!

canımm memnun musun ne demeeeek göğüslerim o kadar doğal ve güzel oldu ki kesinlikle gerçek göğüsten hiçbir farkı yok..dilerim senin göğüslerin de istediğin gibi olur bitanem..

kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı dedim ama kimse cevap yazmamış. silikon taktıranlardan böyle sorunu olan yok muydu. bilgilendirirseniz sevinirim

canım ben senin msjını daha önce de okumuştum ama o konuda bilgim olmadığı için cevap yazamadım..ben de meme büyütme ameliyatı oldum..doktorun meme ucu çöküklüğü silikon ile gidecek dediyse düzelecektir inşallah o zaman canım benim. keşke fazla bilgim olsaydı da bu konuda yardımcı olabilseydim.

tşk ederim Burcu.aslında ben aynı operasyonda göğüs ucunu da çıkartır diye umdum ama dediğim gibbi silikon takınca uç çıkar dedi.bilmem pek inanmadım galiba.oraya ayrı müdahaleden bahsetmedi.gerçi haftaya test için gidicem. yine sorucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…