Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Aynen....80 beden sütyen kullanan birinin gögüs doku genişligi dar olmaz gibime geliyor,200cc bencede çok küçük..Yaptırdıgına degmeli ama degilmi..

Canımcıgım,çok sevindim.Kararın hayırlı,ugurlu olsun inşallah Ne güzel eşinide ikna etmişsin,öpüyorum arkadaşım seni Ne dedi Tugrul bey sana.Çok merak ettim şimdi.Gelişmeleri büyük bir merak ve heyecanl bekliyor olucagım Çok çok güzel ameliyat sonuçları diliyorum arkadaşım sana :13:

Canım beniimm:) Senin özellikle merak edecegini biliyordum.Hatta sana özelden uzun uzun yazacaktım ama benim durumumda olan başka arkadaşlara da tecrube olur diye buradan yazıyorum.Şöyleki benim durum biraz karışıktı biliyorsun o zamanlar takip edenler de hatırlarsa bana dikleştirme + silikon önermişti Hasan Bey.Ben de çok üzülmüştüm.Çünkü dikleştirme sonrası kalacak izleri istemiyordum.Gene uzuuun araştırmalarım sonunda forumda Tuğrul Turan ı keşfettim kendisinin topiği doktorlar öneriler bolumunde (bilirsin zaten).Ve okudukça onun özellikle dikleştirme ve küçültme ameliyatlarında çok iyi sonuçlar çıkardıgını öğrendim.Ve kendisiyle görüşmeye kesin karar verdim.İş güç derken anca geçen ay gidebildim.Gerçekten de görüşmemizde kendisinden çok etkilendim (4 saat suren bir goruşme Bana küçültme ve özellikle dikleştirme ameliyatlarının sonuçlarını gosterdi.Gerçekten ağzım açık kaldı.Nerdeyse karına kadar inmiş memeleri 20 lik genç kız memesine çevirmiş :)Herneyse uzatmayayım.Bu kadar mukemmel sonuçlara ragmen kendisi –ben dikleştirmeyi çok gerekli degilse yapmam – dedi.Kalacak izleri kastetti .Ve niheyet muayene sonucunda benim dikleştirme olmadan da sadece silikonla duzeltilecek memelerim oldugunu soyledi.Ameliyat meme altı olur dedi çunku meme ucum yetersizmiş kesi için.Kas üstü olur dedi.Kendisini tanıyanlar gerekmedikçe kasaltı yapmadıgını bilirler zaten bana da gerek yok kası kesmeye dedi.Ameliyat lokal anestezi sedezyon yontemiyle oluyormuş.Hastanede kalmak yok agrı yok dren yok ameliyattan 2 saat sora arabanla evine donebilirsin dedi :)Kimseye solemene de gerek yok , eşin bilsin yeter dedi.İşten izin almana bile gerek yok,cuma gunu izin al ameliyatını ol P.tesi işe başla dedi şaka gibi :) Ama gerçek .Canımcıgım ben de uzun uzun duşundum fiyat biraz fazla ama buna deger dedim.Çünkü kimselere soyleyemem ben bunu.İş eşimi ikna etmeye geldi onu da halledince (kadınların oldurmak isteyip te olduramayacagı şey yoktur ilkesinden yola çıkarak:) kesin kararımı vermiş oldum .Böyle işte ….Sorusu olanların sorularını yanıtlayabilirim.Herkese sevgileeeerrrr…..

Canım benim,senin adına çok sevindim inan bana.İçine sinmiş belli,hakkında herşeyin hayırlısı ve en güzeli olsun canım arkadaşım
Tugrul beyin ameliyat şekli böyle.Yani okudugum kadar bilgim var.Ameliyatlarını lokal sedasyon yöntemi ile yapıyor ve kas üstü yöntemi tercih ediyor.Lokal sedasyon yöntemi bana çok ürkütücü gelmişti ilk duydugumda.Oglumun midesine hortum salmışlardı lokal sedasyon yöntemi ile.Uygulamada uyanık oluyor ama sarhoş gibi,acıyı hissediyor tepki veremiyor fakat sesle cevap verebiliyor.Ama kendine gelince hiçbirşey hatırlamıyor tabi Çok etkilenmiştim ben onun o durumuna tabi,meme ameliyatını düşünüyorumda..ben cesaret edemezdim dogrusu.Ama onca ameliyat olanlar var tabi bu yöntemle,çok korkutucu zor bir yöntem olsaydı yapılmaz yasaklanırdı belkide.Sonuçta narkozunda kötü tarafları var,ameliyattan sonra uyanma zorlugu,mide bulanması,narkozu vücuttan zor atmak gibi...Sonuçta ameliyat yani,ne şekilde olursa olsun.Memede sarkıklık varsa kas altına koyulan bir protez memeyi kaldıramaz zaten.Yani kafamızda canlandıralım....Meme sarkık,kas altına protez koyuluyor,güzel altta dik ve dolgun bir görünüm.Ama protezin üstüne sarkmış gevşek bir meme dokusu Ama meme dokusunun hemen altına koyulacak bir protez tabiki memeyide kaldıracaktır.Tamam dikleştirme silikon ameliyatı gibi asla olmaz.Çünkü kas üstüne koyulan bir silikonda daha erken zamanda sarkar.Memeyi toparlamak için küçük bir protez kullanılmaz tahminimce.300-350cc den başlar boyut.Dikleştirme operasyonundan sonra oluşan o kalıcı izleride tabi mecbur olmadıkça hiçbir bayan istemezki ben meme altı izini bile istemedim vücudumda.Sonuçta saklanacak,rahatsızlık duyulacak bir izler olacak.Ne kadar fazla olursa o kadar kötü tabikide..Kas kesilmedigi içinde dren olayı olmuyor genellikle.Bu da güzel bir durum.Ameliyattan sonra ne olursa olsun bir gece hastanede kalmak daha iyi olurdu kanımca.Eger böyle bir seçenegin varsa kesinlikle hastanede kalmanı öneririm,tedbir amaçlı Narkoz olayının olmamasından dolayı daha rahat geçecektir zaten.Kas üstü yöntemide zaten agrı düzeyi minimum olan bir yöntem.Agrı kesicilerle kontrol altına alınabilir agrıların.Çok güzel,ne diyim.Anlattıkların kulaga çok hoş geliyor(lokal sedasyon hariç) İnşallah bu kadar kolay bir şekilde atlatırsın canım benim..Gelişmelere göre tekrar konuşur,yazışırız zaten.Gzölerim senin yorumlarını arayacak bundan sonra..Herşey gönlünce olsun canım benim..Çok öpüyorum,inan senin kadar heyecanlandım bende...

memetörümüz iş başında
asistan gibisin canım doktor randevularından önce senle görüşmeler yapılıyor ne güzel

Canım protezi nereye koyarız dedi?Bunuda göz önünde tut,kas altı olursa proteze baskı yapacagından büyüklügünü belli etmez çünkü

Cnm kas altı demişti.Dr.Naci Çelik'ede buradan mesaj gönderdim bana 3 boyutlu olarak bakmamız daha iyi olur diye yazmış.Bende bir iyileşeyimde 2.5 hafta önce vajina estetiği ameliyatı oldum daha tam iyileşemedim.Önümüzdeki haftalarda da sinüzit ameliyatı var onuda bekliyorum.Şİmdilik araştırmadayım slikon için yaptırmışken iyisi olsun bari zahmetlere değsin.

Geçmiş olsun canım..Tabiki araştır,araştırarak sana göre en iyisini,en uygununu bulursun zaten.Bende çok araştırdım ve sonunda bana uygun doktoru buldum.Çokta memnunum Allaha şükür 3 Boyutlu çalışma belirli bir ücret karşılıgında yapılıyor,ama güzel bir şey bence.Ameliyattan sonraki halini görebiliyorsun yaklaşık olarak

Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.Evet Tuğrul Bey çok içime sindi her yönden zaten o elektriği almasaydım karar veremezdim elbetteki. Zaten Hasan bey de istemezsem sadece silikonla büyütme yapabilecegini ama birkaç sene sonra bir toparlamaya ihtiyacım olabilecegini soylemişti hatırlıyorsan.Tuğrul bey goguslerimi olctugunde sarkma olmadıgını meme ucumun meme alt çizgisinin ustunde oldugunu soyledi.Hatta biraz daha aşagıda bile olsa durumun kurtarılabilecegini soyledi.emzirmelerden dolayı yalancı sarkma durumu mevcut dedi.Sedasyon konusunda ise hiçbir endişem yok canım o nasıl olmuşki senin oğlun çektigi acıyı mı duymuş ?ben anlamadım bunu ?çok korkunc bişey bu.Benim bildigim anestezik farkındalık denilen bir durum bu .Ve lokal degil genel anestezide milyonda bir insanın başına gelen bir durum Allah kimsenin başına vermesin.Hasta acıyı duyar ama anestezi etkisinden ötürü tepki veremez .Hatta filmi bile var Anestezi diye :) Lokal anestezi zaten sadece ameliyat bolgesinin uyuşturuldugu bir durum(arkadaşım lokal anesteziyle sezeryan oldu bilinci açıktı her şeyi duydu bebegin dogumunu bile) sedasyon ise hastanın bilinci açıkken oluşturulan derin uyku halidir.Bahsettigin şey kabul edilebilecek bir durum degil yani.Hani istesen o doktorları mahkemeye verebilirsin.Tuğrul Beyin de hiçbir hastası ole acıyı hissettigini falan soylemedi sonuçta hepsi gayet memnun mutlu bir şekilde uyanmışlar :) Endşeye gerek yok :) Hastanede kalma durumu ise istersem tabiî ki de kalabilirim 1 gece ama ben istemiyorum çakılmasın durum diye.Ama belki de kalırım belli mi olur.Tabiiki de neticede bir ameliyat dikkat etmek lazım sonuçta.
Ha bir de Tuğrul bey kasaltı da yapıyormuş ama meme dokusu hiiç olmayan ve derisi çook ince olan bayanlara.Sadece kasustu yaptıgı dogru degilmiş yani .Ben de oyle zannediyordum ama…
Öpüyorum seni ve herkesiii :)

KK nın sevgili hanımları sizler küçük göğüs görmemişsiniz.ah ah 80 e can feda.benim ölçüm 74 miniminnacık limon gibiler.allahım hele bi ortası var tır geçer tır.bende silikon taktırmayı düşünenlerdenim.tabi bu kararımda sizin payınız çok büyük verdiğiniz gazlarla insan kendi kendini bile ameliyat edebilir o derece yani.bnm drum fln hazır yani aklımda bi isim var ve kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum bnm sorularım şunlarki şimdi ben öyle 85 fln istemiyorum yatmışken bıçak altına bi 90 olsun yani.şöyle dimdikk arası açık olmayan sütyen takmasam bile yuvarlak dolgun ve dik göğüsler istiyorum olmuşken tam olsun istiyorum yani.90 çokmu abartı olur bunu merak ediyorum bu bir ikinciside fiyatlar ne civarlarda yani şu an zaten hadi ol tatlım dien yok bari ödemede sıkıntım olmasın.birde kk da bir arkadaş 2 hafta tek kollarımı kullanamadım karnımda şişlik morluk oldu.1 hafta yattığım yerden tek başıma kalkamadım fln dedi.tabi buda beni çokkkk korkuttu herkeste bu iki hafta acılımı geçti bu kdr.bu aradacnm kesinlikle tatlı deildir diş implantı fln gibi olayları hiç ağrı kesici kullanmadan atlatırım ama bu yazılanlar herkes içinmi geçerliydi yoksa bu arkadaşınmı canı tatlıydı beni bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim

Canım kas üstü ameliyatlarında daha erken sarkma problemi ile karşılaşmak süpriz olmaz tabi.Çünkü protezin üzerini örten sadece meme dokumuz oluyor,meme dokusuda esnek,gevşek olunca haliyle daha çok dikkat etmemiz,sütyensiz durmamamız gerekiyor.Ne kadar dikkat edersek edelim yerçekimine karşı koymak imkansız tabi.
Canım benim oglumun yaşadıgı durum şöyleydi.Bir igne yapıldı sersemledi,konuşuyor ama uykulu bir hali var.Sarhoş gibi oldu.Sonra uyudu ama derin bir uyku degil..mideye hortum salınacagı zaman sakın endişe etmeyin,oglunuz tepki verebilir,aglayabilir,birşeyler konuşabilir.Uyandıgında hiçbirşey hatırlamayacak ama dediler.Gerçektende dedikleri gibi oldu. İşlem başaldıgında tepki verdi,ama kolunu filan kaldıramıyor,vücudu sarsılıyor,aglıyor,birşeyler söylemeye çalışıyor..Korkunç birşeydi,zor sakinleştirip çıkardılar beni...
Ameliyatından sonra durumuna göre hastanede kalırsın yada kalmazsın tabi.Ne getirecek,nasıl olacaksın ancak yaşaman lazım..Doktorlarımıza göre operasyonlardan sonrası çok basit ve agrısız olabiliyor..Sanki yaşamışlar gibi konuşuyorlar Oysa seni senden başka kimse anlayamaz...
Bende seni öpyorum bebegim.Gelişmeleri büyük bir sabırsızlıkla ve merakla bekliyorumm...

Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...

canım benim meme büyütme ameliyatında da her ameliyatta olduğu gibi herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..Benim için ilk birkaç gün sonrası her şey rahattı tabi yine ilk 5 6 gün yatıp kalkarken destek vs almak gerekiyor kolları çok yormamak için onun dışında hiçbir sıkıntı olmuyor..Çok ağrılı atlatan arkadaşlarımız da var tabi ama korkulacak bir şey yok canım rahat ol.Belki kas altı olan arkadaşlarımız kas üstü ya da kas zarı altına nazaran daha çok acı çekmiş olabilirler kaslar kesildiği için.Bu ameliyat bence çok rahat bir ameliyat ki ben çok nazlıyımdır her şeyde ben de bile tık olmadıysa tamamdır yani :) şuanki göğüs üstü ölçünün 74 cm olduğunu ve bunun 90 cm olmasını istediğini söylüyorsun 16 cm lik bir büyüme..Vücut hatların göğüs kafesi darlığın genişliğin kalça oranın boy kilon vs hepsi bir arada dikkate alındığında en doğru şeyi doktorun söylecektir tatlım

sanırım bugün ameliyatı vardı su perisi 79 arkadaşımızın inşallah çabucak atlatır geçmişler olsun diyorum burdan..

bende sonunda yıllar sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ama dr belirleme kac cc olcağı nereye koncağı(kas altı,üstü vb) kafamı acaip kurcalıyor. tarih belirledim ama gerisi çok karışık napıcam hiç bilmiyorm. okumak istiyorm okudkca kafam karısıyo.

canım ameliyata kesin kararını vermişsin en önemli şey bu zaten kararsızlık insanın kafasını en çok kurcalayan şeydir çünkü bilirim..Ben de üniversite 1. sınıftan beri hep bu ameliyatı ya olsam mı yok zararlıdır şöyledir böyledir derken 3 sene bekledim 4. sınıfta oldum..şimdiki aklım olsa 1. sınıfta olur kurtulurdum hem o zaman fiyatlar da daha uygunmuş :)) sen hangi şehirdesin bilmiyorum ama bulunduğun şehirdeki birkaç doktordan randevu al canım git hepsiyle ayrıntılı görüş hangisi kafana yatarsa söyledikleri seni tatmin ederse ameliyatını da ona olursun tatlım

teşşekkr ederim burcu =) bende liseden beri düşünüyorum yani bir adım ilerleme kaydedemedim çünkü=) buarada ankarada oturuyorum.
aslında zühtü demirden randevu aldm gittim görüştüm çokta güzel ikna oldum =) sonra burda birkaç dr un daha iyi olduğunu okudm hepsinin yöntemi farklı sonuçta bundan yıllar öncede bir dr a görünmüştüm ama bütün isteğimi kırmıştı hiç güven vermemişti. şimdide zühtü beye fazla güveniyorum onun için yeni dr lara bakıyorm. ilk görüştüğüm dr a ameliyat olmasam iyi olur gibi :)

birde ilk randevuların ücretli olması bana çok saçma geliyor. sonuçta ben dr a karar vermek için bütün dr lara 250tl verirsem ameliyat param biter yine olamam yani.. ameliyatlardan kazandıkları azmı geliyor bu ne yani? 50 100 falan olsa hani çok merak edilen dr a verilir ama 250 sizcede fazla değilmi?

canımm zühtü demirin ameliyat sonuçları çok iyidir ank32 ciğimmm ve clara83 arkadaşımız kendilerine ameliyat oldu ve göğüsleri çok güzel ikisininde..Bu arada benimde ailem Ankara da ve ameliyatımdan haberleri yok biliyor musun :) İstanbul da öğrenciyim ben :) bence daha fazla erteleme ol ameliyatını kurtul bacım.

Öngörüşme ücretine gelince bence de öngörüşme için ücret alan doktorlar ne yapmaya çalışıyorlar ben de anlamadım açıkçası..İstanbul da ki çoğu doktor almıyor öngörüşme için ücret canım.

bence süper yapmışsın benim yıllarım ailemi ikna etmekle geçti zaten=) sonunda herkes ikna oldu benim kafam karıştı.. zühtü beye olucam gibi geliyor banada içimden o geliyor yani bakalım bu hafta netleşicek artık. seninki nasıl oldu peki kas altı kas üstü dual plan bide kac cc acaba? ben tek korkum ilerde kapsül oluşumu..bide tabiki istediğim gibi olup olamayacağı kuşkularımda var =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…