• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Kızlar benim icin dua edin bu akşam eşimle konuşacağım eger kabul ederse elif hanimi arayip randevu alacagim :110:
Canım çok üstüne gitme olur mu? Biliyorsun benimki son anda vazgeçmişti. TAtlı tAtlı anlat.ben " bi erkeğin memesinin olması ne kadar garipse, bi kadının memesinin olmaması da o kadar garip" demiştim.

Kizlar eşim neler hissettigimi biliyor sirf bu yuzden kac defa dizlerinde agladim. Ben simdi randevu almak icin ikna etmeye calisicam.suan para yok ama doktorla bi gorussem tabi birde "hah tamam iste icime sinen bi doktor" diyebilecegim bi doktor bulmam lazim sonra para isine odaklanicam.

Kızlar bakın şimdi benım yıne moralım bozuldu ben bu resımlerı daha önce görmedim ...bir sitede önce sonra resımleri vardı oturdum aglıyorum vallahı 300 cc lik memeler çok küçük duruyor...e benımde böyle iyice küçülecek bişe kalmıccak çok moralim bozuk çok eşim mudahale ettı buyuk olmasın dıye...suan cok mutsuzum 13.gunumdeyım..75 d sutyen takmıs bana bunun daha buyugude olabilirdi..benden kısalar 350 375 taktıranlar varmıs..160 54 300 cc az kaldı demı bana ...çok moralım bozuldu resımlere bakmaz olaydım

Hayir canim kesinlikle 300 cc senin boyuna göre cok ideal hem daha yenisin kas bastiriyor ilerde daha dolgunlasacaklar bosuna akitma gozyaslarini

Kızlar bakın şimdi benım yıne moralım bozuldu ben bu resımlerı daha önce görmedim ...bir sitede önce sonra resımleri vardı oturdum aglıyorum vallahı 300 cc lik memeler çok küçük duruyor...e benımde böyle iyice küçülecek bişe kalmıccak çok moralim bozuk çok eşim mudahale ettı buyuk olmasın dıye...suan cok mutsuzum 13.gunumdeyım..75 d sutyen takmıs bana bunun daha buyugude olabilirdi..benden kısalar 350 375 taktıranlar varmıs..160 54 300 cc az kaldı demı bana ...çok moralım bozuldu resımlere bakmaz olaydım

Canım sen kurmaya başlamışsın ;) KURMA YAHU ;) Dr en uygun en sağlıklı ölçüyü takmıştır. Bak ban kocamanım:KK70: 176 cm, 60 kg yum. Bana bile 325 cc taktı. Herkesin göğüs kafesi farklı. Mesela ben boydakilere 400 civarı takılıyor. Ama benim göğüs kafesim yanlardan basıkmış, oval gibi yani ;) bu yüzden yanlardan taşacaktı. Ben de çıplakken öyle bi görüntü istemezdim. Şimdi resim bakıp , kendini kimseyle kıyaslama. Unutma her protez ameliyatı hastaya özeldir, kıyaslama götürmez.

Kizlar merhaba :)

Ben uzun zamandir meme estetigi yaptirmak istiyordum ve nihayet kararimi verdim. Önümüzdeki yil yaptiriyorum. Simdi ise hangi doktoru sececegimi arastiriyorum. Önceden burnumu yaptirdim ve en pahali doktorlardan birisine gittim. Memnun kaldim elbette. Ama memelere ayni yüklü miktari ödemek istemiyorum. Burun tam yüzün ortasinda herkese acik sekilde oldugu icin daha önemliydi benim icin. Memelerimin arasinda cok bosluk var, birbirinden cok uzaklar ayriklar. Ve ikisi de yasima göre sarkik. 23 yasindayim ve gögusumun birisi digerinden buyuk. Bu sekilde memeleri olup basarili sonuc elde eden var mi aranizda? Ve doktor arastirirken nelere dikkat etmeliyim? Bildiginiz uygun fiyata yapan doktorlar var mi? Tecrübe sart, yani ne cok pahali olsun ne de ucuz... neler önerirsiniz bana? Nihayet yeni cicilerime kavusacamm :)
meraba canım ben dr gözde erten kılıç a yaptırdım ve cok memnun oldum ve cok ilgililer benımde biri kucuk bırı buyuktu sımdı esıt sekılde her ıkısıde harıka gözukuyorlar :)))))

meraba canım ben dr gözde erten kılıç a yaptırdım ve cok memnun oldum ve cok ilgililer benımde biri kucuk bırı buyuktu sımdı esıt sekılde her ıkısıde harıka gözukuyorlar :)))))
Canim hayırlı olsun memislerin :)
Hangi ilde doktor canim kacbin odedin ?

Arkadaşlar merhaba, şu mankenin göğüsleri çok kötü yapılmış bir protez mi sizce? Bende araştırıyorum uzun süredir böyle şeyler görünce moralim bozuluyor.sanki direk derisinin altına tas koymuşlar gibi :KK59:
Screenshot_2015-08-07-12-09-51.webp
Screenshot_2015-08-07-12-11-58.webp

Ay çok kötü bu ya ..ben bu tür resimleri dr a gösterdim o da asla dedi...özel istek olunca boyle yapıyorlarmıs kimisi böyle istiyormuş canım..biz doğal üstten gelsın asagı dogru armut gibi dıye belırttık...dual plane benımkı bmyle bir görüntü yok üstte guzel duruyor

Back